Popularna objava kaca1 Objavljeno Marec 19, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 19, 2012 Bok, dečki! Pri sosedih Hrvatih, bolj točno, na relaciji Rijeka - Senj, sem opazil kar nekaj prometnih znakov, nekoliko neobičajnih za te kraje. Mogoče se nahajajo tudi nižje dol ob Jadranki - tega v soboto nisem šel preverjat. Sprašujem se, ali so jih sosedje postavili letošnjo "smučarsko" sezono, ali pa so v poletnih mesecih tako neopazni. Samo to vem sigurno - jaz jih tam še nikoli prej nisem opazil ( pa upam, da ne moreš dobit kazni za kakšno sezono nazaj, če priznaš tak "greh" ) Ker me je mučilo tole z znaki, sem stopil kar do senjskega letečmana, ki je, mimogrede, vozil - po njegovem 900 kubičnega RTja , in ga pobaral, kako je s to zadevo. Čisto resno mi je razložil, da so tile znaki v veljavi povsod po svetu. Da pa jih nevedi turisti v "nesmučarski" sezoni ne bi preveč čudno gledali, oziroma, da znakov poleti ne bi bilo treba odstranjevat, imajo lahko znaki tudi več pomenov. Npr.: tale znak lahko pomeni, da je v zraku veliko prahu ali regradovih "lučk", torej -ALERGIKI POZOR!!! tale pa ima v kopalni sezoni lahko več pomenov: - če boš parkiral tukaj, ti avto lahko vklenemo - če avto pustiš za cesto, medtem, ko se boš namakal v našem morju, ti lahko izginejo gume, zato jih raje prikleni na platišča :grim Zdej pa tko - če imate še kak pameten predlog, lahko pomagate sosedom opremit znake z dopolnilnimi tablami, da ne bo poleti kakšnih nejasnosti ali nepotrebnih zastoiev ali obračanja na Jadranki!!!!!! Prepričan sem, da boste ketne pozabili doma, ko jo boste mahnili proti, recimo, Dalmaciji :kva2: She, tilingerossi, thumper in 7 others 10
GregaSLO Objavljeno Marec 19, 2012 Opozori Objavljeno Marec 19, 2012 Lol lih to soboto sem se fural tam okol in so res tile znaki postavljeni na praih točkah Zgleda je blo letos treba
matjaz c Objavljeno Marec 19, 2012 Opozori Objavljeno Marec 19, 2012 Pa sej ne moreš verjet če ne vidiš na lastne oči. So pa temeljiti, za tistih 20 snežink, ki jim je grozilo letos a smo jim mi posodili table? Če bi bili še na drugih področjih tako dosledni....... ko grem naslednjič po tej cesti vzamem lopatko sabo!
motofrik Objavljeno Marec 19, 2012 Opozori Objavljeno Marec 19, 2012 Da niso to pripomočki za odiranje voznikov. Ajd, pozimi ne rečem -kdo bo pa poleti imel ketne zraven? Razen motorjev (jaz ne, imam jermen...).
kaca1 Objavljeno Marec 19, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Marec 19, 2012 To je res? Ni zajebancija? Človk, posluš - živa resnica!!! Fotke so posnete v soboto, 3 ovinke pred Senjem in ne v Planici!!!! Dobro poglej - tisti ptiči nad znakom so galebi in ne gorenjski vrabci :grim Zares, al pa za hec pa lahko pomagaš ustvarjat dopolnilne table k tem znakom za poletne mesece! Pa veliko domišljije!!! ......"Kam pa pridema brez domilija?!" thumper in trebor 2
kaca1 Objavljeno Marec 19, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Marec 19, 2012 Pa sej ne moreš verjet če ne vidiš na lastne oči. So pa temeljiti, za tistih 20 snežink, ki jim je grozilo letos a smo jim mi posodili table? Ja, smo - saj jih mi itak ne rabimo! Snega pa so tudi imeli več kot mi! Zakaj si ne bi pomagal?! Upam, da nam bodo v zahvalo poleti, ko se nam bo "mudilo" proti Dalmaciji, dali malo popusta pri merjenju " brzine putovanja prema Splitu" O:-) Če bi bili še na drugih področjih tako dosledni....... ko grem naslednjič po tej cesti vzamem lopatko sabo! ....za vsak slučaj še kanglco pa grabljice vzemi s sabo trebor in mig72 2
kaca1 Objavljeno Marec 19, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Marec 19, 2012 Da niso to pripomočki za odiranje voznikov. Ajd, pozimi ne rečem -kdo bo pa poleti imel ketne zraven? Razen motorjev (jaz ne, imam jermen.. .). Ne no, kje pa - za tvojo varnost gre!!!! Če pa nimaš ketne, pa si jo sposodi pri sosedovemu "Tarzanu", ko boš šel na morje. Bosta oba vesela - Tarzan, ko bo en teden svoboden in ti ko boš lahko priklenil gumo na feltno. Pa še s polcaji se ti ne bo treba
matjaz c Objavljeno Marec 21, 2012 Opozori Objavljeno Marec 21, 2012 @kaca1 podpišem Obvezno dodatno pritrjevanje pnevmatike na platišče! zaradi nagibanja v ovinkih mig72 1
Rude Boy Objavljeno Marec 21, 2012 Opozori Objavljeno Marec 21, 2012 (popravljeno) a kdo ve katera družba iam pri nas monopol nad znaki ! njim je namreč zelo v interesu da je čim več znakov ob, nad in pod cestiščem ! mogoče je pri sosoedih enako ! Popravljeno Marec 21, 2012. Popravil Rude Boy
Buschi Objavljeno Marec 25, 2012 Opozori Objavljeno Marec 25, 2012 Ma, v bistvu imajo znaki pravi pomen. glede na to, kako smo sfukal vreme in sneži že vsepovsod po jugu imajo pač zaščito pred odvetniki. Kaj so zimske gume tam dol tak ne vejo, če te zabriše iz ceste si pa tako sam kriv, saj si bil z znakom opozorjen.
exclan Objavljeno Marec 25, 2012 Opozori Objavljeno Marec 25, 2012 Pa sej ne moreš verjet če ne vidiš na lastne oči. So pa temeljiti, za tistih 20 snežink, ki jim je grozilo letos a smo jim mi posodili table? Če bi bili še na drugih področjih tako dosledni....... ko grem naslednjič po tej cesti vzamem lopatko sabo! za info je bilo več snega v Splitu kot v Ljubljani! Raje vzemi možgane z sabo bo bolje!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se