Valuk1 Objavljeno Februar 24, 2012 Deli Objavljeno Februar 24, 2012 www.youtube.com/watch?v=lZhkD6-EUbI Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Valuk1 Objavljeno Februar 24, 2012 Deli Objavljeno Februar 24, 2012 Je treba še kaj komentirat? MA sm-o da ubla u božju mater!!!! hehe... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Valuk1 Objavljeno Februar 24, 2012 Deli Objavljeno Februar 24, 2012 To je jasno da igrajo dol na Metalfešti........... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TICI Objavljeno Februar 24, 2012 Avtor Deli Objavljeno Februar 24, 2012 hahahahah bom jutri počekirala, in kontaktirala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frischfleisch Objavljeno Februar 25, 2012 Deli Objavljeno Februar 25, 2012 www.youtube.com/watch?v=lZhkD6-EUbI :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TICI Objavljeno Februar 25, 2012 Avtor Deli Objavljeno Februar 25, 2012 wooooooooooow fuking metaaal ... pizda so dobri Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TICI Objavljeno Februar 25, 2012 Avtor Deli Objavljeno Februar 25, 2012 eko sem jih kontaktirala da si nabavim karto za metalfest aaaaaaaaaaaaaaa komi čakam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frischfleisch Objavljeno Februar 28, 2012 Deli Objavljeno Februar 28, 2012 Evo sem še jaz 2 karti naročo pri njih, zadnji moment pred podražitvijo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TICI Objavljeno Februar 28, 2012 Avtor Deli Objavljeno Februar 28, 2012 ma tipi so člani hahaha mi napiše trr in mi pozabi napisat kolko košta hahahahahahah karta je na poti KOOOMI ČAKAM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Valuk1 Objavljeno Februar 28, 2012 Deli Objavljeno Februar 28, 2012 No krasno,še camp si rezervirajte .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frischfleisch Objavljeno Februar 28, 2012 Deli Objavljeno Februar 28, 2012 u jebemti to tud treba al kaj jaz sem bolj klošar Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TICI Objavljeno Februar 29, 2012 Avtor Deli Objavljeno Februar 29, 2012 ooo jeba ... ma se bomo komu uštulili a hahahaha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TICI Objavljeno Februar 29, 2012 Avtor Deli Objavljeno Februar 29, 2012 dobila karto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Valuk1 Objavljeno Marec 7, 2012 Deli Objavljeno Marec 7, 2012 Tukaj posljite email za rezervacijo campa.......ante.pavin@campingborik.com , za tiste ki bote pac kampirali. http://www.hr.metalfest.eu/camp.html Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TICI Objavljeno Marec 7, 2012 Avtor Deli Objavljeno Marec 7, 2012 hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TICI Objavljeno Marec 8, 2012 Avtor Deli Objavljeno Marec 8, 2012 eko rezervirano 100 kun in še za motor parking bo treba neki malega dat 28 kun če sene motim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frischfleisch Objavljeno Marec 8, 2012 Deli Objavljeno Marec 8, 2012 meni je reko 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TICI Objavljeno Marec 9, 2012 Avtor Deli Objavljeno Marec 9, 2012 ma sej ne vem na pamet ... v glavnem sem ga vprašala če slučajno je določeno ki bo kje kampiral, je reku da ne in da se lahko damo kamor čemo .. ker itak nismo vsi skupaj rezervirali ne ... tako da cool pa da je treba 30 dni prej plačat ... kako boste vi plačali? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frischfleisch Objavljeno Marec 9, 2012 Deli Objavljeno Marec 9, 2012 Jaz bom plačal s petimi kilami krompirja, pol svije pa 2 kokoši. DXR16 in anja37 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TICI Objavljeno Marec 9, 2012 Avtor Deli Objavljeno Marec 9, 2012 jaz pa z 5 litri domače rakije in 2 para domačih klobas DXR16 in trebor 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Valuk1 Objavljeno Marec 9, 2012 Deli Objavljeno Marec 9, 2012 Po predračunu,ko ga bo poslau vrjetno ga bo treba opomnit 1 mesec pred MF,pol pa sprintas greš na pošto banko itd skeširaš i to je vsa kunst.Ja bom meu še support z sabo tk da ne gine da nebi kak litr domačega vzeu z sabo v Zadar,kolega gre z avtom.... DXR16 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TICI Objavljeno Marec 10, 2012 Avtor Deli Objavljeno Marec 10, 2012 ha ha ..ja jaz ne poznam nobenega iz tukaj ki bo šel, in tako da sem pomoje še edina iz obale da grem z motorje :/ žalostno hehehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Valuk1 Objavljeno Marec 11, 2012 Deli Objavljeno Marec 11, 2012 Ja v mojem Motoklubu je tud samo ena punca ki voz motor,v bistvu žalostno da vas ni več ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno Marec 11, 2012 Deli Objavljeno Marec 11, 2012 Vsako leto sm z motorjem dol tud k je bil ta največji drek.Drugač sploh ni filing bit na mc-ju,vsaj zame,da se razumemo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TICI Objavljeno Marec 11, 2012 Avtor Deli Objavljeno Marec 11, 2012 ma na obali so sami šminkerji in ni metalcev motoristov al pa kakih rockerjev tapravih hehe jaz sem na mc bla vsako leto ma ne z motorjem ... no letos bom šla za vikend, odvisno od sihta .. ampak na metalfest, pa je že vse poštelano ... sam še 2.6 da pride in gas do Zadra hahaha ... ma jaz se ne bom dala v noben moto club hehe .. free spirit DXR16 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se