alen1 Objavljeno Marec 25, 2012 Opozori Objavljeno Marec 25, 2012 (popravljeno) Odšraufaj plastike na levi in desni strani. Preglej, če vidiš kje kaj ukrivljeno. Testiraj s kakšno ravno palico - profilom (popolnoma ravnim) tako, da položiš ob profil grušta in poglej, če kje odstopa. Testiraj na levi in desni strani. Varijanta je še, da dobiš koga ki ima enak motor pa primerjaš. Popravljeno Marec 25, 2012. Popravil alen1
MoTo G_P Objavljeno Marec 25, 2012 Opozori Objavljeno Marec 25, 2012 Jst sm sicer od sodelavca slišou, ko je on monterou svoje rolbare, da so mogl z gurtnam šponat da so jih gor dobil, ker te rolbari, če so aftermarket ponavad je tko da je mal odstopanja. Tud pr mojih crash padih na gixerju je tko da je en daljši kt tadrug zarad razmakov v geštelu...
Fadil Objavljeno Marec 25, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Marec 25, 2012 Sam sem svoje rolbare kupil pri RDmoto iz Češke in so praktično enaki kot od Hepco&Becker, tako da dvomim da so kakšen šrot. Tukaj: http://www.rdmoto.cz...uper-tenere/351
Zok Objavljeno Marec 26, 2012 Opozori Objavljeno Marec 26, 2012 (popravljeno) ce ti na mestu "okvir" zvije, potem pa bolje da se motorja cimprej znebis in kupis nekaj z okvirjem brez narekovajev. Okvir je na mestu skoraj da nemogoce zviti. Je pa tudi meni ze ZZRcek padel dol. Spredaj se je naslonil z zakljuckom balance na cirkular, zadaj pa s top caseom - tudi na cirkular. Je bil pac malo vecji cirkular. Na mopedu niti pikice, le malce sem nazaj "naglihal" nosilec za top case (iz dveh 12x12 mm pohistvenih profilov) da je spet ko izpod cekica. Oziroma izpod mojih elektrod, ker je domace delo. Popravljeno Marec 26, 2012. Popravil Zok trebor, hajoktejn in Zivnorc 3
musaschi64 Objavljeno Marec 26, 2012 Opozori Objavljeno Marec 26, 2012 ...v takih primerih ga jaz fajn zbrcam.... Zok 1
Ozzie Objavljeno Marec 26, 2012 Opozori Objavljeno Marec 26, 2012 ... po mojem ti ziher nisi skrivil okvirja,,, če je kriv, je bil že od prej... bom pogledal še pri moji xtz...
MoTo G_P Objavljeno Marec 26, 2012 Opozori Objavljeno Marec 26, 2012 Sam sem svoje rolbare kupil pri RDmoto iz Češke in so praktično enaki kot od Hepco&Becker, tako da dvomim da so kakšen šrot. Tukaj: http://www.rdmoto.cz...uper-tenere/351 Nism reku da so šrot, samo do milimetra natanko ponavad pridejo gor rolbari samo od original proizvaljalca pa od nobenga druzga, so odstopanja pr aftermarket delih Govorim za rolbare
Fadil Objavljeno Marec 26, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Marec 26, 2012 Sem danes naredil cca. 100km ( Bled- Rateče-Bled ), pa nisem opazil, da bi bilo kaj narobe z motorjem. Nič ne vleče v kakšno stran... Lahko da sploh nič ni, samo tista razlika v razmaku med cilindrom in štirikotnim železom me je zmotila. Možno, da je bilo tako že pred padcem, pa da sam nisem opazil. Jbg... V kratkem bom naročil Scottoiler V-system in ko ga bom montiral, bom spet vse plastike pobral dol in si zadevo pobliže ogledal. Trenutno se mi ne da in se bom raje vozil, Hvala za pomoč in nasvete! Lep pozdrav trebor 1
Arriba Objavljeno Marec 26, 2012 Opozori Objavljeno Marec 26, 2012 ne vem kaj se tolk sekiraš. Tenerejka je itak narejena za po tleh metat.... trebor, Ozzie, thumper in 1 other 4
ciciban Objavljeno Marec 26, 2012 Opozori Objavljeno Marec 26, 2012 Če ti je kaj v tolažbo.... Lani konec sezone zmontiral novo cevno zaščito (aka sušilec zoknov) od firme Fehling na Japansko Bubo, pa tudi ni čisto vse simetrično.
Ozzie Objavljeno Marec 26, 2012 Opozori Objavljeno Marec 26, 2012 (popravljeno) hehe no, Saladin, da te potolažim. tudi pri moji st je na eni strani cca. 17 mm, na drugi pa cca 11 mm... Tole bo pa pirček ... :beer1: :beer1: :beer1: Ti sam furaj, tenerka je za teren, samo so mal črke zamešal japonci... Popravljeno Marec 26, 2012. Popravil Ozzie WhiteWolf in gandi 2
Fadil Objavljeno Marec 26, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Marec 26, 2012 hehe no, Saladin, da te potolažim. tudi pri moji st je na eni strani cca. 17 mm, na drugi pa cca 11 mm... Tole bo pa pirček ... :beer1: :beer1: :beer1: Ti sam furaj, tenerka je za teren, samo so mal črke zamešal japonci... Z veseljem! Samo povej kje in kdaj! gandi 1
Dr_Jakob Objavljeno Marec 27, 2012 Opozori Objavljeno Marec 27, 2012 Z veseljem! Samo povej kje in kdaj! Gurenc frdaman!!! K ti pa jst povem, da se preveč sekiraš pa da se sam veselo furaj naprej, men pa nč pira al kako?! Pfej in pfuj! anja37, trebor, gandi in 2 others 5
Ozzie Objavljeno Marec 27, 2012 Opozori Objavljeno Marec 27, 2012 Gurenc frdaman!!! K ti pa jst povem, da se preveč sekiraš pa da se sam veselo furaj naprej, men pa nč pira al kako?! Pfej in pfuj! ... prid zraven, bom naročil superco, pa jo pol razdeliva ... hehe ... tko bo sam en pir plačal... gandi 1
Dr_Jakob Objavljeno Marec 27, 2012 Opozori Objavljeno Marec 27, 2012 Ozzie, kwa ga pa ti zdej rešuješ?? Namest, da bi predlagal dve superci, ker je pač gurenjska baraba!! gandi 1
Cegi Objavljeno Marec 27, 2012 Opozori Objavljeno Marec 27, 2012 tko kot predlagajo drugi...pozab in furej.... sej ženska tut nobena nima simetričnih jošk...pa se noben ne sekira. veš, k je en pršu k zdravniku in reku, da mu lev jajc visi nižje kot desn... pa je rekel zdravnik da to ni nič narobe.. on pa:''že že...sam je pa tko šlampast....' thumper, gandi, macak333 in 2 others 5
wanesska Objavljeno April 5, 2012 Opozori Objavljeno April 5, 2012 ne sekiri se ... ko ti pade ene 5krat rata vseeno (čist dobronamerno mišljeno .. .) mhmhmhmhmmm... gandi, trebor, thumper in 3 others 6
Wastelander Objavljeno April 6, 2012 Opozori Objavljeno April 6, 2012 Jaz sem ga pa v prejšnji petek položil, neroden sem bil pri premikanju v rigverc... Ker sem s prednjim blatnikom pritisnil na okrušen robnik imam zdaj grdo prasko, malo je tudi počil... Problem je v glavnem estestke narave, ima kdo kako idejo kako prasko prekriti? Barva je metalik siva.
Bremzer Objavljeno April 6, 2012 Opozori Objavljeno April 6, 2012 Jaz sem ga pa v prejšnji petek položil, neroden sem bil pri premikanju v rigverc... Ker sem s prednjim blatnikom pritisnil na okrušen robnik imam zdaj grdo prasko, malo je tudi počil... Problem je v glavnem estestke narave, ima kdo kako idejo kako prasko prekriti? Barva je metalik siva. Prelepi s karbon folijo dobiš jo pri Luysu ! Zok 1
nordkap Objavljeno April 6, 2012 Opozori Objavljeno April 6, 2012 Jaz sem ga pa v prejšnji petek položil, neroden sem bil pri premikanju v rigverc... Ker sem s prednjim blatnikom pritisnil na okrušen robnik imam zdaj grdo prasko, malo je tudi počil... Problem je v glavnem estestke narave, ima kdo kako idejo kako prasko prekriti? Barva je metalik siva. peleš enmu dobremu ličarju in to je to.
suntrace14 Objavljeno April 7, 2012 Opozori Objavljeno April 7, 2012 No, evo, zdej pa se je še men zgodil, da se mi je motor zvrnil. Se spuščam po klancu ritensko v garažo (drugač ne gre) in med spuščanjem zapiha veter močneje in zapre desno krilo vrat, medtem ko gledam v levo ogledalo :mellow: En imam eno manjšo črno prasko, dolgo 4-5cm, črna, ne deluje globoka. Mogoče bo šlo s poliranjem, če ne, pa grem v odpravo, ker tega pa že ne bom trpel na moji lepi Hondi... Grem v torek semle pogledat http://www.paintfixpro.si/, predvsem ker so v LJ. shark90 1
Wastelander Objavljeno April 9, 2012 Opozori Objavljeno April 9, 2012 peleš enmu dobremu ličarju in to je to. Blatnik je iz plastike - pozna kdo ličarja, ki obvlada kitanje in varjenje? Iz SV konca Slovenije...
Bambi61 Objavljeno April 10, 2012 Opozori Objavljeno April 10, 2012 Super, ravno to me je zanimalo! Torej ti nosilci naj ne bi vplivali na vožnjo!? Saj to verjetno ne misliš resno?! gandi in thumper 2
Zivnorc Objavljeno April 10, 2012 Opozori Objavljeno April 10, 2012 ...men tuuut padu... včeraj.... :grim Zlomu ročko kuplunge, rozeta žmigavca, praske na špegu, pa mal na auspuhu.... Pustu motor na tački na nmal klančka.....treeesk... Vem... ne mi govorit, kaj moram naslednjič narest... hahahahha gandi in trebor 2
Barracuda Objavljeno April 10, 2012 Opozori Objavljeno April 10, 2012 ...men tuuut padu... včeraj.... :grim Zlomu ročko kuplunge, rozeta žmigavca, praske na špegu, pa mal na auspuhu.... Pustu motor na tački na nmal klančka.....treeesk... Vem... ne mi govorit, kaj moram naslednjič narest... hahahahha Za SV 1000 mam ročko kupunge... cifra v profilu sem iz MB
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se