baddad Objavljeno November 3, 2012 Opozori Objavljeno November 3, 2012 :lol1:Kozolec? Genialna definicija teh motorjev. :lol1:
maus Objavljeno November 3, 2012 Opozori Objavljeno November 3, 2012 (popravljeno) Kmetu se je smejal, ker je pršu na 1 m zraun Kawasakija ... leu uč mu je skoz trzu in gledu postran, ampak moje soko okolovo ga je opazilo ... takrat je spoznal, zakaj ne bi meu več bmflna :lol: aja .. pa čeulau sm ga :krneki: Popravljeno November 3, 2012. Popravil maus DAMI34, TBoxer, Kmet2 in 4 others 7
Kmet2 Objavljeno November 4, 2012 Avtor Opozori Objavljeno November 4, 2012 Kmet ! Zdaj mi je šele jasno, zakaj maš v avtarju sliko z klobukom na glavi ! Zakaj, še sam ne vem Z veseljem naznanjam, da je Kmeta končno srečala pamet in je svoj kozolec zamenjal za tapravi motor!! Glede tega kako mu je bilo všeč mislim, da je komentar nepotreben.. Nasmeh pove vse! Ne pa ni res,smeju sm se zato,ker je Dami sedu na BMW-ju pa govoru,šele zdej vidi z kakim jajcom se voz,bemti ga nisem dol več dobu je mel roke k kragulj zapopane na ročke,zdej pa ne vem al ga je zakrčl od mraza al od vročih ročk Pri naš družin smo pa dobil novo bmflarko Bibi,sem ostal brez besed....... Seveda je takoj hotla za krmilo.... In nisem mogu vrjet,skoraj takoj ji je začel rast,,,,,,, od takrat več ne ščije po damsko,ampak kot kakšen pes :surrender: in to še ni vse :grrr takoj je vedla kam bo parkirala ko bo velka :grim res je neki na teh propelerjih temačnega v dolini Šentflorjanski :evilgrin: Kmetica2 1
igorkr Objavljeno November 4, 2012 Opozori Objavljeno November 4, 2012 Ha ha ha Za Durmitur drugo leto pa to Igor Kmet2 1
DAMI34 Objavljeno November 4, 2012 Opozori Objavljeno November 4, 2012 Ne pa ni res,smeju sm se zato,ker je Dami sedu na BMW-ju pa govoru,šele zdej vidi z kakim jajcom se voz,bemti ga nisem dol več dobu je mel roke k kragulj zapopane na ročke,zdej pa ne vem al ga je zakrčl od mraza al od vročih ročk Ni panike stari, sam krč me je primu, k sm vidu kako usodno napako sm naredu k sm se na kozouc usedu...in to že ta drugič...od prvič imam pa hemoroide, a ne Kruci? krucymucy in Kmet2 2
motofrik Objavljeno November 4, 2012 Opozori Objavljeno November 4, 2012 Dobra sta... Eden drugega kritizirata, pa slinasto pogledujeta kritizirano... :kva2: Drugače pa... zakaj ne bi imel BMW? Ker bi me vsi kritizirali, da sem se vrnil nazaj na BMW... Nikoli pa ne veš..
krucymucy Objavljeno November 4, 2012 Opozori Objavljeno November 4, 2012 Ni panike stari, sam krč me je primu, k sm vidu kako usodno napako sm naredu k sm se na kozouc usedu...in to že ta drugič...od prvič imam pa hemoroide, a ne Kruci? Si vendar pripravljen javno priznat da si se peljal na BMW-ju kot sopotnik? Prasci! Snecerju in giftu ste temo uničli! DAMI34 1
pik1 Objavljeno November 4, 2012 Opozori Objavljeno November 4, 2012 Zakaj, še sam ne vem Ne pa ni res,smeju sm se zato,ker je Dami sedu na BMW-ju pa govoru,šele zdej vidi z kakim jajcom se voz,bemti ga nisem dol več dobu je mel roke k kragulj zapopane na ročke,zdej pa ne vem al ga je zakrčl od mraza al od vročih ročk Pri naš družin smo pa dobil novo bmflarko Bibi,sem ostal brez besed....... Seveda je takoj hotla za krmilo.... In nisem mogu vrjet,skoraj takoj ji je začel rast,,,,,,, od takrat več ne ščije po damsko,ampak kot kakšen pes :surrender: in to še ni vse :grrr takoj je vedla kam bo parkirala ko bo velka :grim res je neki na teh propelerjih temačnega v dolini Šentflorjanski :evilgrin: hahahahaha .... hudoooo . no, tud pr nas se bo baje konc januarja znašu en nov cock .... pred dobrim mescem smo namreč mogl našga carja dat "spat" :cry: :cry: :cry: :cry: ..... Kmet2 in Kmetica2 2
DAMI34 Objavljeno November 4, 2012 Opozori Objavljeno November 4, 2012 Si vendar pripravljen javno priznat da si se peljal na BMW-ju kot sopotnik? Prasci! Snecerju in giftu ste temo uničli! Nope, pa makar me tepli..... pfuj !!! maus, Kmet2 in corser 3
pik1 Objavljeno November 4, 2012 Opozori Objavljeno November 4, 2012 Nope, pa makar me tepli..... pfuj !!! no, zdej pa res vidm, da ste mel pravi razvrat učeri .... Kmet2 1
DAMI34 Objavljeno November 4, 2012 Opozori Objavljeno November 4, 2012 no, zdej pa res vidm, da ste mel pravi razvrat učeri .... ja stari....kwa smo bmflom delal...prilagam posnetek: http://www.youtube.com/watch?v=nrquqH-vo6k maus 1
pik1 Objavljeno November 4, 2012 Opozori Objavljeno November 4, 2012 ja stari....kwa smo bmflom delal...prilagam posnetek: http://www.youtube.com/watch?v=nrquqH-vo6k :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: ........... fuuuuuuuuuuuuujjjj
Kmet2 Objavljeno November 4, 2012 Avtor Opozori Objavljeno November 4, 2012 Dami34 pa Maus včeri v Kopru.......smo jim bmflari dali mal jabčnega soka pa tortico častli,pol sta pa tku zganjala..... DAMI34, maus in igorkr 3
Darko3g Objavljeno November 4, 2012 Opozori Objavljeno November 4, 2012 Čisto hipotetično: zakaj je v temi "Zakaj ne bi imeli motocikla BMW" več kot polovica postov od lastnikov BMW-jev. Morda zato, ker oni res vedo, zakaj ne ? DAMI34, sen, thumper in 1 other 4
krucymucy Objavljeno November 4, 2012 Opozori Objavljeno November 4, 2012 Čisto hipotetično, mogoče površno bereš? igorkr 1
gift Objavljeno November 4, 2012 Opozori Objavljeno November 4, 2012 (popravljeno) Resnicno super motor...ni kaj za dodat Popravljeno November 4, 2012. Popravil gift Snečer 1
Kmet2 Objavljeno November 4, 2012 Avtor Opozori Objavljeno November 4, 2012 A si vidu Gift,tud letiš lohk,morm na svojmu pogledat kje ma ta gumb TBoxer, Whiskey, igorkr in 1 other 4
corser Objavljeno November 4, 2012 Opozori Objavljeno November 4, 2012 Resnicno super motor...ni kaj za dodat no, zdaj ti je jasno zakaj kardan poč? pik1, DAMI34 in yamaha2025 3
gift Objavljeno November 4, 2012 Opozori Objavljeno November 4, 2012 no, zdaj ti je jasno zakaj kardan poč? Z japoncem dol skocis, saltas eno dol pa gas DAMI34 1
Bremzer Objavljeno November 4, 2012 Opozori Objavljeno November 4, 2012 Z japoncem dol skocis, saltas eno dol pa gas Če bi japonc dol pou, bi mogu jt tapru domu po škatle !
Darko3g Objavljeno November 4, 2012 Opozori Objavljeno November 4, 2012 Čisto hipotetično, mogoče površno bereš? Mislim, da ne, daj me razsvetli - jaz npr. si ne bi upal pisati v temi "Zakaj ne bi imeli Kawasakija", ker tega ne vem.
krucymucy Objavljeno November 4, 2012 Opozori Objavljeno November 4, 2012 Od lastnikov sem edino jaz napisal par razlogov zakaj ga nebi imel.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se