dore Objavljeno Marec 5, 2012 Opozori Objavljeno Marec 5, 2012 Zanima me ,če mogoče kdo pozna možakarja ,okolo 50 let,ki poseduje Hondo VFR 800 letnik 1999 rumene barve,ki jo sicer še vedno prodaja na Motosvetovih oglasih,vendar tel.številka ni prava. Pred tremi meseci sem bil pri njemu na ogledu motorja,vendar ga sedaj ne dobim več na ta telefon. Bilo pa je to v podzemni garažni hiši na lokaciji ,ki so jo nekoč imenovali v jami,sedaj pa so tam stanovanjski bloki,v Ljubljani. Če ga slučajno kdo pozna ,naj mi prosim sporoči - 6 pack ne odfali. Lp
yamaha Objavljeno Marec 6, 2012 Opozori Objavljeno Marec 6, 2012 Zanima me ,če mogoče kdo pozna možakarja ,okolo 50 let,ki poseduje Hondo VFR 800 letnik 1999 rumene barve,ki jo sicer še vedno prodaja na Motosvetovih oglasih,vendar tel.številka ni prava. Pred tremi meseci sem bil pri njemu na ogledu motorja,vendar ga sedaj ne dobim več na ta telefon. Bilo pa je to v podzemni garažni hiši na lokaciji ,ki so jo nekoč imenovali v jami,sedaj pa so tam stanovanjski bloki,v Ljubljani. Če ga slučajno kdo pozna ,naj mi prosim sporoči - 6 pack ne odfali. Lp Posle jebanja nema.. Emm zakaj ga pa nisi vzel že pred tremi meseci? Bo sedaj kaj drugače?
dore Objavljeno Marec 6, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Marec 6, 2012 Posle jebanja nema.. Emm zakaj ga pa nisi vzel že pred tremi meseci? Bo sedaj kaj drugače? Ja takrat še nisem prodal prejšnjega motorja. GKeko 1
wulf Objavljeno Marec 6, 2012 Opozori Objavljeno Marec 6, 2012 Posle jebanja nema.. Emm zakaj ga pa nisi vzel že pred tremi meseci? Bo sedaj kaj drugače? za VFR-ko se vedno splača potrudit
Dr_Jakob Objavljeno Marec 6, 2012 Opozori Objavljeno Marec 6, 2012 A je možno, da je tale lastnik rumene VFRke Miran iz Črnomlja?? Kor13 1
dore Objavljeno Marec 6, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Marec 6, 2012 A je možno, da je tale lastnik rumene VFRke Miran iz Črnomlja?? Očitno ni. Lp
aleksandergabriel Objavljeno Marec 6, 2012 Opozori Objavljeno Marec 6, 2012 A je možno, da je tale lastnik rumene VFRke Miran iz Črnomlja?? Kaj ni Miran vozo rdečo CBR-ko? :krneki:
dore Objavljeno Marec 6, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Marec 6, 2012 Kaj ni Miran vozo rdečo CBR-ko? :krneki: Če nimaš pametne informacije,ni potrebno smetiti to temo.Hvala.
aleksandergabriel Objavljeno Marec 7, 2012 Opozori Objavljeno Marec 7, 2012 Se iskreno opravičujem, v upanju da boš dobil kontakt od lastnika VFR-ke Glede na zastavljeno vprašanje sem pa pričakoval še več postov povezanih z miranom (uporabi iskalnik, pa boš videl zakaj)
dore Objavljeno Marec 7, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Marec 7, 2012 Se iskreno opravičujem, v upanju da boš dobil kontakt od lastnika VFR-ke Glede na zastavljeno vprašanje sem pa pričakoval še več postov povezanih z miranom (uporabi iskalnik, pa boš videl zakaj) Ni panike,sem v tem času že ugotovil zakaj se gre.
Kawl Objavljeno Marec 9, 2012 Opozori Objavljeno Marec 9, 2012 za kaj pa? Ni panike,sem v tem času že ugotovil zakaj se gre. za kaj se pa gre?
dore Objavljeno Marec 10, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Marec 10, 2012 za kaj pa? za kaj se pa gre? Neka fora iz preteklosti,bi ti kdo drug lahko bolje razložil. Sicer se pa tema lahko zbriše,kajti zadeva ni več aktualna. Lp
SF Objavljeno Marec 10, 2012 Opozori Objavljeno Marec 10, 2012 Gre se zato, da se kam pride... Vprašanje "zakaj gre" bi bilo primernejše... trebor 1
dore Objavljeno Marec 10, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Marec 10, 2012 Gre se zato, da se kam pride... Vprašanje "zakaj gre" bi bilo primernejše... To so že detajli. Lp
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se