Snečer Objavljeno November 6, 2012 Opozori Objavljeno November 6, 2012 Zaradi prijateljev imaš motor in zaradi njih se voziš?
sayo Objavljeno November 6, 2012 Opozori Objavljeno November 6, 2012 Zdej sem osu še sam. P.S. a je mogoče kdo od vas že postavu svojga GS-a na vago ali verjame tovarni, men se zdi da vas ŠVABI (k vemo kakšna je njihova zgodovina) mal NATEGUJEJO. GS men glih ne zgleda 20-30kg lažji od cenenih konfekcijskih JAPANERJEV
I30 Objavljeno November 6, 2012 Opozori Objavljeno November 6, 2012 Zdej sem osu še sam. P.S. a je mogoče kdo od vas že postavu svojga GS-a na vago ali verjame tovarni, men se zdi da vas ŠVABI (k vemo kakšna je njihova zgodovina) mal NATEGUJEJO. GS men glih ne zgleda 20-30kg lažji od cenenih konfekcijskih JAPANERJEV Jaz bi pa verjel. Odkar vgrajujejo poceni kitajski špiater je to možno. Se kar nekaj kardani lomijo in podobne zgodbe.
Snečer Objavljeno November 6, 2012 Opozori Objavljeno November 6, 2012 Ko se včlaniš na motosvet, se okvare prenehajo yamaha2025, DAMI34 in I30 3
DAMI34 Objavljeno November 6, 2012 Opozori Objavljeno November 6, 2012 Res dobr ja, da primerjate težo endure in enga šolskega triciklčka. To, da je suh Z750 težji od suhega R1200R (2007 letnik, razlika 10 kg) ... in da slednji velja za težko zavaljeno kravo s skoraj še enkrat toliko kubiki... :yawn: ... je pa skoraj nemogoče? Totaln on topic: js sm zgubila ful prjatlov, ker mam predrag motor. Samo se bojim, da če ga prodam, da jih ne bo nazaj. In takih tut ne maram. js mam pa ful novih frendu k vozim kwako...sumim, da so to tvoji bivši...zajedalci da jim jebem!!! ;D BelaStrela, yamaha2025 in igorkr 3
cikadina Objavljeno November 6, 2012 Opozori Objavljeno November 6, 2012 zgleda kwak privablja folk, bmw pa odbija. se pravi se splaca met bmw ni treba kawe placevat BelaStrela in yamaha2025 2
krucymucy Objavljeno November 6, 2012 Opozori Objavljeno November 6, 2012 Evo, ene 800 ne plačam, pa imam povrnjene amortizerje. DAMI34 1
igorkr Objavljeno November 6, 2012 Opozori Objavljeno November 6, 2012 Totaln on topic: js sm zgubila ful prjatlov, ker mam predrag motor. Samo se bojim, da če ga prodam, da jih ne bo nazaj. In takih tut ne maram. Pole že niso bili prijatelji ... čisto off topic... priporočam nakup Yamahe, jst sem jih letos ogromno dobil in ne boš verjela, prevladujejo bmw-jaši :grim Kmet2 in pik1 2
pajkica Objavljeno November 6, 2012 Opozori Objavljeno November 6, 2012 a če nimaš bemvejaša za frenda nis "in"? o šit... daneb in igorkr 2
Kmet2 Objavljeno November 6, 2012 Avtor Opozori Objavljeno November 6, 2012 a če nimaš bemvejaša za frenda nis "in"? o šit... To bova pr inštrukcijah obdelala igorkr 1
Bremzer Objavljeno November 6, 2012 Opozori Objavljeno November 6, 2012 Pole že niso bili prijatelji ... čisto off topic... priporočam nakup Yamahe, jst sem jih letos ogromno dobil in ne boš verjela, prevladujejo bmw-jaši :grim Ne priporočaj nakup Yamahe,če maš prjatle BMW-ejaše boš kmalu tudi ti postal ! ! Enkrat se zapelji s K-ajem pa boš zasvojen ! Ps; pazi zarečenga kruha se veliko poje ! ! Pet (5) kolegov je presedlalo z Yamah na BMW-eje in to z :Diverzione 900,FJR,V-max,XJR,Virago 1100, tudi sam sem presedlal iz V-mxa nažalost precej prepozno saj sem na V-maxu vztrajal 9,5 let. BelaStrela 1
pajkica Objavljeno November 6, 2012 Opozori Objavljeno November 6, 2012 To bova pr inštrukcijah obdelala ne bo cajta morva druge stvari obdelat.... daneb in Kmet2 2
DAMI34 Objavljeno November 6, 2012 Opozori Objavljeno November 6, 2012 Pole že niso bili prijatelji ... čisto off topic... priporočam nakup Yamahe, jst sem jih letos ogromno dobil in ne boš verjela, prevladujejo bmw-jaši :grim Js bom predlagu, da združmo temo o bmflih pa kwakah in se enoglasno odločmo, da od sedaj naprej plačujejo JAMAHARJI!!!! Vzrok, k se tule štulijo pa pljuvajo po naših lepih motorčkih :grim zgleda kwak privablja folk, bmw pa odbija. se pravi se splaca met bmw ni treba kawe placevat Kwak prvablja princese, k ga hočejo poljubit, da bi princ postal a če nimaš bemvejaša za frenda nis "in"? o šit... A ti zrihtam kerga, jih je ko peska in trave....? yamaha2025, Kmet2, igorkr in 3 others 6
Kmet2 Objavljeno November 6, 2012 Avtor Opozori Objavljeno November 6, 2012 Js bom predlagu, da združmo temo o bmflih pa kwakah in se enoglasno odločmo, da od sedaj naprej plačujejo JAMAHARJI!!!! Vzrok, k se tule štulijo pa pljuvajo po naših lepih motorčkih :grim Kwak prvablja princese, k ga hočejo poljubit, da bi princ postal Podpišem DAMI34 in igorkr 2
DAMI34 Objavljeno November 6, 2012 Opozori Objavljeno November 6, 2012 ne bo cajta morva druge stvari obdelat.... Glede na to, kok bosta obdelovala, lahko prideta k men obdelat vrt -predlagam kmeta-, pa pajčuno pomest u garaži igorkr in Kmet2 2
igorkr Objavljeno November 6, 2012 Opozori Objavljeno November 6, 2012 Js bom predlagu, da združmo temo o bmflih pa kwakah in se enoglasno odločmo, da od sedaj naprej plačujejo JAMAHARJI!!!! Vzrok, k se tule štulijo pa pljuvajo po naših lepih motorčkih :grim Ni problema, se teh 5000€ ka zaslužim, morem tudi nekje zapravit ... Kmet2 in DAMI34 2
Kmet2 Objavljeno November 6, 2012 Avtor Opozori Objavljeno November 6, 2012 Glede na to, kok bosta obdelovala, lahko prideta k men obdelat vrt -predlagam kmeta-, pa pajčuno pomest u garaži Lej ni problema,pridem z GSA pa ti zorjem vrt,dvorišče pa še čez Kawo se z zadnjo traktorsko gumo podpišem na tank z malimi pisanimi črkami Jah GS je lohk kmetijski stroj al pa švicarska ura odvisen kaj namontiraš na njega Glede pajčune se morš pa z Pajki pogovort DAMI34, BelaStrela in igorkr 3
Kmet2 Objavljeno November 6, 2012 Avtor Opozori Objavljeno November 6, 2012 Ni problema, se teh 5000€ ka zaslužim, morem tudi nekje zapravit ... Eh jaz se za 5000 tud ne obrnem :glare: ko spim :lol: igorkr 1
Snečer Objavljeno November 6, 2012 Opozori Objavljeno November 6, 2012 Lej ni problema,pridem z GSA pa ti zorjem vrt,dvorišče pa še čez Kawo se z zadnjo traktorsko gumo podpišem na tank z malimi pisanimi črkami Jah GS je lohk kmetijski stroj al pa švicarska ura odvisen kaj namontiraš na njega Glede pajčune se morš pa z Pajki pogovort
Cartman Objavljeno November 6, 2012 Opozori Objavljeno November 6, 2012 A ti zrihtam kerga, jih je ko peska in trave.... .in ben jih ne mara...... Povej use in po pravici.
corser Objavljeno November 6, 2012 Opozori Objavljeno November 6, 2012 Tko men moj dela. A je to kej narobe? Pomoje je to una matica, k mi je v cilinder padla... :glare: pik1, BelaStrela, Kmet2 in 3 others 6
Snečer Objavljeno November 6, 2012 Opozori Objavljeno November 6, 2012 Še en lep primer zakaj delajo namenske motorje (hard enduro ali kros, morda atv) za teren.
krucymucy Objavljeno November 6, 2012 Opozori Objavljeno November 6, 2012 Tko men moj dela. A je to kej narobe? Pomoje je to una matica, k mi je v cilinder padla... :glare: Če ne bo postalo glasneje je vredu
Snečer Objavljeno November 6, 2012 Opozori Objavljeno November 6, 2012 Vsi kolegi s primernimi motorji že zdavnaj preko ... Še en ki je nasedel reklame, da gre za Gelande motor ... zdaj razumem Belostrelo, da je izgubila prijatelje.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se