Popularna objava gift Objavljeno December 1, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno December 1, 2012 pik1, corser, DAMI34 in 7 others 10
Kmet2 Objavljeno December 2, 2012 Avtor Opozori Objavljeno December 2, 2012 Po videnem sem se odločil,da potrebujem 10 dni dopusta za razmislek o kozmetičnih popravkih :lol: DAMI34 in pik1 2
Dr_Jakob Objavljeno December 2, 2012 Opozori Objavljeno December 2, 2012 Zakaj ne? JEBITE SE, POSRANI JAPONCI!! krucymucy 1
royal Objavljeno December 2, 2012 Opozori Objavljeno December 2, 2012 Zakaj ne? JEBITE SE, POSRANI JAPONCI!! Še eno tako na nivoju makaronar pa si Gotof I30 in Kmet2 2
thumper Objavljeno December 2, 2012 Opozori Objavljeno December 2, 2012 ..... upam, da Kangla slučajno ne voz kšnga bimerja, k ga bo nš Sneči pojedu ..... sam če bo sneci kanglo snedu - na pogreb bomo pa šli ... sam upam da se sneci nau predolgo matral zarad zastrupitve ... Po videnem sem se odločil,da potrebujem 10 dni dopusta za razmislek o kozmetičnih popravkih :lol: a ne bi ti rajš začel razmiščat o reinkarnaciji ? :lol: Še eno tako na nivoju makaronar pa si Gotof zanč se en zadere "j**te se posrani japonci!" ... ta drug se zadere nazaj " kva se ti oglašaš k italjanskega skuterja furaš?"... ta tret je sam pripomnu" ne mi govort čez bavarce..." ...................................... jst sm se pa naredu angleža... cikadina in Kmet2 2
BelaStrela Objavljeno December 2, 2012 Opozori Objavljeno December 2, 2012 Tanove vinjete so sumljivo plave barve... :evilgrin:
Snečer Objavljeno December 2, 2012 Opozori Objavljeno December 2, 2012 Pa še ena za snecerja Model lepo padel na jadrnico. Po moje je fotomontaža, kakšen jackass.
bmwslo Objavljeno December 2, 2012 Opozori Objavljeno December 2, 2012 Po moje je fotomontaža, kakšen jackass. Ja, prav tako, kot tisi posnetki BMW-jev, ki si jih ti nalimal na prejšnjih straneh
Snečer Objavljeno December 2, 2012 Opozori Objavljeno December 2, 2012 Nenavadno se mi zdi, da bi to nekdo naključno snemal iz jadrnice ali plovila. In ko je ded padel ga je z mirno roko kar lepo snemal. Mutno je to Sicer pa mu je prav, kaj pa se vozi po pešconi.
krucymucy Objavljeno December 2, 2012 Opozori Objavljeno December 2, 2012 Tud men se zdi da to un tip od moto journala vozi.
bmwslo Objavljeno December 2, 2012 Opozori Objavljeno December 2, 2012 Ja, mogoč je pa to reklama za Yamaho
krucymucy Objavljeno December 2, 2012 Opozori Objavljeno December 2, 2012 GS-ko bi pobral pa se normalno odpeljal.
Snečer Objavljeno December 2, 2012 Opozori Objavljeno December 2, 2012 Al pa bi se na cilindrih zahaklala med jadrnico in pomol yamaha2025 1
gift Objavljeno December 2, 2012 Opozori Objavljeno December 2, 2012 Tak ja, treba ga je bozat, ko ga dvignes z boka Bogi bogi
Snečer Objavljeno December 2, 2012 Opozori Objavljeno December 2, 2012 Ko te družba ne čaka, ti pa je ne moreš ujeti...
gift Objavljeno December 2, 2012 Opozori Objavljeno December 2, 2012 Ko te družba ne čaka, ti pa je ne moreš ujeti... Strah (da motor nalogi ni kos) je hudic.
Snečer Objavljeno December 2, 2012 Opozori Objavljeno December 2, 2012 In takoj se je nehalo snemati so ga očitno šli pobirat.
Snečer Objavljeno December 2, 2012 Opozori Objavljeno December 2, 2012 Družba ga je čakala na vrhu, jedla kokice in se celo posmehovala. Očitno res izgubiš prijatelje...
gift Objavljeno December 2, 2012 Opozori Objavljeno December 2, 2012 (popravljeno) Nov motor, star komaj 4 dni....pa tema. Kaj je to zaena znamka? Pa se izjava lastnika, ki pove vse My 4 day old BMW g650gs will not start after only 4 days of having it!!! Look at the clock it even reset the time...thanks BMW!!!! Had to get it jumped by roadside assist...not cool! Popravljeno December 2, 2012. Popravil gift
gift Objavljeno December 2, 2012 Opozori Objavljeno December 2, 2012 (popravljeno) Ko vidis, ni bil akumulator. Motor so mu zamenjali in glej ga zlomka, spet isto s. This is my second BMW G650GS. The first was replaced as it kept having the same issue. My new bike has now started to do the same at 200kms. No potem so mu dali se tretjega, ker je itak vse v k. P.s. Pa dobro poslusajte, kaj rece na koncu videja do tedaj ponosen BMW lastnik Popravljeno December 2, 2012. Popravil gift
Kmet2 Objavljeno December 3, 2012 Avtor Opozori Objavljeno December 3, 2012 Eh to je neki z voznikom narobe.....v stari bivši državi so rekl ...nije žvaka za seljaka....:-)) BelaStrela in Mia 2
gift Objavljeno December 3, 2012 Opozori Objavljeno December 3, 2012 verjetno res ja, ne zna vsak človek enako na štart gumb pritisnit I30 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se