volk Objavljeno Januar 21, 2003 Opozori Objavljeno Januar 21, 2003 Po iskušnjah je tretja ura taprava iz LJ, seveda pod pogojem, da šofer ve kje je sejem in kje so trgovine. Mislim, da bi bilo bolje, da gremo najprej v trgovine in kar ne dobiš tam potem kompletiraš na sejmu. Do sedaj se mi je ta sistem obnesel, da nisem šel domov z dolgim nosom.
LuCy Objavljeno Januar 21, 2003 Opozori Objavljeno Januar 21, 2003 Takole bomo naredili: ko bomo na avtobusu, bomo glasovali kam gremo prej, v trgovine ali na sejem. Nekaterim (nam) je zaenkrat vseeno, tako da nas obe strani še lahko pridobita :lol: ali izgubita :cry:
robberrt Objavljeno Januar 21, 2003 Opozori Objavljeno Januar 21, 2003 :lol: to se bomo se tepl na avtobusu ! :P
Dream_er Objavljeno Januar 22, 2003 Opozori Objavljeno Januar 22, 2003 Tudi jaz bi se prijavil, če se še da. :shock: :D :D
robberrt Objavljeno Januar 22, 2003 Opozori Objavljeno Januar 22, 2003 dreamer zate je zmerej plac ;)
pupa Objavljeno Januar 23, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Januar 23, 2003 Dreamer...... seveda te damo na seznam, samo očitno bo šel samo en avtobus, tako da kdor prej pride prej melje... za plačilo!!
LuCy Objavljeno Januar 23, 2003 Opozori Objavljeno Januar 23, 2003 Ja, bo treba malo seznam renovirat ...
šoško Objavljeno Januar 23, 2003 Opozori Objavljeno Januar 23, 2003 Dejte mi rečt kolikšni so popusti al nej kupujem hlače v nemčiji al pri nas? Namreč glede na to da je pot 5200sit in 8-10EUR vstopnina morajo biti iste hlače vsaj 10k sit ceneje gor da se sploh splača iti kupovat, res pa je da lahko zadevo vzameš kot izlet. Ker dobim trenutno hlače pri nas z 20% popusta jezadeva vprašljiva ?!? Ali jih dobim v Polotu oz. na sejmu z kul ceno,.......so to sejemski štanti čip :lol: robe ali je to ornk zadeva :)
Brrrm Objavljeno Januar 23, 2003 Opozori Objavljeno Januar 23, 2003 Roba mešane kakovosti. Lani: motoristični škornji cca 10000 tolarjev usnjene hlače s ščitniki cca 15000 tolarjev usnjena jakna s ščitniki (in zgornje hlače se da nanjo pripeti z zadrgo) cca 20000 tolarjev usnjene rokavice primerne kakovosti 2000 do 3000 tolarjev Kombinezonov iz kengurujevega usnja res nisem videl, ostalo pa je prvi dan močno za premetati, pregledati in seveda kupiti.
vragica Objavljeno Januar 23, 2003 Opozori Objavljeno Januar 23, 2003 :lol: to se bomo se tepl na avtobusu ! :P pa upam, da bodo poskril gasilske aparate :twisted: :roll:
Hanzi Objavljeno Januar 23, 2003 Opozori Objavljeno Januar 23, 2003 Dejte mi rečt kolikšni so popusti al nej kupujem hlače v nemčiji al pri nas? Namreč glede na to da je pot 5200sit in 8-10EUR vstopnina morajo biti iste hlače vsaj 10k sit ceneje gor da se sploh splača iti kupovat, res pa je da lahko zadevo vzameš kot izlet. Ker dobim trenutno hlače pri nas z 20% popusta jezadeva vprašljiva ?!? Ali jih dobim v Polotu oz. na sejmu z kul ceno,.......so to sejemski štanti čip :lol: robe ali je to ornk zadeva :) Za usnjene hlače sem dal 50 eur ne ravno profi ampak ene gumijaste ščitnike so imel, jakno od ixs za 80 eur skornji so mislim tud bili 50 eur! Mislim da sem kupil hlače št 56 in ti jih prodam če so ti prav!
rozi Objavljeno Januar 23, 2003 Opozori Objavljeno Januar 23, 2003 Za usnjene hlače sem dal 50 eur ne ravno profi ampak ene gumijaste ščitnike so imel, jakno od ixs za 80 eur skornji so mislim tud bili 50 eur! Mislim da sem kupil hlače št 56 in ti jih prodam če so ti prav! Samo ena hlačnica manjka, ker so jo na urgenci odstrigli. :)
Hanzi Objavljeno Januar 23, 2003 Opozori Objavljeno Januar 23, 2003 Za usnjene hlače sem dal 50 eur ne ravno profi ampak ene gumijaste ščitnike so imel, jakno od ixs za 80 eur skornji so mislim tud bili 50 eur! Mislim da sem kupil hlače št 56 in ti jih prodam če so ti prav! Samo ena hlačnica manjka, ker so jo na urgenci odstrigli. :) A si ti mal zloben! :twisted: Hlače so popolnoma cele nikoli na tleh ( no enkrat v 8)in nošene pol sezone! Takrat sem imel oblečene kavbojke!
SiR Objavljeno Januar 23, 2003 Opozori Objavljeno Januar 23, 2003 Kdor je že bil gori na sejmu in v štacunah - kaj pa kakšne drage zadeve, a se jih da tudi ceneje kupit? REcimo kake naluknjane usnjene jakne in podobno... Pa tudi kaj iz kengurujevega usnja, če smo že pri tem :) ? Ali bo povorka stala tudi v takih štacunah, kjer so draaage zadeve?
Brrrm Objavljeno Januar 24, 2003 Opozori Objavljeno Januar 24, 2003 Motoristi imajo v mestu Muenchen to tako organizirano, ali bolje rečeno urbanizirano, da imajo vse trgovine z motoristično opremo nametane v krog 100 m. Tam so na kupu Louis, Hein-Gericke, Polo in še nekaj drugih, ki sem jim imena že pozabil. Robo imajo v teh trgovinah tako, kot je v katalogih, z možnim dodatkom: ja, bomo naročili, pride naslednji teden, s čemer si pa seveda nimaš kaj dosti pomagati. Nekatere teh trgovin imajo na račun sejma popuste tudi v trgovinah in ne le na sejmišču.
rozi Objavljeno Januar 24, 2003 Opozori Objavljeno Januar 24, 2003 A si ti mal zloben! :twisted: Hlače so popolnoma cele nikoli na tleh ( no enkrat v 8)in nošene pol sezone! Takrat sem imel oblečene kavbojke! Žal mi zloba pogosto ne da miru. :twisted: Samo upam, da imajo ob takih priložnostih prizadeti smisel za humor.
Hanzi Objavljeno Januar 24, 2003 Opozori Objavljeno Januar 24, 2003 No ker si enga smeškota prlepu mislim da je :) naj ti bo! :wink: Sem vedno za humor in tud v tem primeru! Sploh ker kar dober poznam tvojo deklico! No včasih pa kdo me ujezi pa mu napišem kontra! :twisted: Pol poteka pa prava bitka! :shock:
Max Objavljeno Januar 24, 2003 Opozori Objavljeno Januar 24, 2003 .....Pol poteka pa prava bitka! :shock: Bitka ti da uzitka... errrrhmmm..... :shock: :?: :idea: Ups, sm mislu u tale ritka ti da uzitka :oops: :roll: :D :D :D
pupa Objavljeno Januar 24, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Januar 24, 2003 No Jolly mi je sporočil, da on in njegovih deset kolegov ne bo, ker si ne morejo zrihtati dopusta v petek.... tako da je spet nekaj več placa..... Premislite!!
robberrt Objavljeno Januar 24, 2003 Opozori Objavljeno Januar 24, 2003 pupa men si pozabla napisat se +2 se prav jaz+yy+2
chris Objavljeno Januar 24, 2003 Opozori Objavljeno Januar 24, 2003 pupa men si pozabla napisat se +2 se prav jaz+yy+2 upam, da s tem nisi mislu tvoje drage BOLJSE polovice... :? :roll:
pupa Objavljeno Januar 25, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Januar 25, 2003 pupa men si pozabla napisat se +2 se prav jaz+yy+2 upam, da s tem nisi mislu tvoje drage BOLJSE polovice... :? :roll: yep, yy je za boljše polovice :twisted: :twisted: :twisted: :wink: Robberrt.... ni problema, bom popravila, ampak ta seznam itak ni nekaj, po čemer se bomo uravnavali. Gre samo zato, da smo okvirno vas postavili v četico, da vidimo, koliko ljudi naj bi šlo..... ampak ker je Jolly odpovedal in njegovih 10 mož je itak placa dovolj.....
robberrt Objavljeno Januar 25, 2003 Opozori Objavljeno Januar 25, 2003 pupa men si pozabla napisat se +2 se prav jaz+yy+2 upam, da s tem nisi mislu tvoje drage BOLJSE polovice... :? :roll: z yy sem mislu drago boljso polovico...
fisherman Objavljeno Januar 25, 2003 Opozori Objavljeno Januar 25, 2003 Pupa, pa kje si mene zgubila. Sem skoraj prepričan, da sem se enkrat že nekam napisal. Torej, če je še kaj pljaca me dodaj. Lp, fisher
LuCy Objavljeno Januar 27, 2003 Opozori Objavljeno Januar 27, 2003 No, vidim da je seznam popravljen - hvala Pupa. Zaenkrat nič novega, avtobus nas še čaka. Oziroma nekaj novega pa je - predvidoma 9. februarja bom v CE, tako da bi se lahko dobila s celjskim delom odprave, če ste za???
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se