thumper Objavljeno November 1, 2012 Opozori Objavljeno November 1, 2012 Danes v BMW Weltu. So se pršli učit, kako se nrdi dobr dirkalnik, HP4. na vašo žalost je tale japanac verjetno enden od inženirjev v bmw -jevi dirkalni ekipi ... daneb 1
pik1 Objavljeno November 1, 2012 Opozori Objavljeno November 1, 2012 še vedno čakamo, da poveš kater motor voziš... sej on ne voz noben motor .... a še nis porajtu tega .??? on ima zgleda samo enga tajnika tuki na forumu, k namest njega objavlja neke filmčke od enga "prometnika", k se po mariborskih ulcah voz gor pa dol, pa fotke dela ... no, včas se pa tud do Senja zapele .... sam tja pa kokr hitr voz, bi blo pa boljš da bi začel hodit z vlakom .... ker bi tko sigurn hitrej dol pršou ... Kmet2 in solorider 2
Snečer Objavljeno November 1, 2012 Opozori Objavljeno November 1, 2012 Počas bomo imeli profil snecerja. Samo res ne vem zakaj se je tako izogibal vprašanju kateri motor vozi? A mu je nerodno? Saj mi beemwejaši sprejmemo vsakega. Nismo tolk zlo grozni. Snecer, a ti živiš v MB? Btw: daj še kako video gor... Mi je prav zabavno. Kaj bi bilo nerodno. Samo ti si pač bebec, ki ne zna pogledat v moj profil, kjer imam blog, slike in video :K Vse je javno, nič ni skrivano zakaj bi, ampak pacient-bmw fahrerji ste se pač spravili ad hominem, dajte še zdaj svoje izdelke pokazat, al vam je nerodno? In pokazalo se je točno tisto kar sem pisal v šali. Psiha bmw fahrerjev V temi, ki je napol šaljiva in provokativna, največ pišejo užaljeni bmwjaši, ki pač ne razumejo, da nekaterim iz takšnih ali drugačnih razlogov bmw ni všeč. thumper in JONI 46 2
gift Objavljeno November 1, 2012 Opozori Objavljeno November 1, 2012 Tale tema je super za nasmejat, samo dejte se malo manj žalit. Pol se boste pa kje srečali bo pa ..... nihče nikogar ne žali, samo debatiramo Kmet2 1
gift Objavljeno November 1, 2012 Opozori Objavljeno November 1, 2012 Btw: daj še kako video gor... Mi je prav zabavno. Glede na tvoje prevožene km, vidim, da res raje gledaš video posnetke, kot pa da bi propeler vozil hehe
Snečer Objavljeno November 1, 2012 Opozori Objavljeno November 1, 2012 sej on ne voz noben motor .... a še nis porajtu tega .??? on ima zgleda samo enga tajnika tuki na forumu, k namest njega objavlja neke filmčke od enga "prometnika", k se po mariborskih ulcah voz gor pa dol, pa fotke dela ... no, včas se pa tud do Senja zapele .... sam tja pa kokr hitr voz, bi blo pa boljš da bi začel hodit z vlakom .... ker bi tko sigurn hitrej dol pršou ... Posnetkov pač ne razumeš. Gre za mariborske radarje, ki sem jih pač posnel, da bodo tudi neMariborčani vedeli kje se nahajajo, predvsem je to koristno za tiste, ki težje vozijo po omejitvah. http://snecer-poi.blogspot.com/2010/01/slovenija-poi-2010.html Enako pa tudi drugih posnetkov ne razumeš, ni poanta kako se vozim (objestnih videoposnetkov je kolikor hočeš), ampak lokacija=kje. Drugače pa se sploh ne čudim, da je toliko nesreč, glede na miselnost (katastrofalno) praktično večine motosvetovcev (to kaj lahko preberemo), ki sponzorirajo objestno vožnjo. Tu ne gre za kak posamezen primer, ki se vsakemu zgodi, da kje kdaj pritisne ali slično, ampak kar za pravilo. In potem pride seveda do vožnje s skupini, čredni nagon in slej ko prej je tragedija tukaj. Objestno naganjanje do onemoglosti, nakar sledi nujen postanek na čiku in kavi (morda še pir), da telo pride k sebi in spet dalje. Praktično ni vožnje, da ne bi srečal kakšnega žalostnega dogodka ob cesti (tudi nazadnje na Golici, kjer sem za letos zaključil). Je pa res, da smo sedaj malo skrenili, a povod za to so bmw fahrerji bo že Cufa poskrbel/a, da se tem vrne v prave vode. p.s. za vse ostalo pa imam osebno vozilo s klimatsko napravo, pozimi gretje itd trebor in thumper 2
Kmet2 Objavljeno November 1, 2012 Avtor Opozori Objavljeno November 1, 2012 http://snecer-poi.bl...a-poi-2010.html :notworthy: :notworthy: MihaGS 1
pik1 Objavljeno November 1, 2012 Opozori Objavljeno November 1, 2012 Posnetkov pač ne razumeš. Gre za mariborske radarje, ki sem jih pač posnel, da bodo tudi neMariborčani vedeli kje se nahajajo, predvsem je to koristno za tiste, ki težje vozijo po omejitvah. http://snecer-poi.bl...a-poi-2010.html Enako pa tudi drugih posnetkov ne razumeš, ni poanta kako se vozim (objestnih videoposnetkov je kolikor hočeš), ampak lokacija=kje. Drugače pa se sploh ne čudim, da je toliko nesreč, glede na miselnost (katastrofalno) praktično večine motosvetovcev (to kaj lahko preberemo), ki sponzorirajo objestno vožnjo. Tu ne gre za kak posamezen primer, ki se vsakemu zgodi, da kje kdaj pritisne ali slično, ampak kar za pravilo. In potem pride seveda do vožnje s skupini, čredni nagon in slej ko prej je tragedija tukaj. Objestno naganjanje do onemoglosti, nakar sledi nujen postanek na čiku in kavi (morda še pir), da telo pride k sebi in spet dalje. Praktično ni vožnje, da ne bi srečal kakšnega žalostnega dogodka ob cesti (tudi nazadnje na Golici, kjer sem za letos zaključil). Je pa res, da smo sedaj malo skrenili, a povod za to so bmw fahrerji bo že Cufa poskrbel/a, da se tem vrne v prave vode. p.s. za vse ostalo pa imam osebno vozilo s klimatsko napravo, pozimi gretje itd aja .... pol pa ok ...
gift Objavljeno November 1, 2012 Opozori Objavljeno November 1, 2012 (popravljeno) http://snecer-poi.bl...a-poi-2010.html :notworthy: :notworthy: Itak... p.s. "snecer kupi BMW " Popravljeno November 1, 2012. Popravil gift
Kmet2 Objavljeno November 1, 2012 Avtor Opozori Objavljeno November 1, 2012 Itak... p.s. "snecer kupi BMW " Neeee prooosim,sej nas je že dost
MihaGS Objavljeno November 1, 2012 Opozori Objavljeno November 1, 2012 Ja, pa itak se jih ne dobi več :glare:
corser Objavljeno November 1, 2012 Opozori Objavljeno November 1, 2012 Kaj bi bilo nerodno. Samo ti si pač bebec, ki ne zna pogledat v moj profil, kjer imam blog, slike in video :K Vse je javno, nič ni skrivano zakaj bi, ampak pacient-bmw fahrerji ste se pač spravili ad hominem, dajte še zdaj svoje izdelke pokazat, al vam je nerodno? In pokazalo se je točno tisto kar sem pisal v šali. Psiha bmw fahrerjev V temi, ki je napol šaljiva in provokativna, največ pišejo užaljeni bmwjaši, ki pač ne razumejo, da nekaterim iz takšnih ali drugačnih razlogov bmw ni všeč. Umiri se snecer in ne bodi žaljiv.
Snečer Objavljeno November 1, 2012 Opozori Objavljeno November 1, 2012 To se pa s svojimi kameradi zmeni, da se naj lepše obnašajo.
corser Objavljeno November 1, 2012 Opozori Objavljeno November 1, 2012 To se pa s svojimi kameradi zmeni, da se naj lepše obnašajo. Poglej, jaz se nimam z nikomer za menit razen s tabo, če me "nagovoriš" z bebec. Temo in nabijanje v njej jemljem kot šalo z dobro mero cinizma. Nikoli nisem žaljiv in mislim, da to ne paše v forum, kjer se "skrivamo" za nicki. Pa tudi v živo nisem pristaš tega samo tam imam vsaj možnost... Ne vem točno kakšen karater si a očitno te je nekaj zbodlo, sporoviciralo in si šel pač čez mejo. Saj nisem užaljen a podrl si si rejting solidno zabavnega provokatorja (kar mi je bilo všeč). Škoda. Drugič premisli kaj pišeš. Kmet2 1
Snečer Objavljeno November 1, 2012 Opozori Objavljeno November 1, 2012 Zmeni se s kameradi, da se boste držali teme, v kateri najbrž sploh ne bi smeli pisati kot srečni lastniki bmwjev. thumper 1
Whiskey Objavljeno November 1, 2012 Opozori Objavljeno November 1, 2012 Je treba korigirat zablode Sploh pa tistim kateri mislijo, da se lahko zvrneš samo z BMW
thumper Objavljeno November 1, 2012 Opozori Objavljeno November 1, 2012 Poglej, jaz se nimam z nikomer za menit razen s tabo, če me "nagovoriš" z bebec. Temo in nabijanje v njej jemljem kot šalo z dobro mero cinizma. Nikoli nisem žaljiv in mislim, da to ne paše v forum, kjer se "skrivamo" za nicki. Pa tudi v živo nisem pristaš tega samo tam imam vsaj možnost... Ne vem točno kakšen karater si a očitno te je nekaj zbodlo, sporoviciralo in si šel pač čez mejo. Saj nisem užaljen a podrl si si rejting solidno zabavnega provokatorja (kar mi je bilo všeč). Škoda. Drugič premisli kaj pišeš. sam res... kuko nimaš dostopa do profilou ???? daneb 1
corser Objavljeno November 1, 2012 Opozori Objavljeno November 1, 2012 Zmeni se s kameradi, da se boste držali teme, v kateri najbrž sploh ne bi smeli pisati kot srečni lastniki bmwjev. Eh. Ignorant...
Snečer Objavljeno November 1, 2012 Opozori Objavljeno November 1, 2012 Je treba korigirat zablode Sploh pa tistim kateri mislijo, da se lahko zvrneš samo z BMW Zimska sezona je pred vrati, tovrstna inovacija kot zanimivost. S tem se ne moreš zvrniti.
TakeALookAround Objavljeno November 1, 2012 Opozori Objavljeno November 1, 2012 Nice, driftoooo amigo! :grim
gift Objavljeno November 1, 2012 Opozori Objavljeno November 1, 2012 This is the look of bwm driving people and motorcycle riding peopa .. What you want to be ?!? halls 1
krucymucy Objavljeno November 1, 2012 Opozori Objavljeno November 1, 2012 Desni. S harley-jem ne veš če boš štartal, kaj šele prišel kam. trebor in corser 2
Bremzer Objavljeno November 1, 2012 Opozori Objavljeno November 1, 2012 No,no er6 je čist fin motorček za ...........ženske Še za ženske NE,moja ga je prodala "komaj" in to z samo 15K km. za 3,4K € z 700€ orig. dodatne opreme ! Sicer pa k men nikoli več ketna v garažo - sem dal letos nov pod ! !
Kmet2 Objavljeno November 1, 2012 Avtor Opozori Objavljeno November 1, 2012 This is the look of bwm driving people and motorcycle riding peopa .. What you want to be ?!? Bemti mene si trofu u nulo BelaStrela 1
Snečer Objavljeno November 1, 2012 Opozori Objavljeno November 1, 2012 GSka je res velik motor in če je parking zaseden, je tudi alternativa.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se