Noise Objavljeno Januar 22, 2004 Deli Objavljeno Januar 22, 2004 ali gdo planira za 1.maj na OHRID? :lol: ali je prekmalu glede vremena?. Prekmalu??? Saj Ohrid ne mi nismo na 5.000m nadmorske višine :D Ne, resno -- seveda ni prekmalu... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
juddy Objavljeno Januar 22, 2004 Deli Objavljeno Januar 22, 2004 Bil lani za prvi maj tam in je bilo kar toplo (za kratke rokave). Okoli po hribih (Galičica) je bil sicer še sneg... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Januar 22, 2004 Deli Objavljeno Januar 22, 2004 Če misliš spat zunaj, so noči lahko precej sveže. Se da dobit za spat v prikolici zelo poceni, ne vem pa če že laufa za 1. maj.(MIslim, da mam tel.št.) Pojdi ob jezeru, zadnja vas pred Naumom(albansko mejo), lep kamp (no plac je lep-urejenost pa...) MIslim, da je kraj Lubanište (nekaj podobnega). SO pa prenočišča itaq poceni Za motorje naj se ne bi bali, ker naj jih ne bi kradli. Informacija je od skopskih bikerjev. Vendar !? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yoldi Objavljeno Januar 22, 2004 Deli Objavljeno Januar 22, 2004 mene bi 1. maja še malo skrbel tolk daleč peljat. Še kako slabo vreme naj se najde..Me pa strašno mika bojl poleti(okrog začetka avgusta )malo zaropotat proti Makedoniji.Imam par sodelavcev iz dol(natančno mesto ne vem) in se bom malo nanje obesil za informacije, pa tudi oni gredo takrat dol.Ne vem pa kako je sedaj z vizo. včas jo je blo treba imet. Za 1. maja bo pa bolj mogoče kaka dalmacija padla(zmrznjen tip)Lp,Drp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
softi Objavljeno Januar 22, 2004 Deli Objavljeno Januar 22, 2004 v bosni in na hrvaskem sem veckrat placal nezasluzene kazni, se veckrat se skregal in dosegel oprostitev. enkrat sem ves tecen vozil od splita proti sarajevu, cez pale do zvornika in naprej v srbijo. se peljem po bosanski magistralki cca 70 in me policaj ustavi z vratolomnim skokom cez cesto. hoce al 25dem al sodnika za prehitro voznjo. vprasam za meritev, pa pravi, da je ze zbrisal, da je bilo cez 110..zmeniva se za 10 dem, ker sem bil tecen, pa se mudilo se je. potem sarajevo in menjava pasov. crt ni na cesti, dam zmigavc in zavijem na levi pas ter v kriziscu peljem naravnost. hop policija. spet sodisce al 50 dem. razlozijo, da sem peljal cez polno crto. gremo pogledat, crte nikjer. pa pravi, bila je tu. sad se bas ne vidi.ajde 10 dem. potem sem ugotovil, da pomaga, ce vozis z ugasnjenimi lucmi. vsaj od dalec ne vidijo, da si tujec. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Januar 22, 2004 Deli Objavljeno Januar 22, 2004 JAz pa po bosni nimam slabih izkušenj, prej nasprotno. Bli smo v Mostarju ko smo šli v Dubrovnik in je bilo ob cesti polno radarjev in tudi mi nismo glih vozili po omejitvah pa nas noben niti ustavil ni. Morda je odvisno na katerem območju se gibljete saj veste da je v bistvu Bosna po sistemu treh držav v eni in je zelo odvisno ali ste na Srbskem oz. katerem drugem teritoriju. LP Leteči Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PERO58 Objavljeno Januar 22, 2004 Deli Objavljeno Januar 22, 2004 (popravljeno) koliko km narediš na taki poti? :hmm: ali je zadost 10dni za potovanje? :OK: približna poraba eur! :o ali se rabi viza? :angry: Popravljeno Januar 22, 2004. Popravil PERO58 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lo1ma Objavljeno Januar 22, 2004 Deli Objavljeno Januar 22, 2004 Nekaj malega smo napisali o izkušnjah s policaji. Prosil bi vas, da napišete še kakšne res lepe panoramske ceste, odlične gostilne, cenejša a udobna prenočišča po celem Balkanu. Vsako leto nas je namreč vedno več na jugu... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
softi Objavljeno Januar 22, 2004 Deli Objavljeno Januar 22, 2004 pri jablanici...bitka na neretvi..motel camel..pocen..pa gostilna zdrava voda..nepozabno lepa zadeva...hrana 10+.. drgac pa vprasi bolj konkretno..vsaj za scg lahko dost pomagam.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lo1ma Objavljeno Januar 22, 2004 Deli Objavljeno Januar 22, 2004 Gre zgolj za zbiranje popotniških informacij... Drugače pa sem bil tudi v Jablanici. Pri akumulacijskem jezeru sem skupaj s Sarajlijami lovil ribe, se zabaval predvsem pa :lol1: Črna gora, Žabljak: nočitev pri domačinih (5 eur) futbal na tv,rakija i omladinski klub... Budva - saj vsi veste kje je Trokadero... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Januar 23, 2004 Deli Objavljeno Januar 23, 2004 če se pelješ iz bihača proti jajcu, lepa cesta v bosanskem petrovcu pa motel nr 9 prav lep, motor ti pospravijo v garažo, zjutraj pa moraš zgodaj vstati, da vidiš tovornjake, ki se pred motelom zberejo, ko gredi v planine po hlode. v mostarju ni prav lahko prespati, je pa izven mostarja en lep motel pri buni, ko se pelješ iz mostarja na levi strani pri črpalki zaviješ na malo bolj čudno cesto, ampak motel je pa tapravi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Januar 23, 2004 Deli Objavljeno Januar 23, 2004 če se pelješ iz bihača proti jajcu, lepa cesta v bosanskem petrovcu pa motel nr 9 prav lep, motor ti pospravijo v garažo, zjutraj pa moraš zgodaj vstati, da vidiš tovornjake, ki se pred motelom zberejo, ko gredi v planine po hlode. v mostarju ni prav lahko prespati, je pa izven mostarja en lep motel pri buni, ko se pelješ iz mostarja na levi strani pri črpalki zaviješ na malo bolj čudno cesto, ampak motel je pa tapravi. Okvirne cene??? (velja za vse objave naprej, poskusite vsaj okvirno napisati cene prenočišč npr.) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Januar 23, 2004 Deli Objavljeno Januar 23, 2004 (popravljeno) Okvirne cene??? (velja za vse objave naprej, poskusite vsaj okvirno napisati cene prenočišč npr.) 35 eur z zajtrkom oba motela :D oba motela za dve osebi in motor Popravljeno Januar 23, 2004. Popravil marijan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yoldi Objavljeno Januar 23, 2004 Deli Objavljeno Januar 23, 2004 v bosni in na hrvaskem sem veckrat placal nezasluzene kazni, se veckrat se skregal in dosegel oprostitev. enkrat sem ves tecen vozil od splita proti sarajevu, cez pale do zvornika in naprej v srbijo. se peljem po bosanski magistralki cca 70 in me policaj ustavi z vratolomnim skokom cez cesto. hoce al 25dem al sodnika za prehitro voznjo. vprasam za meritev, pa pravi, da je ze zbrisal, da je bilo cez 110..zmeniva se za 10 dem, ker sem bil tecen, pa se mudilo se je. potem sarajevo in menjava pasov. crt ni na cesti, dam zmigavc in zavijem na levi pas ter v kriziscu peljem naravnost. hop policija. spet sodisce al 50 dem. razlozijo, da sem peljal cez polno crto. gremo pogledat, crte nikjer. pa pravi, bila je tu. sad se bas ne vidi.ajde 10 dem. potem sem ugotovil, da pomaga, ce vozis z ugasnjenimi lucmi. vsaj od dalec ne vidijo, da si tujec. jst sem imel pe le drugačen slučaj, ko sem se peljal na Pag. Zagledam u špiglu policaja na nekem skuterčku(ne vem kakšen na smrt grd motor) pribremzam in se peljem po "ograničenju" tiste 50 kroz sela naenkrat tist polcaj pade mimo mene čez polno črto in prehiti še nekaj avtomobilov.Jst pa za njim.potem mi kaže kako se pri njih "vozi"čez polne črte, pa mu parkrat ni znesl dost potegnt, nakar pred nekim mostom izvede pravo akrobacijo..Mogoče je on kaj drugač videl, sam men se je zdel, da je že na havbi od nasproti vozečega avta, ko ga je le obvozil,je skor most zgrešu...čez 200m se je ustavu na park placu, tud pogledat ni upal , ko sem mu potrobil...No sem še encajt razmišljal, kako bi se vse končalo, če se ne bi skor razbil uni polcaj in posral v hlače...verjetno bi me ob prvi priliki masiral zaradi navemkaj.... :fight2: No to pa je bilo kar vse kar semimel opravka s policijo v dalmaciji. Hwala bogu... :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
softi Objavljeno Januar 23, 2004 Deli Objavljeno Januar 23, 2004 cene prenocisc izven strogega centra mest in turisticnih sredisc so med 8 in 12€. to velja za pot med slavonskim brodom in sarajevom ter naprej do splita. blizje spodnji meji so cene na levi strani te ceste, se pravi proti scg. v srbiji je zelo relativno.od 4 do 10€. spet odvisno od kraja. cenejsi so predeli od bg juzno, se posebej pa od nisa naprej proti makedoniji. dosti ugodne so tudi cene na ibarski magistrali, vendar od lajkovca naprej, ko si mimo cacka se zadeva se poceni.najdrazje je med sabcem, beogradom in pa vojvodina v smeri novi sad subotica. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lo1ma Objavljeno Januar 23, 2004 Deli Objavljeno Januar 23, 2004 cene prenocisc izven strogega centra mest in turisticnih sredisc so med 8 in 12€. to velja za pot med slavonskim brodom in sarajevom ter naprej do splita. blizje spodnji meji so cene na levi strani te ceste, se pravi proti scg. v srbiji je zelo relativno.od 4 do 10€. spet odvisno od kraja. cenejsi so predeli od bg juzno, se posebej pa od nisa naprej proti makedoniji. dosti ugodne so tudi cene na ibarski magistrali, vendar od lajkovca naprej, ko si mimo cacka se zadeva se poceni.najdrazje je med sabcem, beogradom in pa vojvodina v smeri novi sad subotica. lp Zanima me, če si se kaj vozil po ali okoli Kopaonika? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lo1ma Objavljeno Januar 25, 2004 Deli Objavljeno Januar 25, 2004 BIH - najlepši odseki cest - predvsem zaradi pokrajine okoli in ne lukenj na njih: Bihač - Kjuč, Banja luka - Jajce, Bugojno - Livno, Bosansko Grahovo - Livno, Bugojno - Jablanica, Vlasenica - Sokolac, Foča - Gacko (NP Sutjeska), Goražde - Pljevlja (ČG). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lo1ma Objavljeno Januar 25, 2004 Deli Objavljeno Januar 25, 2004 Ugotavljamo predvsem pa pišemo,da se na Balkanu dogaja... Zanima me, če ste imeli pri prehodu državnih meja z motorjem kakršnekoli težave oziroma ali so se mejni organi organi res posvetili vam,prtljagi ali motorju nekoliko več kot bi pričakovali? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno Januar 25, 2004 Deli Objavljeno Januar 25, 2004 nikjer nobenih problemov, nikjer pregleda prtljage samo potni list in zaželeli so nama prijeten dopust. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Januar 25, 2004 Deli Objavljeno Januar 25, 2004 Ugotavljamo predvsem pa pišemo,da se na Balkanu dogaja... Zanima me, če ste imeli pri prehodu državnih meja z motorjem kakršnekoli težave oziroma ali so se mejni organi organi res posvetili vam,prtljagi ali motorju nekoliko več kot bi pričakovali? Edino pri vstopu v Bosno so malo bolj podrobno pregledali prometno od motorja in malce težili ker smo mi takrat ravno uvedli nalepke in jim zadeva ni bla jasna. Pa sem teti lepo razložil in nas je vse tri spustila naprej, pač tam je veliko ukradene robe. Prtljage mi niso pregledali še nikoli, ponavad še čelade nisem dol snel da bi pogledal ali sem tapravi. Da ne bil slučajno kak Kitajec ki se šverca :D LP Leteči Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lo1ma Objavljeno Januar 25, 2004 Deli Objavljeno Januar 25, 2004 (popravljeno) Lansko leto so mi na mejnem prehodu Kamensko (Bih)- če se peljete iz Livna proti Splitu - možje postave ukradli debelo uro časa pri pregledu prtljage. Poleg tega sem se spoznal pa še s kitajčki in temnopoltimi prebivalci črne Afrike - zgolj s pogledi - v tisti prikupni garsonjeri na meji. :afro1: Pol hitrejši pa so bili romunski policisti na mejnemu prehodu Jimbolia na relaciji Zrenjanin - Timisoara. Podobna hitrost se jih je lotevala tudi na izstopu iz države. Popravljeno Januar 25, 2004. Popravil lo1ma Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lo1ma Objavljeno Januar 25, 2004 Deli Objavljeno Januar 25, 2004 če se pelješ iz bihača proti jajcu, lepa cesta v bosanskem petrovcu pa motel nr 9 prav lep, motor ti pospravijo v garažo, zjutraj pa moraš zgodaj vstati, da vidiš tovornjake, ki se pred motelom zberejo, ko gredi v planine po hlode. v mostarju ni prav lahko prespati, je pa izven mostarja en lep motel pri buni, ko se pelješ iz mostarja na levi strani pri črpalki zaviješ na malo bolj čudno cesto, ampak motel je pa tapravi. V Mostarju 50m pred glavno avtobusno postajo je na levi strani ulice (iz smeri Čapljine)izobešena tabla sobe. Vhod na dvorišče je za motorje precej neroden(tesen) a gre. Imajo tri dvoposteljne sobe s skupno kopalnico.Je urejeno in čisto.Nočitev po osebi je 10 eur. Okolica je še precej porušena...Je pa 10 minut hoje do mosta,ki se še obnavlja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
softi Objavljeno Januar 26, 2004 Deli Objavljeno Januar 26, 2004 kopaoniku sem bil najblizje do cacka, kraljeva, uzica in guce. prijatelji so bili na smucanju prijetno preseneceni. povej kaj te zanima, pa mogoce lahko izbrskam kje. priporocena pot za potovanje v to smer, bi bila sabac, valjevo,uzice in ne ibarska magistrala, ki je dikaj prometna hitra cesta. prva varijanta je polna vzponov, spustov, lepih ovinkov, pa precej prazna. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lo1ma Objavljeno Januar 26, 2004 Deli Objavljeno Januar 26, 2004 (popravljeno) kopaoniku sem bil najblizje do cacka, kraljeva, uzica in guce. prijatelji so bili na smucanju prijetno preseneceni. povej kaj te zanima, pa mogoce lahko izbrskam kje. priporocena pot za potovanje v to smer, bi bila sabac, valjevo,uzice in ne ibarska magistrala, ki je dikaj prometna hitra cesta. prva varijanta je polna vzponov, spustov, lepih ovinkov, pa precej prazna. lp Kaj je prijatelje tako prijetno presenetilo? Mogoče cene,fešte,smučišča.... Prva varianta je polna vzponov, spustov, lepih ovinkov, pa precej prazna - natančno to me zanima - vseeno kje na Balkanu. Zato še vedno pričakujem kakšno zanimivo varianto ker vem, da se motomarsovci vozimo povsod. Popravljeno Januar 26, 2004. Popravil lo1ma Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
softi Objavljeno Januar 26, 2004 Deli Objavljeno Januar 26, 2004 s cenami je vsak dan drugace. srbija se odpira in cene rastejo. pred leti je bil raj, danes samo se vice. bencin je nekje nasa cena, cestnine nekje nasa cena.hrana v restavracijah je se vedno cenejsa kot pri nas, a lahko na ulici jes se trikrat ceneje.prenocisca v hotelih so zasoljena, v privat hisah pa smesno nizka cena,da o kampih ne govorimo.250 din za dve osebi avto in sotor.privat okoli 600 din za apartma. ce se bos vozil po sumadiji, bos lahko uzival v nestetih vzponih, spustih, praznih cestah, ki jih obcasno krasijo kraterji(vsak dan manj) in pa traktorji. ta cudovita pokrajina se razteza med beogradom, drino, mejo s cg in kosovom ter nisem in donavo. ce te se kaj zanima vprasaj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se