zuco Objavljeno Januar 22, 2012 Deli Objavljeno Januar 22, 2012 Draga moto nacijo,bikerice i bikeri! Moto klub Duhovi-Biograd organizira 4.moto susret koji će se održati, kao i svake godine,u kampu Sv.Dominik(šumi duhova). sve ostalo što Vas zanima naknadno info: +385 95 / 8535 - 690 Duh bez sikire www.mk-duhovi.hr 43.943503,15.458686 Cartman in DXR16 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zuco Objavljeno Februar 15, 2012 Avtor Deli Objavljeno Februar 15, 2012 Dragi moto naroda, ki bikerice in kolesarje! Ghosts Motorcycle Club organizirano Biograd 4.moto srečanje, ki bo potekala, Kot vsako leto, kamp Sv.Dominik (gozdni duhovi). karkoli drugega, ki vas zanima kasneje info: +385 95/8535 - 690 Duh brez Sikiri Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zuco Objavljeno Maj 1, 2012 Avtor Deli Objavljeno Maj 1, 2012 Tukaj vemo, da obstajajo di CAMP Kot je bilo v preteklih letih Dodatne informacije o Party-v za tisti dan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hp2 Objavljeno Maj 1, 2012 Deli Objavljeno Maj 1, 2012 lansko leto nism pršu s časom skoz....letos sm 101% dol Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Maj 3, 2012 Deli Objavljeno Maj 3, 2012 Lep plac, fina panoramska, OK organizacija. Se vidimo še kdaj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zuco Objavljeno Maj 12, 2012 Avtor Deli Objavljeno Maj 12, 2012 Lep plac, fina panoramska, OK organizacija. Se vidimo še kdaj. lansko leto nism pršu s časom skoz....letos sm 101% dol Častim pivo, ko prideš k meni v baru!!! trebor in Cartman 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zuco Objavljeno Maj 12, 2012 Avtor Deli Objavljeno Maj 12, 2012 Za sve one koji se nađu u petak ujutro kod nas vodimo vas sve ,ma koliko vas bilo na izlet brodom cijeli dan !!! trebor 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hp2 Objavljeno Maj 12, 2012 Deli Objavljeno Maj 12, 2012 Častim pivo, ko prideš k meni v baru!!! ...evo en pir mam že ..jupi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sash958 Objavljeno Maj 17, 2012 Deli Objavljeno Maj 17, 2012 Nekaj lanskoletnih utrinkov iz Biograda.... http://www.youtube.com/watch?v=7Ag2s-yScvw Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zuco Objavljeno Junij 5, 2012 Avtor Deli Objavljeno Junij 5, 2012 500 METRI (SLOVENIA) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno Junij 6, 2012 Deli Objavljeno Junij 6, 2012 Pridemo tudi letos malakai 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zuco Objavljeno Junij 6, 2012 Avtor Deli Objavljeno Junij 6, 2012 Pridemo tudi letos Standarno !!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Junij 6, 2012 Deli Objavljeno Junij 6, 2012 TONTO tudi tebi "se nabira prah" na laseh, kakor tudi meni ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomash Objavljeno Junij 11, 2012 Deli Objavljeno Junij 11, 2012 Zna kdo napisat, kje je ta kamp od MK Duhovi! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boych Objavljeno Junij 11, 2012 Deli Objavljeno Junij 11, 2012 V prvem postu imaš koordinate 43.943503,15.458686 Skopiraj jih v Google zemljevid ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno Junij 11, 2012 Deli Objavljeno Junij 11, 2012 ne morš falit-pri tabli za vhod v Biograd bencinska ob cesti levo in takoj zadaj je stari kamp, se vidi z glavne ceste Zadar-Šibenik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zuco Objavljeno Junij 12, 2012 Avtor Deli Objavljeno Junij 12, 2012 Zna kdo napisat, kje je ta kamp od MK Duhovi! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
coper Objavljeno Junij 12, 2012 Deli Objavljeno Junij 12, 2012 Mene pa zanima če je ta zbor blizu morja ,kot u Omišu .....a se da dobit sobo za spat ..pa če majo mrzu pir ...))))) lp Kembi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rocky Objavljeno Junij 13, 2012 Deli Objavljeno Junij 13, 2012 Mene pa zanima če je ta zbor blizu morja ,kot u Omišu .....a se da dobit sobo za spat ..pa če majo mrzu pir .. .))))) lp Kembi Menim, da bolj kot hladen pir potrebuješ očala. Le poglej in si povečaj fotko nad tvojim postom. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
coper Objavljeno Junij 13, 2012 Deli Objavljeno Junij 13, 2012 Menim, da bolj kot hladen pir potrebuješ očala. Le poglej in si povečaj fotko nad tvojim postom. No očala že itak mam ...na tem zboru nism še biu zato sprašujem ..če si biu u Omišu kdaj na zboru pol veš da je na plaži ..tle se mi ne zdi tako ..po karti se je mal težje orientirat ...rad bi pa tut zvedu za kako sobo blizu zbora ....fant kok sm zahteven ... LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zuco Objavljeno Junij 13, 2012 Avtor Deli Objavljeno Junij 13, 2012 Mene pa zanima če je ta zbor blizu morja ,kot u Omišu .....a se da dobit sobo za spat ..pa če majo mrzu pir .. .))))) lp Kembi nije cik uz more al je blizu , što se tiće campa on je besplatan a hvalim te bože ima mjesta za sve za apartmane zvati na broj kluba info: +385 95 / 8535 - 690 Duh bez sikire ne cik morje, vendar blizu, kolikor mu je prost kamp in jaz pohvaliti moj Bog, in je prostor za vse za stanovanje, da pokličete številko klub info: +385 95 / 8535 - 690 Duh bez sikire Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
coper Objavljeno Junij 14, 2012 Deli Objavljeno Junij 14, 2012 nije cik uz more al je blizu , što se tiće campa on je besplatan a hvalim te bože ima mjesta za sve za apartmane zvati na broj kluba info: +385 95 / 8535 - 690 Duh bez sikire ne cik morje, vendar blizu, kolikor mu je prost kamp in jaz pohvaliti moj Bog, in je prostor za vse za stanovanje, da pokličete številko klub info: +385 95 / 8535 - 690 Duh bez sikire Hvala lepa za odgovor .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zuco Objavljeno Junij 19, 2012 Avtor Deli Objavljeno Junij 19, 2012 Za sve one koji se nađu u petak ujutro kod nas vodimo vas sve ,ma koliko vas bilo na izlet brodom cijeli dan !!! POLAZAK BRODA JE U PETAK U 11:00 h !!! Odhod z ladjo v petek ob 11.00 uri! na brodu ima ručak , peće se riba , meso i na šanku piče , te kupanje cjeli dan kosilo na krovu, pečene ribe, meso in pijačo v baru, in plavanje ves dan malakai in jozexj6 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno Junij 19, 2012 Deli Objavljeno Junij 19, 2012 Pridem jutri popoldan na prvo pivo :beer1: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zuco Objavljeno Junij 20, 2012 Avtor Deli Objavljeno Junij 20, 2012 (popravljeno) Pridem jutri popoldan na prvo pivo :beer1: :grim Nema PIVE toćimo samo RADLER !!! Popravljeno Junij 20, 2012. Popravil zuco Be wild 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se