I30 Objavljeno November 13, 2012 Opozori Objavljeno November 13, 2012 Kawasaki je nehal delati lepe motorje ze pred 30. leti. Ni res! Le bolj zase jih držijo:
I30 Objavljeno November 13, 2012 Opozori Objavljeno November 13, 2012 Leo in dober! Kdor trdi drugače je brez okusa in pojma nima!
papez47 Objavljeno November 13, 2012 Opozori Objavljeno November 13, 2012 Leo in dober! Kdor trdi drugače je brez okusa in pojma nima! Tole se strinjam u nulo. Takrat so znali delati "ta prave stroje" In še danes je "zakon". Ampak - v končni konsekvenci - takrat nisem imel dinar za tegale..........................dons pa mam za bavarca................................, ki ga sicer sploh ne bi mel............................če mi ne bi pasal.....................da ga mam.
nejcgs Objavljeno November 13, 2012 Opozori Objavljeno November 13, 2012 Leo in dober! Grdo in brez veze. Kr neki tja v tri dni. K da lahko motorje dela vsak ki ima minuto casa. :-P BelaStrela 1
Snečer Objavljeno November 13, 2012 Opozori Objavljeno November 13, 2012 Jap, ladjar je za "šalo" naredil motor in v trenutku je postala legendarna znamka. zima je pred vrati
Cartman Objavljeno November 13, 2012 Opozori Objavljeno November 13, 2012 Tole se strinjam u nulo. Takrat so znali delati "ta prave stroje" In še danes je "zakon". Ampak - v končni konsekvenci - takrat nisem imel dinar za tegale..........................dons pa mam za bavarca................................, ki ga sicer sploh ne bi mel............................če mi ne bi pasal.....................da ga mam. Konju gumeni to je letnik 2010 Grdo in brez veze. Kr neki tja v tri dni. K da lahko motorje dela vsak ki ima minuto casa. :-P Dej pejt u garazo pogledat kaj te caka, pol pa ropotaj :-P I30 in SCORPIONS 2
Whiskey Objavljeno November 13, 2012 Opozori Objavljeno November 13, 2012 We are back on track krucymucy 1
Snečer Objavljeno November 13, 2012 Opozori Objavljeno November 13, 2012 Čez zimo se verjetno vsi ne bodo vozili pa je čas za kakšen servis. http://youtu.be/rH9DoR748XQ
Snečer Objavljeno November 13, 2012 Opozori Objavljeno November 13, 2012 zvok, ki je že znak za alarm
krucymucy Objavljeno November 13, 2012 Opozori Objavljeno November 13, 2012 Leo in dober! Kdor trdi drugače je brez okusa in pojma nima! trebor, pik1, Kmet2 in 1 other 4
nejcgs Objavljeno November 13, 2012 Opozori Objavljeno November 13, 2012 Dej pejt u garazo pogledat kaj te caka, pol pa ropotaj :-P Sem sel pogledat...... je nekaj veliko lepsega kot v tvoji garazi :-P A zdej pa lahko ropotam? Bog je dober in usmiljen in odpusti tistim ki izberejo kwakico, celo dodatnega angela varuha jim dodeli, ko se kwaker odpravi z motorjem na cesto (da jih obvaruje pred bavarskim cevljanjem). Kmet2, BelaStrela in DAMI34 3
pik1 Objavljeno November 13, 2012 Opozori Objavljeno November 13, 2012 Leo in dober! Kdor trdi drugače je brez okusa in pojma nima! kolk je tole letnik ????
krucymucy Objavljeno November 13, 2012 Opozori Objavljeno November 13, 2012 (popravljeno) kolk je tole letnik ???? Po izgledu sodeč nekje moj letnik. Sicer pa ja, tole delajo novo Popravljeno November 13, 2012. Popravil krucymucy
Cartman Objavljeno November 13, 2012 Opozori Objavljeno November 13, 2012 Sem sel pogledat...... je nekaj veliko lepsega kot v tvoji garazi :-P A zdej pa lahko ropotam? Bog je dober in usmiljen in odpusti tistim ki izberejo kwakico, celo dodatnega angela varuha jim dodeli, ko se kwaker odpravi z motorjem na cesto (da jih obvaruje pred bavarskim cevljanjem). Ma bogi. Jaz mam dioptrijo -7 , ti pa ocitno se slabs vids. Ker jez tud brez speglov vidm kulk grd je gs. Tvoj je vsaj vsecno pobarvan. Kot un roza tank.
pik1 Objavljeno November 13, 2012 Opozori Objavljeno November 13, 2012 sorry .... govorim čist resno, ker pač nisem tak vseved kot naš Snečko, k mi zgleda kot en serviser, k so ga na servisu odpustl, zdej se je pa u kinematografijo motorjev vrgu in pozna več stvari in podrobnosti, kot sam Chuck Norris. Leta 1986 sem imel namreč - verjel ali ne, K 750Z ........... hudooooo .... mislm pa, da je bil letnik 81 ..... in je imel baje takrat prvi na displejčku led diode za gorivo in temperaturo (se mi zdi) in se mi je tale motorček prav na hitro res zazdel zelo podoben tistmu ....
daneb Objavljeno November 14, 2012 Opozori Objavljeno November 14, 2012 Leo in dober! Kdor trdi drugače je brez okusa in pojma nima! Leo in dober! Kdor trdi drugače je brez okusa in pojma nima! Ti okrogli dimniki sploh izstopajo po lepoti posebno še en sam štrleč daleč nazaj.
Cartman Objavljeno November 14, 2012 Opozori Objavljeno November 14, 2012 To je japonski fetish. Veliki raufniki kao pomenjo mocne motorje. Glej kaj so utaknili na panigaleta
I30 Objavljeno November 14, 2012 Opozori Objavljeno November 14, 2012 To je japonski fetish. Veliki raufniki kao pomenjo mocne motorje. Glej kaj so utaknili na panigaleta Volumen ravfnka ima še kak drug pomen, ki se bolj fizike tiče! Je pa lep raufnk zunaj čisto nekaj drugega kot tiste pečice pod ritjo ali rezervoarji za balastno vodo pod mašino kot to delajo nekateri danes. pik1 1
Cartman Objavljeno November 14, 2012 Opozori Objavljeno November 14, 2012 Volumen ravfnka ima še kak drug pomen, ki se bolj fizike tiče! Je pa lep raufnk zunaj čisto nekaj drugega kot tiste pečice pod ritjo ali rezervoarji za balastno vodo pod mašino kot to delajo nekateri danes. iiijaaaa.....no, Akrapo za ta motor je bistveno manjši. Ko pomislim na ZRXa je zmer Sweet&Sour okus u mojih ustih....Precej hudoi sm si ga želel, bil sm en mal prekratek...in ga nism mogu uzet. Čez pol leta pa se tu na forumu pojavi slika tistega istega ZRXa, in post, rabim novo mašino.....ZRX me še zmer dreza u živc....sm pa vesel, de ga takrat nism kupil.
I30 Objavljeno November 14, 2012 Opozori Objavljeno November 14, 2012 iiijaaaa.....no, Akrapo za ta motor je bistveno manjši. Ko pomislim na ZRXa je zmer Sweet&Sour okus u mojih ustih....Precej hudoi sm si ga želel, bil sm en mal prekratek...in ga nism mogu uzet. Čez pol leta pa se tu na forumu pojavi slika tistega istega ZRXa, in post, rabim novo mašino.....ZRX me še zmer dreza u živc....sm pa vesel, de ga takrat nism kupil. Bila sta ene dva primerka, ki sta ga tudi po Grobniku menda prav hudo naganjala. Sicer pa te mašine veljajo za neuničljive. Idiot pa itak zmore tudi tank frderbat. In to je en bistvenih problemov Kawasakijev, ker so postali z Ninjami kultni motorji cigajnarije. In ti so znani, da so barvno slepi in ne zaznavajo rdeče barve ne na obratomeru ne na semaforju. BelaStrela in trebor 2
DAMI34 Objavljeno November 14, 2012 Opozori Objavljeno November 14, 2012 Sem sel pogledat...... je nekaj veliko lepsega kot v tvoji garazi :-P A zdej pa lahko ropotam? Bog je dober in usmiljen in odpusti tistim ki izberejo kwakico, celo dodatnega angela varuha jim dodeli, ko se kwaker odpravi z motorjem na cesto (da jih obvaruje pred bavarskim cevljanjem). Tak lepe molitve za kwakice pa niti Rode ne napiše. Amen
Kmet2 Objavljeno November 14, 2012 Avtor Opozori Objavljeno November 14, 2012 lepga lahko nardi edin, če napiše gor ninđa :lol: Če bi mel jaz tolkrat napisan ko ti Ninja pa Maus bi se sigurno Snecer vtaknu,da moram davk na reklamo plačat :lol: maus in pik1 2
Kmet2 Objavljeno November 14, 2012 Avtor Opozori Objavljeno November 14, 2012 Bila sta ene dva primerka, ki sta ga tudi po Grobniku menda prav hudo naganjala. Sicer pa te mašine veljajo za neuničljive. Idiot pa itak zmore tudi tank frderbat. In to je en bistvenih problemov Kawasakijev, ker so postali z Ninjami kultni motorji cigajnarije. In ti so znani, da so barvno slepi in ne zaznavajo rdeče barve ne na obratomeru ne na semaforju. Ma to jaz skoz govorim Kawasakarji-Strojani :lol: DAMI34, maus, daneb in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno November 14, 2012 Opozori Objavljeno November 14, 2012 Ma to jaz skoz govorim Kawasakarji-Strojani :lol: Stari boš že vidu k ti bom dol s tvoje Gske vso barvo, bakr in cink pobrau Kmet2, pik1 in maus 3
DAMI34 Objavljeno November 14, 2012 Opozori Objavljeno November 14, 2012 Sem sel pogledat...... je nekaj veliko lepsega kot v tvoji garazi :-P A zdej pa lahko ropotam? Bog je dober in usmiljen in odpusti tistim ki izberejo kwakico, celo dodatnega angela varuha jim dodeli, ko se kwaker odpravi z motorjem na cesto (da jih obvaruje pred bavarskim cevljanjem). O Bog usliši NejcaGs pa mi pošlji kako Angelco (pa ne Likovič) da me čuva pred BMflarji p.s. vzorec v prilogi lp Amen pik1 in nejcgs 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se