Zdrawc Objavljeno Februar 8, 2007 Deli Objavljeno Februar 8, 2007 Verjemi, tudi nam ni cilj dirkati in pretiravati z kilometri :grrr največ km bi pač naredili prvi dan, po vsej verjetnosti do Novega Sada (obiskat stare kolege), mogoč celo do same Romunije, potem pa pač prosto, pač odvisno od dneva, cest in dogodivščin..... :grim Malce smo tudi mislili, da bi mogoče tam nekje v Transilvaniji vzali kak apartma za cel teden in potem furali različne krožne fure in si tako ogledali čim več :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Metlca Objavljeno Februar 8, 2007 Avtor Deli Objavljeno Februar 8, 2007 Če ti kaj pride prav, v Branu, tik pod Drakulovim gradom sva pred tremi leti spala v temle pensiončku in za prenočišče s kraljevskim zajtrkom plačala 15 € (za oba). Če rabiš kaj več podatkov mi pošlji PM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lo1ma Objavljeno Februar 8, 2007 Deli Objavljeno Februar 8, 2007 se prawi, letos obvezno poleg Romunije malo pokukat še v Bolgarijo :grim tisti ki imate malo izkušenj.....se vam zdi tole preweč za 14 dni :hmm: [attachmentid=91462] P.S. Nazaj z trajektom Igumenitca-Benetke Ni preveč, sam boš sit motorja.. :grim Če se greš samo voziti je o.k., če pa hočeš še kaj konkretnega videti imaš premalo časa.. Modrujem zgolj iz svojih izkušenj.. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Februar 9, 2007 Deli Objavljeno Februar 9, 2007 Zdrawc, še ena zanimivost v Bolgariji. Ko ti Bolgari prikimajo mislijo NE in ko ti odkimajo, mislijo JA. Tko da ne boš zmeden gledal k jaz, k mi je rekla JA pa je odkimavala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bowla Objavljeno Februar 9, 2007 Deli Objavljeno Februar 9, 2007 Cau Zdrawc, Podobno sva z ženo naredila s tem da sva spustila del Bulgarije in pa Turčijo(ker za njo rabiš vizo). Drugače sva pa štartala iz Lj.(ni narisano) in se vozila tudi nazaj celo pot preko Alb in ... Naredila sva 5500 km v 22 dneh pa verjemi da imaš že kar lepo žilice narisane na ritki.hahhahah Lepo in varno vožnjo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lo1ma Objavljeno Februar 9, 2007 Deli Objavljeno Februar 9, 2007 Zdrawc, še ena zanimivost v Bolgariji. Ko ti Bolgari prikimajo mislijo NE in ko ti odkimajo, mislijo JA. Tko da ne boš zmeden gledal k jaz, k mi je rekla JA pa je odkimavala. .. :OK: .. Kako se reče po bolgarsko desno ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Februar 23, 2007 Deli Objavljeno Februar 23, 2007 (popravljeno) Wilson :OK: tole je izredno dobro napisano :worship: ni čudno, da ste se tako fajn imeli, saj ste imeli enga Zdravca zraven B) Popravljeno Februar 23, 2007. Popravil Zdrawc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wilson Objavljeno Februar 23, 2007 Deli Objavljeno Februar 23, 2007 Wilson :OK: tole je izredno dobro napisano :worship: ni čudno, da ste se tako fajn imeli, saj ste imeli enga Zdravca zraven B) Hvala, res je blo zakon in, če ste vsi Zdravci kot ta Naš Zdravko ste prav prima dedci. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Metlca Objavljeno Februar 23, 2007 Avtor Deli Objavljeno Februar 23, 2007 Wilson, bravo - vidim oziroma prebral sem da ste se imel dobro! Samo toliko, da ti pojasnim, jaz nisem Rajko, je pa to moj prijatelj, s katerim smo bili prvič tam dol. Sem pa ravno tako z Gorenjske, torej skorajda vaš sosed. :) Mogoče se kdaj kje srečamo?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wilson Objavljeno Februar 23, 2007 Deli Objavljeno Februar 23, 2007 Wilson, bravo - vidim oziroma prebral sem da ste se imel dobro! Samo toliko, da ti pojasnim, jaz nisem Rajko, je pa to moj prijatelj, s katerim smo bili prvič tam dol. Sem pa ravno tako z Gorenjske, torej skorajda vaš sosed. :) Mogoče se kdaj kje srečamo?! Hvala, saj se mi je zdelo, da nisi Rajko, imata pa toliko skupnih točk, (oba motorista, poklicna kolega, gorenjca, obe ženi na V, oba v Krapcu,) da nismo bili 100%. Ni vrag, da se ne bomo kdaj kje srečali, če drugače ne pa na kakšnem IPA zboru. O:-) Ajd, pa ob priliki pozdravi Rajkota in ženo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Metlca Objavljeno Februar 23, 2007 Avtor Deli Objavljeno Februar 23, 2007 Zmenen :OK: Je bilo pa fino na tvojih fotkah po dolgem času stare prijatelje iz Bolgarije "srečat" B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lo1ma Objavljeno Februar 23, 2007 Deli Objavljeno Februar 23, 2007 Jst sem tudi bil v Krapcu. So me vsi zaposleni spraševali, če poznam Rajka in kompanijo. Je blo kar zanimivo... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Februar 23, 2007 Deli Objavljeno Februar 23, 2007 :topic: :topic: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Februar 23, 2007 Deli Objavljeno Februar 23, 2007 Zanimive ture po Bolgariji Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xenon900 Objavljeno Februar 28, 2007 Deli Objavljeno Februar 28, 2007 Zanimive ture po Bolgariji Hvala za link - koristno :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Majesty Objavljeno Junij 5, 2007 Deli Objavljeno Junij 5, 2007 Letos sta naš cilj Romunija in Bulgarija, pa me malo zanima v zvezi s prenočišči (šotorov najbrž ne bomo jemali s sabo (ali bi jih vseeno za vsak slučaj?)), najbrž ni velik problem dobiti ugodna prenočišča..? Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 5, 2007 Deli Objavljeno Junij 5, 2007 kar se Romunije tiče imaš kar dosti informacij v temi Romunija, dežela Drakule Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Majesty Objavljeno Junij 5, 2007 Deli Objavljeno Junij 5, 2007 kar se Romunije tiče imaš kar dosti informacij v temi Romunija, dežela Drakule Snov predelana :grim Me pa še v zvezi z Bolgarijo malo zanima.. Mogoče kakšni bolj up-to-date podatki :OK: Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wilson Objavljeno Junij 5, 2007 Deli Objavljeno Junij 5, 2007 Snov predelana :grim Me pa še v zvezi z Bolgarijo malo zanima.. Mogoče kakšni bolj up-to-date podatki :OK: Lp Neka malega maš tu http://www.motosvet.com/izpis.php?cid=3111 :whistle: pa tu http://www.motoroads.com/maps.html Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matjazek Objavljeno Junij 8, 2007 Deli Objavljeno Junij 8, 2007 Pozna kdo kakšno pametno mesto za prespat v Banja Luki? Najboljše v centru mesta in idealno, če bi imeli garažo. Ter seveda čimceneje ;) Hvala in LP, Matjaz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 8, 2007 Deli Objavljeno Junij 8, 2007 Vprašaj Motoristka, oni spijo dol nekje ponavadi v enem hotelu LAV, on ima zihr njihove cifre :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno December 30, 2008 Deli Objavljeno December 30, 2008 Z boljšo polovico se za prvomajske odpravljava v Makedonijo. Ker sem osvojil že kar nekaj najvišji prelazov, komaj da ga osojim še v Makedoniji, če bova že tam. A kdo ve kateri gorski prelaz je najvišji v Makedoniji? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno December 30, 2008 Deli Objavljeno December 30, 2008 Ne bo ravno najboljša informacija, vendar če pred Skopjem zaviješ na Tetovo in pičiš na heroinsko cesto Kićevo proti Strugi in Ohridu - OK. Tudi Kajmakčalan in tista tadruga ful visoka gora pri Bitoli sta fajn. Vendar se moraš od tam vračati. V drugih koncih MK je še kaj, vendar ti bodo iz prve roke več povedali dežurni vandrovci (Marja & co ?) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Arriba Objavljeno December 31, 2008 Deli Objavljeno December 31, 2008 en prelaz povezuje Ohridsko in Prespansko jezero, v sklopu njihovega narodnega parka. Nekaj fotk za pokušino. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Januar 1, 2009 Deli Objavljeno Januar 1, 2009 To je Galičica pa 100m nižje je opuščena vojaška karaula znana po tem, da so tam posneli tudi nekaj kadrov tegale filma http://www.karaulafilm.com/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se