Valuk1 Objavljeno Marec 12, 2012 Deli Objavljeno Marec 12, 2012 Kaj pa v Umag na na zbor od MK Staaari Rokerji grete(začetek maja)???,ja bom letos 6. zapored ,ker mi je enostavno res zakon, na tem zboru je vse,odlično organizirano ,plac je hud, bendi so vsako leto odlični, res se potrudijo.Pa še apartmani so sam čez cesto in po zelo ugodni ceni tk da mi kr paše prava pojsla itd,itak celo leto v šotoru prespim po ostalih zborih in potovanjih.Tk da če kir gre spijemo kšno biro,mario špinel itd :kva2: :kva2: urkoman 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Valuk1 Objavljeno Marec 12, 2012 Deli Objavljeno Marec 12, 2012 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TICI Objavljeno Marec 12, 2012 Avtor Deli Objavljeno Marec 12, 2012 bi se ti pridružla če nebom imela kakega joba se rade volje vštulim in gremo na kako biro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TICI Objavljeno Marec 13, 2012 Avtor Deli Objavljeno Marec 13, 2012 SE PRIDRUŽIM KAM SE BO DALO HAHAHAHA SEM NAREDILA IZPIT ... se morem pohvalit hahahaha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonozor Objavljeno Marec 14, 2012 Deli Objavljeno Marec 14, 2012 odlično čestitam, sedaj pa na sedlo in hitro v promet nabirat izkušnje. Zanima me koliko je tebe prisel izpit A kategorije ker lansko leto sem jaz naredil v maju in plačal sem 1200eu vse skupaj? lep pozdrav Zoki DXR16 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TICI Objavljeno Marec 14, 2012 Avtor Deli Objavljeno Marec 14, 2012 Zoki ... ma nekje 1000 ... če kupiš ure v kakem paketu in tako naprej ... seveda brez opreme me je prišlo 1000 malo manj ... sej grem še v petek na motor ahahaha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DXR16 Objavljeno Marec 17, 2012 Deli Objavljeno Marec 17, 2012 Hočeš tako :grim http://www.youtube.com/watch?v=PWhxCB0ndJE&feature=youtu.be lord marduk in urkoman 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TICI Objavljeno Marec 17, 2012 Avtor Deli Objavljeno Marec 17, 2012 hahaha včasih sem tako čupala aaa keri lepi časi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urkoman Objavljeno Marec 17, 2012 Deli Objavljeno Marec 17, 2012 Hočeš tako :grim http://www.youtube.com/watch?v=PWhxCB0ndJE&feature=youtu.be Svetovna papiga bruuutaaaalllll, haha lord marduk in DXR16 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TICI Objavljeno Marec 18, 2012 Avtor Deli Objavljeno Marec 18, 2012 ta mali je legendaren kijan 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TICI Objavljeno Marec 28, 2012 Avtor Deli Objavljeno Marec 28, 2012 ALORA MK SSTAAARI ROKERJI IMAJO MOTOZBOR V UMAGU OD 10.5 DO 13.5.2012 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TICI Objavljeno Maj 15, 2012 Avtor Deli Objavljeno Maj 15, 2012 PRODAJAM KARTO + KAMPIRANJE IN PARKIR PLAC .... NUJNO PRODAM ... ZDRAVSTVENE TEŽAVE IN TAKO NA ŽALOST NE MOREM IT .. PA ŠE UŽIVAT NEBI MORALA PROSIM DA ČE KDO KAJ IZVE NAJ JAVI ... KARTO PRODAM MAL CENEJE ... KAMPIRANJE PA JE PRILO 18 EVROV Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frischfleisch Objavljeno Junij 8, 2012 Deli Objavljeno Junij 8, 2012 Metalfest je bil zakon!!! Sem se kr v zadru, slikce ko pridem domu. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TICI Objavljeno Junij 8, 2012 Avtor Deli Objavljeno Junij 8, 2012 ma ko prideš ima da je pir in da v živo poveš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frischfleisch Objavljeno Junij 9, 2012 Deli Objavljeno Junij 9, 2012 Kaj čem povedat, ko se bolj malo spomnim. Vem samo, da je bla suza na varnem pred borovci in dežjem v ponedeljek. Port Folio 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TICI Objavljeno Junij 10, 2012 Avtor Deli Objavljeno Junij 10, 2012 ha ha ... pametno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lord marduk Objavljeno Julij 30, 2012 Deli Objavljeno Julij 30, 2012 eto... je pršu cajt za obnovitev te debate: MC-Tolmin-z mopedi... kdo je za? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TICI Objavljeno Julij 30, 2012 Avtor Deli Objavljeno Julij 30, 2012 jaz žal ne .. delam in ne morem dobit fraj ... in uni bend ki bi tela videt je v ponedeljek zvečer Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Shadow Objavljeno Julij 30, 2012 Deli Objavljeno Julij 30, 2012 Vse info. na strani: http://www.metalcamp.com/ Metalcamp official trailers: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se