Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

kateri hard enduro ali kros motor mi priporočate za nakup,govorim o nakupu rabljenega motorja,ali se mi splača kupiti kosa za malo čez 100 jurjov,drugace bi pa za okoli 300-400 jurjov hard enduro(sam morm nejprej na miljonarja pridt)

Objavljeno

80, 125, 250, 360, 400,...ccm ?

Odvisno od letnika, modela,...dej opiši bolj točno kaj maš u mislih. Drugač pa funkcija IŠČI pomaga za iskanje po forumu.

Objavljeno

Za 100 kSIT cros ??! Potem pripravi še dodatnih 100K SIT za serviserje, če se češ seveda vozit.. Za 400K SIT pa dobiš 5 let stare hard endure, npr. KTM LC2 (mislim, da ima enako mašino kot Yamaha DT in z deli ni problem).

Važni so tudi realni kilometri, saj če motorju ravno "sleduje menjava bata, ležajev,.." to pri tvojem budgetu pomeni precejšen dodatek...

Če imaš potrplenje in ne kupiš prvega, ki pride mimo boš z malo sreče (in kakšnim znancem, ki se na to dobro spozna) našel za 400kSIT uporabno zadevo...

P.S. Pa tud pri miljonarju so včasih lažja vprašanja in Jonas pomaga, če si mu simpatičen :lol:

Objavljeno

hja sej vem 100,ceprov je tud odvisn na kerga narajmas,sem imel za 100 jurjov yamaho yz 80 letnik 86,morm rect de za ta let ni bla tko slaba,masina ok,enkrt sm bat zamenu,na ta zadno pa tud ucetrt,sm pa kupu 95 letnik HONDO cr 80,sm ugotovu de ma zjeban amortizer,u glavnem bol bi blo če bi mel prejsno yamahco, ah bo pa JONAS pomagu hehe¨!

Objavljeno

aja drgac pa mislm 125 dvotaktnga,čeprav dele bom kmal izpit naredu tko de tud o ksnem močnejšem dvo ali stertaktnem razmkišljam

Objavljeno

priporočam 4 taktno marcino:

-manj okvar :D

-daljša življenjska doba :D

-ni treba kupovat olja za mešanco :D

-veliko navora :D

-manjša poraba bencina :D

jest sm mel TE 610 E, pa vem da če bom še kdaj kupoval enduro ali kroslo obvezno 4t...

Objavljeno

hja sej vem,sam pogresu bom vonj po TTSu,pa zvok dvotaktnika,moop,moop,hja,poznas ksnga ki ga prodaja,na kaj morm dse posebej pazit k ga kopujem??

Objavljeno
hja sej vem,sam pogresu bom vonj po TTSu,pa zvok dvotaktnika,moop,moop,hja,poznas ksnga ki ga prodaja,na kaj morm dse posebej pazit k ga kopujem??

ko boš enkrat probal brutalnost 4t endure boš ti kar lepo pozabil na vonj po TTS-u, da o zvoku ne govorim ker se tisti brenclni ne morejo niti prbl. kosat z "grmenjem" :roll: :wink: :D

na žalost ne poznam nikogar, ki bi kej takega prodajal (mal poglej oglase --> salomon, motosvet, mojoglasnik, avto. net...)

na kaj morš pazit si pa mal poglej v temi :

http://www.motosvet.com/phpbb/viewtopic.php?t=2955

Objavljeno

Jest bom prodajal Husqvarno TE350, 4taktna, letnik 97 pa pozimi 01/02 narjena generalka na motorju. Če te slucajno zanima!

Objavljeno

a za huso se dobijo deli? a ni husa kaj propadla? sm slišu ,da se ne dobi delov spljoh več ne :lol:

Objavljeno

mislim da je 2 takt precej bolj brutalen kot 4 takt, gledano v isti kategoriji 1252T-250 4T...., se pa 4T lažje pelje ker ima moč bolj porazdeljeno

priporočam ti 2 takt krosko ker popravila starejšega 4 takta so precej dražja, kakšna honda ali yamaha

Objavljeno
mislim da je 2 takt precej bolj brutalen kot 4 takt, gledano v isti kategoriji 1252T-250 4T...., se pa 4T lažje pelje ker ima moč bolj porazdeljeno

ja mogoče bo res držalo :oops: , ampak v nižjih obratih 2T ne da nič od sebe...

Objavljeno

Res je da je 4T manj močn sam po mojih izkusnah, pa kr sm se z različnim folkom po terenu furov je 4T velik bols ker rabis cim vec navora predvsem pri nizkih obratih, kar zelo pride prav po mokrem, blatnem terenu. Kolega z 2T je imu precejsne tezave v blatnih predelih, ker mu je enostavno stvar skoz kopala.

Jest se nism imu tezav z deli, vse se dobi, mrbit je treba za ksno bl tako nevsakdanjo stvar en tedn pocakat, drgac pa ni problemov.

Jest sm z mojo TE350 zelo zadovoljen, na terenu se super voz in sploh ni problemov.

Nasledn motor bo tud husa :)

Objavljeno

Husky za kok mi jo pa prodas,kje si doma de jo sprobam???kok ma konj

Objavljeno

za offroad je 4T zakon, tut v motokrosu je zakon, ker je bolj obvladljiv in vleče praktično iz nule, samo teža ga še malo jebe

ni pa več tistega hudega občutka ko se 2T začne trgat in ga je ravno zaradi tega voziti večja umetnost (skoz pod ventilom)

drugače sem pa pristaš 4T ker tut grmenje kar dobro nadomesti tisti moop moop :lol:

2T pa mu svetujem zaradi večje preprostosti mašine, kar je idealno da tudi sam kej pošraufaš

ravno danes sem poslikal YZ250F in zadeva leti in poje nenormalno, nisem ga pa še probal :cry:

Objavljeno
za offroad je 4T zakon, tut v motokrosu je zakon, ker je bolj obvladljiv in vleče praktično iz nule, samo teža ga še malo jebe  

ni pa več tistega hudega občutka ko se 2T začne trgat in ga je ravno zaradi tega voziti večja umetnost (skoz pod ventilom)  

drugače sem pa pristaš 4T ker tut grmenje kar dobro nadomesti tisti moop moop  

2T pa mu svetujem zaradi večje preprostosti mašine, kar je idealno da tudi sam kej pošraufaš

:D :D :D

Ti dam povsem prav.

Jaz sem še zmeraj mnenja da če hočeš probat tisti pravi motokros probaj 2T zadevo.Je dosti večja umetnost vozit, pa tisti občutek ko se mu strga iz ovinka, nepopisno.

Čeprav ne me narobe razumet tud 4T so dobri ko nimaš tolko dela z menjalnikom in sklopko.

Glede krosle za 100kSIT je pa tko da boš v 95% mlade dobil predno ga boš spravil v dokaj vozno stanje.

LP

Leteči

Objavljeno
a za huso se dobijo deli? a ni husa kaj propadla? sm slišu ,da se ne dobi delov spljoh več ne  :lol:
vse se dobi pri gilmotosport-u kva folk naklada da je husa propadla ce pa nimajo pojma :0X:
Objavljeno
kateri hard enduro ali kros motor mi priporočate za nakup,govorim o nakupu rabljenega motorja,ali se mi splača kupiti kosa za malo čez 100 jurjov,drugace bi pa za okoli 300-400 jurjov hard enduro(sam morm nejprej na miljonarja pridt)
kupi si tist motor za katerega imas v svojem kraju serviserja kateremu zaupas da ima dele in opravi svoje delo kot se spodobi in potem takem je cisto vse eno kaksno firmo motorja vozis VAZN JE DA DELA
Objavljeno

Za hard enduro se men zdi 4T velik bolš.

2T je treba preveč navijat, pa še bremza nič :roll:

Objavljeno

hja sej ceb meu tok dnarja bi si prec kupu ksno novo 520EXC

Objavljeno

šparat :? , delat :( , nč v kino hodt :o , nč popivanja :shock: , nč kondomov kupovat :oops: ,

od 10-ih spat :x ....

pa boš mogoče našparal :twisted:

Objavljeno

Pol pa kup od Husky-ja huso 8) . Za mal dnarja zlo dobr hard :P Sem ga že pelov, je lahek, pa tut moči ma dost za teren :wink:

Objavljeno

Pol pa kup od Husky-ja huso 8) . Za mal dnarja zlo dobr hard :P Sem ga že pelov, je lahek, pa tut moči ma dost za teren :wink:

Dej rečte že ceno za tole huso, ker jst tud kupujem takole strvarco-rabm mal za pozim-da gre adrenalin iz mene :?: :?: :?: Če nočš tu, mi lohk tud na PM pošlješ

Objavljeno

Moj sosed pa se zanima za krosa 250ccm. Rad bi pa 4T. Nekje to 700k sit. Kaj bi se dalo dobit?

Največ 2 lete staro...

Objavljeno

naj pogleda v oglasih za kako YZ250F, samo to je zelo redek motor

ali XR250-zračno hlajena, dvomim da je sploh kakšna pri nas??

kej več pa ne vem povedat

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!