Zarja Objavljeno Januar 8, 2003 Opozori Objavljeno Januar 8, 2003 Kekec mora zraven. :P :P :D Juhuuuuuuuuuuuuu, party :smilecolros:
Anubis Objavljeno Januar 8, 2003 Opozori Objavljeno Januar 8, 2003 Tudi mene ne morete pustiti doma, grem zraven, če bo potrebno urgentno ukrepanje pri potencialnih deliktih...ki seveda ne izoostanejo, če je zraven tudi Zarja :twisted: Še jaz.
robberrt Objavljeno Januar 8, 2003 Opozori Objavljeno Januar 8, 2003 ok jest bi pomoje tud lahko se kerga pripelov da bi su zraven, samo zdej me pa zanima kdo po organizacijo avtobusa in te finte prevzel???
LuCy Objavljeno Januar 8, 2003 Opozori Objavljeno Januar 8, 2003 OK, interes je, lahko jst zrihtam bus (če se vsi strinjate, seveda, da ne bo kdo reku da se neki silim). NASLEDNJE STVARI SO ZGOLJ INFORMATIVNEGA ZNAČAJA: Avtobus je za 35 oz 36 ljudi. Če bo poln do zadnjega kotička, bo cena približno 6 k SIT (toliko bi bila za Intermot, možno, da je zdaj že kaj več). Če bo manj ljudi, bo pač več za plačat. Cena vključuje vse cestnine, predornine, parkirnine, ipd. Okvirne prijave se zbirajo na tejle strani, kot zaresna prijava pa šteje plačilo. Denar se bo tako kot za NFS pobiral v OLP-ju predzadnjo in zadnjo sredo pred odhodom. Seveda se moram najprej pozanimat, če je v tem terminu avtobus še prost. V primeru, da bi bilo prijav več kot 36, se da dobit tudi tavelik bus. Aja, pa še to: bus štarta iz Celja, tako da se tistim, ki vam je to bliže, ni treba vozit z avtom v LJ. Zaenkrat, če tole, kar ste napisali drži, je avtobus že poln :shock: :shock: :lol: Ali ste za v petek zjutraj ob 4h? Služba pa to ... A ne bi raje v soboto zjutraj? Pupa Billy + 4 Smeško Max LuCy Tratnjak Damjan :?: Lojzi + 3 Zarja Kekec III Dubi Ran Desmo + Vragica Suzuki Klimbra + xy IceTours :?: Uti :?: Ula + prikolic Aja :?: Bmw Robberrt + 1/2 Šoško Anubis Speedo TOREJ, ZGORAJ NAPISANI, IZJASNITE SE, ČE VAM ODHOD na IMOT V PETEK 21. februarja 2003 OB 4H ZJUTRAJ IZPRED HALE TIVOLI USTREZA ALI NE. ČE BO VEČ PRIJAV, SE DA DOBIT TUDI VEČJI BUS. Jaz se bom danes pozanimala pri šoferju, kako in kaj in vam jutri sporočim.
Brrrm Objavljeno Januar 8, 2003 Opozori Objavljeno Januar 8, 2003 V petek bolje. Stojnice so še na sveže založene. Gneča je, ampak je v soboto še neprimerno večja.
Ice Objavljeno Januar 8, 2003 Opozori Objavljeno Januar 8, 2003 uti je nekaj civkala o busu iz MB; CE ali celo LJ mi je rahlo dalec ob 04:00 zjutraj (vstaniob01:00press)
Speedo Objavljeno Januar 8, 2003 Opozori Objavljeno Januar 8, 2003 V petek bolje. Stojnice so še na sveže založene. Gneča je, ampak je v soboto še neprimerno večja. Se strinjam z Brrrm-om => manjsa gneca, vec zaloge, dobre izkusnje od lani - DEFINITIVNO SEM ZA PETEK (bomo pac vzeli dopust). :lol: :lol: Glede avtobusa pa sem prepričan, da bomo napolnili najmanj tavelikega (zato se pozanimaj predvsem v tej smeri). Tudi jaz imam na zalogi še nekaj prijateljev, za katere vem, da bi radi šli. Bom jih čimprej povprašal in jih prijavil. Glede na to, da je do odhoda še dober mesec in pol in je interes že tolikšen ne bom nič presenečen, če se nas bo na koncu zbralo morda celo za dva avtobusa. :shock: :shock: 8)
pupa Objavljeno Januar 8, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Januar 8, 2003 Glede na to, da sva to temo začela z Imperatorjem bom kar njega prijavila.....vam bo pa on ali pa jaz sporočila, a gre al ne... torej še imperator!!
pupa Objavljeno Januar 8, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Januar 8, 2003 Lucy... a zdej boš ti vodila seznam?? :roll: :oops:
LuCy Objavljeno Januar 8, 2003 Opozori Objavljeno Januar 8, 2003 Birokracija mi ne diši preveč, tako da z največjim veseljem vodenje seznama prepuščam spet tebi, če želiš. Jaz sem samo preštela, koliko kandidatov je zaenkrat.
volk Objavljeno Januar 8, 2003 Opozori Objavljeno Januar 8, 2003 Jaz bi tud bil zraven. :D Sicer sem razmišljal o soboti, do zdaj je bila vedno sobota in nisem imel slabih iskušenj, se bom pa prilagodil. Odloča večina, več glav več ve !( ne štejejo vse glave) 8) Sem zraven!:wink: Sam dober bus, video pa to gre zraven, da ko se naspiš ni dolgčas.
kekec III Objavljeno Januar 8, 2003 Opozori Objavljeno Januar 8, 2003 Jaz bi tud bil zraven. :D Sicer sem razmišljal o soboti, do zdaj je bila vedno sobota in nisem imel slabih iskušenj, se bom pa prilagodil. Ti je Brrrrm napisal, zakaj petek. Lucy, delaj že na začetku na varianto velikega avtobusa (torej cca 46 - 50 ljudi), lani smo ga z lahkoto napolnili. ...in pri požaru... še hitreje izpraznili....
Max Objavljeno Januar 9, 2003 Opozori Objavljeno Januar 9, 2003 Brrrmovi letos ne bomo šli na Imot. Jaz sem približno ustrezno usnjen, Lady je tudi ocotana, Masterja od Disasterja smo oblekli in obuli na lanskem Imotu, najmlajši je pa še skuterist in pride na vrsto na Imotu 2004. Sem pa pripravljen kateremu koli od aktivnih udeležencev plačati polovico vstopnine u eurotima, da mi v trajno last sem dol v Slovenijo privleče velike kataloge: Polo 2003, Hein Gericke 2003 in Louis 2003. Hmmmm..... No naj bo no :D Trije katalogi :wink: Ker sem ravno prvi :!: :idea: :arrow:
LuCy Objavljeno Januar 9, 2003 Opozori Objavljeno Januar 9, 2003 Najnovejšejše informacije v zvezi z busom: govorila sem z ženo od avtobusarja in je rekla, da sta oba busa še prosta. Cena najbrž ne bo bistveno drugačna kot par mesecev nazaj, ko je bila za mali bus (36 ljudi) do Muenchena in nazaj cca. 190.000 SIT.
robberrt Objavljeno Januar 9, 2003 Opozori Objavljeno Januar 9, 2003 190.000 / 36 = 5277 SIT/osebi + vstopnina amm to je pa kar dost, no ok ampak vseeno, mogoce se bo pa dalo z zeno se kej zment :lol: 8)
Max Objavljeno Januar 13, 2003 Opozori Objavljeno Januar 13, 2003 Dajte mi povedat. :?: Se gre tudi v trgovine: POLO, LOUISE, HeinGericke (v mestu) Mislim , da se za kakšni dve -tri urce splača it tudi tja in potem na sejem. :lol: Navada je kakšna? Navda je taka, da navade ni 8) Vsak se lahko odloci kam bo usmeril svoj cas in energijo. Jst bi tudi sel pogledat Polo, Louise... Ce bo cas... :) HG pa imas tudi blizje v Celovcu. Iz LJ ena urca pa si tam kadarkoli :wink: Naj me kdo popravi ce sem kiksnu :oops: :D
volk Objavljeno Januar 13, 2003 Opozori Objavljeno Januar 13, 2003 Z navadami se res ni za hvalit. Mislil sem tako, da če avtobus zapelje do tja je to enostavneje kot da se sam lovim po Munchnu. Časa pa je itak dovolj. Jaz sem za !
Desmo Objavljeno Januar 13, 2003 Opozori Objavljeno Januar 13, 2003 Dajte mi povedat. :?: Se gre tudi v trgovine: POLO, LOUISE, HeinGericke (v mestu) Lansko leto smo šli in sicer tja kjer so vse tri na kupu. Jaz bi šel tudi letos saj je zame v teh trgovinah več interesantnih stvari za kupit kot na IMOT-u. :roll:
rozi Objavljeno Januar 13, 2003 Opozori Objavljeno Januar 13, 2003 Jaz bi šel tudi zdraven, poleg mene pa poznam še dva, ki sta tudi zainteresirana. Torej štejte skupaj še tri osebe zdraven. Sem za petek in sem za to, da gremo tudi v Polo, Luis, pa kar je še tam na kupu.
Lucky Objavljeno Januar 13, 2003 Opozori Objavljeno Januar 13, 2003 Jaz tudi šel na IMOT. Lahko ležim tudi v prtljažniku (lažješvercatipšress).
SiR Objavljeno Januar 13, 2003 Opozori Objavljeno Januar 13, 2003 Jaz bi tudi šel kak XXXL šlem poiskat pa kako usnjeno šminkersko jakno za poleti naluknano :)
kekec III Objavljeno Januar 14, 2003 Opozori Objavljeno Januar 14, 2003 Vseeno mi je petek ali sobota...sam, da gre Kekec zraven! :oops: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: ....kateri ,normalen samec na tem planetu ,bi lahko zavrnil takšno prošnjo ?!!!
robberrt Objavljeno Januar 15, 2003 Opozori Objavljeno Januar 15, 2003 ....vstopnina.... amm to je pa kar dost In kolko cekinckov je bila vstopnina lani :?: Letos je 8EUR za Gruppe, pa 10EUR za normale. Pa Studenti mamo tud po 8EUR.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se