corser Objavljeno April 6, 2012 Deli Objavljeno April 6, 2012 Rajš mam mrtvaško glavo na motorju. Da mi bo pa cerkev še po motorju srala, to pa ne! Zok, honda2000, ZEKKO in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TheMonster Objavljeno April 6, 2012 Deli Objavljeno April 6, 2012 Dežja ne bo, bo pa hladno. Z malo sreče bomo dobili tudi nekaj sonca, tako da kar pogumno vsi - dobro oblečeni - pridite v Mirno Peč! mixxx in trebor 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno April 6, 2012 Deli Objavljeno April 6, 2012 pridem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno April 6, 2012 Deli Objavljeno April 6, 2012 Jz pa še gruntam al nj bom v pondelk doma pa se žegnam al nj zviznem čim dlje od gužve Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno April 6, 2012 Deli Objavljeno April 6, 2012 (popravljeno) Aladin za v ponedeljek ne kaže dežja. http://meteo.arso.go...EETBRUSO9lUSdSf; če vam, tole rata odpret, je pa vsekakor na ARSO - vi strani Popravljeno April 6, 2012. Popravil MARE 65 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejcracing Objavljeno April 6, 2012 Deli Objavljeno April 6, 2012 pomoje ne bo dežja tako da se vidimo, tisti ki mate pa tok proti cerkvi: sej vm ni treba pridt, denarja te pa tud noben ne sil da ga daš Kor13, mixxx, strajnarR in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno April 6, 2012 Deli Objavljeno April 6, 2012 (popravljeno) Nikoli še nisem bil v Mirni peči ali pa štifti zaradi cerkve, vedno zaradi kolegov, ker ist dan ko se bom začel vozit okoli zaradi cerkve, najdete moj motor med oglasi , ne vsako stvar takoj spolitizirat, kr mam politike tudi cerkvene že poln kurac, da se tud seksat več ne upam, da ne bi še kakšnega politika naredu. Popravljeno April 6, 2012. Popravil MARE 65 thumper, MoTo G_P, motofrik in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ferek Objavljeno April 6, 2012 Deli Objavljeno April 6, 2012 ... tudi pri Packensteinih prejšnjo nedeljo je bilo največ 10 do 12 C - tam po 13. uri, zjutraj in dopoldne, ko smo se pripravljali, pa pošteno mraz (okoli 3 C)... PA glede na to, da nikakor ne moremo konkurirati Mirni Peči, se je vseeno zbralo lepo število obiskovalcev... Tako da, važno je samo da bo suho - in to zaenkrat dobro kaže... in narod pride! Gotovo! ...tu se vendar sploh ne gre za žegen, pač pa za tradicijo in če je vreme, se tam pač preprosto MORA BIT! Efendi, gasy, solorider in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motorist007 Objavljeno April 9, 2012 Deli Objavljeno April 9, 2012 pa gremo ane.... zzzzz...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
student Objavljeno April 9, 2012 Deli Objavljeno April 9, 2012 Bil tam. Vse je bilo super, veliko motorjev kljub nizkim temperaturam. Pogrešal samo kakšen wc več. Se vidimo naslednje leto LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno April 9, 2012 Deli Objavljeno April 9, 2012 tolk toplo kot danes že dolgo ni bilo ... fantje sam malo bolj se je treba oblečt ... nazaj grede sem moral na kavi sesti v senco ... dol grede so pa gume držale asfalt pa ne ... kljub vsemu lepa furca in druženje :grim trebor, gandi, Ninč in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno April 9, 2012 Deli Objavljeno April 9, 2012 Ob 9.00 sem še na balkonu čekirala mraz in se spraševala al naj grem al ne, no po hitrostnem snemanju groma s štenderja in brisanju prahu z njega sem bla 9.10 že parknena na kraju zločina....vsa čast tistim, ki so prišli od dlje, men je vse zamrznilo kljub slabemu kilometru vožnje :surrender: ..... par znanih srečala, bivši kameradi me tud še poznajo , pa ene par novih spoznala......zaključl smo pa kt se spodob, s cukrom :evilgrin: (tisti k so zahinavl so si pa sami krivi) a79, nejcgs, gandi in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmy17 Objavljeno April 9, 2012 Deli Objavljeno April 9, 2012 Še iz moje strani, blo kr fajn, zjutraj mal hladno, za nazaj se je pa že ogrel. Pa Še mal posnel tko da tukaj nekaj utrinkou vožnje: Se mogoče kdo prepozna če je biu posnet pa da je iz foruma? LP Marko gsxf750, skoda, She in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CAPI Objavljeno April 9, 2012 Deli Objavljeno April 9, 2012 Čist fajn je blo, placa za "lulat" dovolj , tako da tisti ki ste u vrsti stal ste si sami krivi. Preden sem se odpeljal, srečal Thumperja, še prej rokoval z NejcGs :grim , potem pa na super golaž k sodelavcu . trebor 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Efendi Objavljeno April 9, 2012 Deli Objavljeno April 9, 2012 Pravzaprav niti ni blo tako mrzlo kot sem mislil. Prste na rokah imam še vse pa celo delujejo še zmeraj, Edino mobi mi je od mraza med potjo crknil, ker sem ga genialno pospravil v zunanji žep jakne. Ampak je potem na toplem prišel k sebi. Ja, če danes ne bi šel, bi se kar nekaj časa še grizel. Čist tako, iz principa... Pe veliko srečnih km vsem skupaj, sedaj ko smo požegnani.... thumper in trebor 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobiboss Objavljeno April 9, 2012 Deli Objavljeno April 9, 2012 ja takle smo mel. mixxx in gandi 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
honda61 Objavljeno April 9, 2012 Deli Objavljeno April 9, 2012 Blo je super! Sploh ker sem jaz bil prvič! Vožnja nazaj pa sploh enkratna. mixxx 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bremzer Objavljeno April 9, 2012 Deli Objavljeno April 9, 2012 Še iz moje strani, blo kr fajn, zjutraj mal hladno, za nazaj se je pa že ogrel. Pa Še mal posnel tko da tukaj nekaj utrinkou vožnje: Se mogoče kdo prepozna če je biu posnet pa da je iz foruma? LP Marko Marko imam občutek, da si mal cesto sfalil saj je mimo ciganov vsaj 1/2 bližje kot čez Karteljevo ! ! ! Ps:pa Še Cigani so nas tako lepo pozdrvljali ! trebor in Be wild 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
strajnarR Objavljeno April 9, 2012 Deli Objavljeno April 9, 2012 Neki utrinkov! http://youtu.be/H-Kc-SO-AIw Video ni 720p, neki sm zgleda zajeebal... gizmy17, thumper, shibby in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
strajnarR Objavljeno April 9, 2012 Deli Objavljeno April 9, 2012 Al pa je 720p, sorry Sej ni bistvene razlike Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kaca1 Objavljeno April 9, 2012 Deli Objavljeno April 9, 2012 Bom pa še js eno slikco prispeval no, pa še eno z druge strani Zivnorc, mixxx, skoda in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejcgs Objavljeno April 9, 2012 Deli Objavljeno April 9, 2012 tisti k so zahinavl so si pa sami krivi js sem se zgubil - zalutal :wacko: Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kamerad Objavljeno April 10, 2012 Deli Objavljeno April 10, 2012 js sem se zgubil - zalutal :wacko: Sm slišal da je en po Prekmurju iskal Mirno Peč...... Prokleta pijača... LP trebor in Kor13 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skoda Objavljeno April 10, 2012 Deli Objavljeno April 10, 2012 bom še jst neki prispeval ž gizmy17, SharpNinja, HyperJack in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno April 10, 2012 Deli Objavljeno April 10, 2012 js sem se zgubil - zalutal :wacko: Če bi mal gledal, ko se v klanec mimo hiše pelješ, kjer se na dvorišču blešči od zlatih felten in ti ena maha bi blo čist boljš :grim (cifre pa nisem mela in tud ostali ne, da bi te nazaj poklical). trebor 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se