Vin Objavljeno Januar 3, 2021 Opozori Objavljeno Januar 3, 2021 BMW motorja ne bi imel samo zaradi cene. Pa GS se mi zdi tako grd, da če bi ga parkiral na avtopadu, ga več ne bi našel. Nov S1000R in R nineT sta fajn, sem pa pač prereven za ta dva. Tedybear in bajkr88 2
thumper Objavljeno Januar 3, 2021 Opozori Objavljeno Januar 3, 2021 Ob 1. 1. 2021 ob 16:08, vandrovec pravi: Meni se zdi normalno, da nisem obseden z nobeno znamko... to ni normalno za motorista.. motorist mora biti obseden z znamko.. (če jih menja je pač večkrat obseden) Ob 2. 1. 2021 ob 12:02, DAMI34 pravi: In so povprečni mopedi. In so moped/blagovne znamke, kjer maš občutek, da se ti je podaljšal. No vozil sem marsikaj, nikjer se ni podaljšal mene med vožnjo zmeraj nekaj tišči tam vmes .. pe mi podaljša ali odebeli? Ob 2. 1. 2021 ob 16:29, vandrovec pravi: To pomeni vsak polovico, kar je kar lepa številka? Verjetno sta ves dopust in vikende preživela na motorjih, sam ne dosegam takih številk. ...pa tudi imam partnerko, ki sovraži motorje, to pomeni večino dopusta in vikendov prevoženih z avtomobilom. Pred leti, brez partnerke sem bil pa tudi sam večino na motorjih... rem se reče mladoletni penzionisti ..taki imajo cajta kukr čš.. Endlich 1
DAMI34 Objavljeno Januar 3, 2021 Opozori Objavljeno Januar 3, 2021 pred 2 minutami, thumper pravi: mene med vožnjo zmeraj nekaj tišči tam vmes .. pe mi podaljša ali odebeli? hlače maš preozke thumper, Mavti in Endlich 3
izibajker Objavljeno Januar 3, 2021 Opozori Objavljeno Januar 3, 2021 Ob 2. 1. 2021 ob 10:12, DAMI34 pravi: a pol je BMW boljši od drugih motorjev? sprašujemzaprjatla Neeeeeee. BMW nikol ne bo boljši od aktualnega bajka tvojga prjatla. Tist bo, forever and ever, tanartabulši.
DAMI34 Objavljeno Januar 3, 2021 Opozori Objavljeno Januar 3, 2021 pred 1 minuto, izibajker pravi: Neeeeeee. BMW nikol ne bo boljši od aktualnega bajka tvojga prjatla. Tist bo, forever and ever, tanartabulši. sej ne veš kater moped ma moj prjatu
thumper Objavljeno Januar 3, 2021 Opozori Objavljeno Januar 3, 2021 pred 17 minutami, DAMI34 pravi: hlače maš preozke iste hlače pa 17 kil manj ..pa sem imel isti občutek .. DAMI34 1
Endlich Objavljeno Januar 3, 2021 Opozori Objavljeno Januar 3, 2021 pred eno uro, Vin pravi: BMW motorja ne bi imel samo zaradi cene. Pa GS se mi zdi tako grd, da če bi ga parkiral na avtopadu, ga več ne bi našel. Nov S1000R in R nineT sta fajn, sem pa pač prereven za ta dva. Pa kupi samo enega ?
Snečer Objavljeno Marec 7, 2021 Opozori Objavljeno Marec 7, 2021 nervozne živali, ko vidijo bmfla @J.a.m.e.sto ne spada pod kategorijo divjad? Ampak nezavarovano, pod teroristični napad Bostjan L in J.a.m.e.s 1 1
Darko3g Objavljeno Marec 7, 2021 Opozori Objavljeno Marec 7, 2021 UH, predstavljajte si, da ste na motorju.
thumper Objavljeno Marec 8, 2021 Opozori Objavljeno Marec 8, 2021 samo kako se je tisti na zadnji havbi nabasal..zgleda da res deluje to "se ti podaljša" - sam poglej kako je veselo odskakljal.. drgač pa dragi moji je to za v temo o kantah..
Snečer Objavljeno Marec 8, 2021 Opozori Objavljeno Marec 8, 2021 drugače pa, čredni nagon enako se obnašajo motoristi v čredi, ko gre prvi prehitevat, se vsi zaženejo...
J.a.m.e.s Objavljeno Marec 8, 2021 Opozori Objavljeno Marec 8, 2021 Pričakovanja vsakega bmw farerja, ko si kupi benfo. Samo da namesto divjadi misli, da mu bodo tako uletavale dekline.
Snečer Objavljeno Marec 8, 2021 Opozori Objavljeno Marec 8, 2021 pred 3 urami, J.a.m.e.s pravi: Pričakovanja vsakega bmw farerja, ko si kupi benfo. Samo da namesto divjadi misli, da mu bodo tako uletavale dekline. Jeleni so očitno ponoreli, GS fahrerji se jim po gozdu vozijo in so samo vrnili z naskokom Žival si je znak zapomnila. DAMI34 in thumper 2
izibajker Objavljeno Marec 8, 2021 Opozori Objavljeno Marec 8, 2021 pred 17 urami, Snečer pravi: nervozne živali, ko vidijo bmfla @J.a.m.e.sto ne spada pod kategorijo divjad? Ampak nezavarovano, pod teroristični napad Snecer, a lahko zbrišeš ta tvoj post. Tema je "zakaj ne bi imel bmw motocikla".
bladerunner Objavljeno Marec 8, 2021 Opozori Objavljeno Marec 8, 2021 Jaz sem leta 1981 kupil novega BMW R65 in z njim nisem bil zadovoljen. Še v času garancije sem moral menjati dve cinšpuli. Po poteku garancije se mi je ista napaka ponovila še ene štirikrat. Počil mi je tudi zobnik v menjalniku. Redno so mi krepale membrane uplinjačev. Povrhu vsega je bil pa še zelo len motor in ni kazal nekega življenjskega navdušenja. Skratka BMW me je razočaral in nočem več nobenega izdelka te firme. Res je, da se mi je to dogajalo pred davnimi časi in verjamem, da so izdelki te firme danes boljše kvalitete. Druga pomanjkljivost teh motorjev pa je, da so visoko precenjeni, kar se nabavne cene tiče, pa še stroški vzdrževanja so enormno dragi. Jaz sem pač te vrste patron, da nočem nikoli več nič od firme, nad katero sem bil razočaran. Potem sem prešaltal na japonsko znamko motornih koles, s katero nikoli nisem imel niti najmanjših težav in tej znamki ostajam zvest tudi danes. skalar36, Buschi in Luka66 3
bladerunner Objavljeno Marec 8, 2021 Opozori Objavljeno Marec 8, 2021 pred 8 urami, J.a.m.e.s pravi: Pričakovanja vsakega bmw farerja, ko si kupi benfo. Samo da namesto divjadi misli, da mu bodo tako uletavale dekline. Dekline se lepijo na japonske SS in ST motorje. Predvsem ena znamka prednjači.
Snečer Objavljeno Marec 8, 2021 Opozori Objavljeno Marec 8, 2021 pred 2 urami, izibajker pravi: Snecer, a lahko zbrišeš ta tvoj post. Tema je "zakaj ne bi imel bmw motocikla". Nisi razumel. Skačejo v določeno znamko, tudi motocikle. Prikazano pa na avtomobilu.
Snečer Objavljeno Marec 11, 2021 Opozori Objavljeno Marec 11, 2021 Ko malo preveč gledaš po tv reklame, kak se pelje po blatu mladench, DAMI34, thumper in 2 others 1 3 1
gift Objavljeno Marec 11, 2021 Opozori Objavljeno Marec 11, 2021 pred 7 minutami, Snečer pravi: Ko malo preveč gledaš po tv reklame, kak se pelje po blatu ...za takšne poti rabiš malo jačo mašino...? Luka66, thumper, Snečer in 2 others 1 2 2
Snečer Objavljeno Marec 11, 2021 Opozori Objavljeno Marec 11, 2021 eni se iz leta 1941 niso ničesar naučili mladench, DAMI34, Mavti in 1 other 1 3
DAMI34 Objavljeno Marec 11, 2021 Opozori Objavljeno Marec 11, 2021 po tistem blatu gre sam traktor Ampak Sneci lej, kardan, ma pa še cel, kar vidim na fotki
Snečer Objavljeno Marec 11, 2021 Opozori Objavljeno Marec 11, 2021 ko se v vseh poglediš zapležeš o vtisih pa potem 4 dokumentarci, dva večera v najeti dvorani ... gift, DAMI34, thumper in 1 other 4
izibajker Objavljeno Marec 11, 2021 Opozori Objavljeno Marec 11, 2021 Meni pa nekaj ni jasno. Tale tema je tik pred tem, da bo obrnila 15 000 postov. Glede na to, da se sopiha samo po omenjeni znamki iz naslova, a to pomeni, da so vse ostale znamke u iber d'best? Ali pa so lastniki ostalih znamk samo fouš bemvejašem, pa si tule dajejo duška? Ali pa kaj tretjega? 3-2-1 Štart. Zdaj se bo pa usul plaz konstruktivnih komentatorjev. notranc, Kaldu, ALEŠ M in 2 others 2 2 1
vandrovec Objavljeno Marec 11, 2021 Opozori Objavljeno Marec 11, 2021 očitno je najbolj zanimiv, poseben... ostali so vsi ista pašta ali kot pravijo, za dobrim konjem se kadi
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se