alime Objavljeno Marec 21, 2012 Opozori Objavljeno Marec 21, 2012 Če ima kdo kakšno sliko motorja oz. če je kdo kaj smešnega, neumnega, zanimivega, iznajdljivega, ... videl na motorju lahko tukaj napiše . Bom podal kar primer iz mojega motorja. No začelo se je tako. Na motorju sem imel nosilec za telefon, ki mi je služil za navigacijo. Ker imam enduro motor in preživim veliko časa na offroudu, se je nosilec naveličal in skupaj s telefonom padel pri 100km/h na cesto. Po čudežu je telefon preživel brez večjih prask. No teden kasneje smo se pa odpravili na enodnevni izlet na Hrvaško. Ker sem iz danes na jutri potreboval novi nosilec za telefon so prav prišle lego kocke Lego kocke so do sedaj preživele 430 km in sem bolj zadovoljen, kot pa z kupljenim nosilcem Stevie, cikadina, thumper in 2 others 5
BIZKIT Objavljeno Marec 21, 2012 Opozori Objavljeno Marec 21, 2012 Ena izmed neumnih(so služile svojemu namenu tako da ne vem kolk so ble neumne ) stvari, ki sem jih videl na motorju so ble točno te legokocke
k0ci Objavljeno Marec 21, 2012 Opozori Objavljeno Marec 21, 2012 hej to sploh ni slaba ideja, samo malo cianokola vmes med kocke pa pihneš na črno in imaš nosilec
ludiluka Objavljeno Marec 21, 2012 Opozori Objavljeno Marec 21, 2012 Alpa sestaviš iz črnih lego kock
Majesty Objavljeno Marec 22, 2012 Opozori Objavljeno Marec 22, 2012 Sicer je tud tole do ene mere uporabno (bi se dalo razglabljati), ampak men je kr mal smešno
wulf Objavljeno Marec 22, 2012 Opozori Objavljeno Marec 22, 2012 Sicer je tud tole do ene mere uporabno (bi se dalo razglabljati), ampak men je kr mal smešno http://www.motosvet....ost__p__1477681 sam še Chuk Norris manjak na mopedu...
GregaSLO Objavljeno Marec 22, 2012 Opozori Objavljeno Marec 22, 2012 Kaj pa ma to ob strani? Raketomete??
thumper Objavljeno Marec 22, 2012 Opozori Objavljeno Marec 22, 2012 Kaj pa ma to ob strani? Raketomete?? eh.. kako ne veste ??? ja pa to je futrola za ribiške palce!!! ghibli, gandi, trebor in 1 other 4
Dr_Jakob Objavljeno Marec 22, 2012 Opozori Objavljeno Marec 22, 2012 Tale zadeva z LEGO kockami je super. Če pa rabiš še vodotesnost, pa zadevo samo stlačiš v kondom (fajn je, če ni uporabljen). Zivnorc, thumper, trebor in 1 other 4
cikadina Objavljeno Marec 22, 2012 Opozori Objavljeno Marec 22, 2012 Če ima kdo kakšno sliko motorja oz. če je kdo kaj smešnega, neumnega, zanimivega, iznajdljivega, ... videl na motorju lahko tukaj napiše . Bom podal kar primer iz mojega motorja. No začelo se je tako. Na motorju sem imel nosilec za telefon, ki mi je služil za navigacijo. Ker imam enduro motor in preživim veliko časa na offroudu, se je nosilec naveličal in skupaj s telefonom padel pri 100km/h na cesto. Po čudežu je telefon preživel brez večjih prask. No teden kasneje smo se pa odpravili na enodnevni izlet na Hrvaško. Ker sem iz danes na jutri potreboval novi nosilec za telefon so prav prišle lego kocke Lego kocke so do sedaj preživele 430 km in sem bolj zadovoljen, kot pa z kupljenim nosilcem Tvoj super nosilec sm občudovala prejšnjo soboto na omw-ju v postojni fajn si se spomnu!
alime Objavljeno Marec 23, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Marec 23, 2012 Vsak, ki vidi ta nosilec se najprej lepo nasmeji... potem pa reče da je kar dobra stvar cikadina 1
SLVR Objavljeno November 9, 2012 Opozori Objavljeno November 9, 2012 Tole bi bilo pa za bolj zanimivo vožnjo sopotnic ... vanucci 1
maus Objavljeno November 9, 2012 Opozori Objavljeno November 9, 2012 Tole bi bilo pa za bolj zanimivo vožnjo sopotnic ... .. lahko reče .. LEJTE, K SE UZAD VOZM BREZ ROK :lol: vanucci in sesir 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se