pupa Objavljeno Januar 5, 2003 Opozori Objavljeno Januar 5, 2003 Vsako leto je v Munchen-u Imot...... predvidevam, da bo letos tudi. Zanima me, kdaj bo in pa če bi se Motosvetovci skupaj zbrali za kak avtobus in odšli skupno pogledat?? Evo smo nekaj že dorekli!! Torej, gre se v petek 21.2.2003 ob cca 4h zjutraj. Ali bo ta velik, ali pa ta mali avtobus... vse odvisno od prijavljenih. Mali avtobus stane cca 190.000 SIT. Vstopnina na Imot je 8 EUR. Prijavljeni: pupa Imperator billy+4 Smeško Max Lucy Tratnjak Damjan Lojzi + 3 Zarja Kekec III Dubi Ran Desmo Vragica Suzuki Klimbra + xx Ice tours :?: Uti :?: BMW +2 Robberrt + yy + 2 Šoško Anubis Speedo + 1 volk rozi + 2 Lucky SymRu Dreamer fisherman zvezdica + 7 FP+1 No to je to... zaenkrat...... FOLK POTNE LISTE URIHTAT!!
billy Objavljeno Januar 5, 2003 Opozori Objavljeno Januar 5, 2003 Kokr jest vem naj bi bil okol 20 februarja,ampak tokrat hočm met negorljiv bus,drgač grem raj z pitorjem,šofer je pa lohk isti,ker zdej že sigurn ve kok se pride kje :D :twisted: :wink: :idea: :!: Če se bomo zmenli grem gvišn!
Tratnjak Damijan Objavljeno Januar 5, 2003 Opozori Objavljeno Januar 5, 2003 Imot letos 23.2. vsaj jest sem tako obveščen. Moram še mal našparat.
lojzi Objavljeno Januar 6, 2003 Opozori Objavljeno Januar 6, 2003 Obvezno je potrebno organizirati bus, tako, kot lansko leto (pa kaj če malo zagori, kar spomnite se, kako so carinili dolence, ki so se lepo kulturno pripeljali na mejo, mi pa z avtobusom v rokah čez :wink: ). Torej, ne spomnim se, kdo je lani organiziral bus, kar se mene tiče, mu z lahkoto podelimo še en mandat. In pa seveda, spet petek, ko lahko še kaj kupiš.
LuCy Objavljeno Januar 6, 2003 Opozori Objavljeno Januar 6, 2003 Če je treba, lahk jst en bus zrihtam. Tip največ vozi na relaciji Ljubljana - Muenchen ipd. Ima pogodbo z eno agencijo. Podrobnosti se mi ne da se enkrat pisat, je vse že v tisti temi o Intermotu, ko ste bili na začetku fuuul zainteresirani potem je pa vsem dol padlo.
kekec III Objavljeno Januar 6, 2003 Opozori Objavljeno Januar 6, 2003 Jest sem tudi za! Jest tut-magari z gasilnim aparatom....
hector Objavljeno Januar 7, 2003 Opozori Objavljeno Januar 7, 2003 Če koga zanima kaj več o sejmu: http://www.imot-messen.de/index.htm
pupa Objavljeno Januar 7, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Januar 7, 2003 Ok, torej je od 21.-23. 2. 2003 Če sem prav gledala je za skupine nad 10 ljudi 8 EUR, kar se mi ne zdi veliko. Če bo avtobus poln, tudi ne bo prišlo veliko...... [red]Po predlogih naj bi se šlo v petek, 21.2.2003[/red] Torej, koliko bi vas bilo zainteresiranih?? pupa dubi lojzi +3 zarja kekec III :?: Max :?: Smeško billy +4 Ran Desmo Vragica Suzuki Klimbra + yy Ula + yy aja :?: BMW robberrt + yy šoško Zbiramo okvirne prijave, da vidimo, če zberemo ljudi za v en avtobus....
lojzi Objavljeno Januar 7, 2003 Opozori Objavljeno Januar 7, 2003 Poleg mene napiši še vsaj 3 kandidate
uti Objavljeno Januar 7, 2003 Opozori Objavljeno Januar 7, 2003 A bi šel kdo iz mariborskega konca? pa da si vzamemo kakšen mali busek in se dobimo v Münchnu skupaj z ostalimi?
Desmo Objavljeno Januar 7, 2003 Opozori Objavljeno Januar 7, 2003 Jst bi šel pa kar iz ljubljanskega konca, pa Vragica najbrž tudt... :roll:
billy Objavljeno Januar 7, 2003 Opozori Objavljeno Januar 7, 2003 pa z mano vred tud štej 4 persone :idea: :D
suzuki Objavljeno Januar 7, 2003 Opozori Objavljeno Januar 7, 2003 Tudi jest se prijavljam, absolutno za petek :lol: 8) .
Ice Objavljeno Januar 7, 2003 Opozori Objavljeno Januar 7, 2003 A bi šel kdo iz mariborskega konca? pa da si vzamemo kakšen mali busek in se dobimo v Münchnu skupaj z ostalimi? icetours bi se pod dolocenimi pogoji pridruzil. 8)
smeško Objavljeno Januar 7, 2003 Opozori Objavljeno Januar 7, 2003 sam dejt povedat kateri dan bi se šlo, ker nekateri delamo :x
aja Objavljeno Januar 7, 2003 Opozori Objavljeno Januar 7, 2003 Po naročilu prijavljam: Ula + prikolica Mogoče grem tudi jaz.... piši Aja z :?:
robberrt Objavljeno Januar 7, 2003 Opozori Objavljeno Januar 7, 2003 tud mene pa polovicko lahko stejete zraven....sem definitivno za
lojzi Objavljeno Januar 8, 2003 Opozori Objavljeno Januar 8, 2003 Lucy, mislim, da je čas, da okvirno rezerviraš avtobus, in sporočiš podrobnosti (cena ipd.). Predviden odhod petek 24.2.2003 okoli 4h zjutraj izpred Tivolija, gasilne aparate prinese vsak s sabo. :wink: Pa Kekca gasilca ne smemo pustiti doma, dnevnico si časti sam!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se