Skoči na vsebino

Moto Stunt - rabim za mednarodni event

Priporočene objave

Objavljeno

V Juliju 2012 bomo v tujini organizirali dogodek, povezan z moto športom.

Kaj rabimo:

- Stunt ekipo (eventuelno lahko tudi ena oseba), ki bi jo lahko najeli za show, ki po mestu opozarja na dogodek s svojim showom

- Motor, s katerim se morajo izvajati triki mora biti Ducati.

Če kdorkoli pozna koga, ki bi lahko odgovarjal zgoraj napisanemu, naj mi prosim javi v PM. Če ni na voljo Ducati motorja za stunt - lahko ga lahko eventuelno tudi najamemo, ampak rabim info kje in kako.

Če pa ne poznate kakšnega Slovenca, bom pa izredno vesel tudi vseh mednarodnih predlogov (Red Bull stuntmani odpadejo zaradi sponzorstva).

Hvala za pomoč,

Marty

Objavljeno

Je tu gor eden kar fajn stuntman....

Objavljeno

Je tu gor eden kar fajn stuntman....

Ja ma nima Ducati ;)

Objavljeno

.. ne me zdaj za jaja zgrabit, ker bom napisal, da so stuntmani na Ducatiju zeloooo redki in ne verjamem da je v Slo kakšen. Mislim, da je razlog malo tudi v tem, da Ducati ni najbolj posrečen za dogotrajno vožnjo po zadnji ( nekaj v vezi z oljem v enem od cilindrov....) in se jih že v štartu ne posložujejo. Upam, da najdeš kakšnega, ki bo pripravljen presedlat za event. Me pa zanima za kaj gre iz lastnih in poslovnih interesov in če še ni za javnost, mi kolikor pač lahko na PM. Hvala in veliko sreče pri iskanju!

Objavljeno

.. ne me zdaj za jaja zgrabit, ker bom napisal, da so stuntmani na Ducatiju zeloooo redki in ne verjamem da je v Slo kakšen. Mislim, da je razlog malo tudi v tem, da Ducati ni najbolj posrečen za dogotrajno vožnjo po zadnji ( nekaj v vezi z oljem v enem od cilindrov... .) in se jih že v štartu ne posložujejo. Upam, da najdeš kakšnega, ki bo pripravljen presedlat za event. Me pa zanima za kaj gre iz lastnih in poslovnih interesov in če še ni za javnost, mi kolikor pač lahko na PM. Hvala in veliko sreče pri iskanju!

Na žalost še ne morem več govorit o tem, kaj bomo delali. Sem pa našel enega nemca :ninja:

http://www.ducati-freestyle.com/eng/index.php

Če se pa najde kakšen naše gore list, pa rade volje ponudim delo njemu.

Lp,m

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!