Fadil Objavljeno April 10, 2012 Avtor Opozori Objavljeno April 10, 2012 Saj to verjetno ne misliš resno?! Ne razumem!? Verjamem, da sprašujem neumnosti, samo jbg... Ko pita, taj ne skita!!!
yamaha Objavljeno April 10, 2012 Opozori Objavljeno April 10, 2012 Ne razumem!? Verjamem, da sprašujem neumnosti, samo jbg... Ko pita, taj ne skita!!! Mačeta raj na forumu vprašaj, ker če to katerega na 4 oči vprašaš bo mislu da ga zajebavaš worst case scenario-na motozboru po 2 uri zjutraj kakšno nabito skupino
Bambi61 Objavljeno April 10, 2012 Opozori Objavljeno April 10, 2012 Mačeta raj na forumu vprašaj, ker če to katerega na 4 oči vprašaš bo mislu da ga zajebavaš worst case scenario-na motozboru po 2 uri zjutraj kakšno nabito skupino Vidiš to je prednost foruma.Ker v živo te za tako vprašanje takoj ubijemo! In sedaj ti bom lepo razložil: Če imaš na motorju kakšen plehec malo zvit to ne more vplivati na vožnjo motorja, razen če bi sedaj šla v skrajnosti bi pri hitrosti 872 km/h mogoče šel motor za 0,0012 mm v levo iz smeri! In ne boj se tudi štela garantirano nisi zvil , kar so ti itak že drugi odgovorili. Drži se! trebor in Cartman 2
Fadil Objavljeno April 10, 2012 Avtor Opozori Objavljeno April 10, 2012 Hvala lepa za prijazen odgovor in potrpežljivost zaradi mojih vprašanj! trebor in thumper 2
Zok Objavljeno April 10, 2012 Opozori Objavljeno April 10, 2012 Vem... ne mi govorit, kaj moram naslednjič narest... hahahahha rocno zategnat. Zivnorc, mig72, trebor in 2 others 5
Zivnorc Objavljeno April 12, 2012 Opozori Objavljeno April 12, 2012 ...ko je Saladin govoril o "zavijanju" motorja iz smeri... ..mnooogo motoristov ali vulkanizerjev se zanaša pri montaži zadnjega kolesa samo na "črtice" na zadnji nihajki.... ...mislim, da na nobenem motorju niso črtice vtisnjene tako, da sta kolesi vzporedni 100%....potem pa imaš občutek, da gre "pošrek" in v ovnike enkrat, ko da gre zadnje kolo v ovinek, enkrat pa sili iz ovinka..... Jaz VEDNO ob vsaki menjavi zadnje gume ali zategovanju verige naštelam "optiko" z dvema alu letvama tako, da ju namontiram na zadnje kolo, potem pa štelam , da je razmak letev na prvem kolesu levo in desno enak. Rezultat: thumper, mig72 in Zok 3
Zivnorc Objavljeno April 12, 2012 Opozori Objavljeno April 12, 2012 Za SV 1000 mam ročko kupunge... cifra v profilu sem iz MB ...super, hvala, vendar sem prepozno videl tale tvoj post. "kuglica" je že na svojem mestu... A imaš original ročko ali aftermarket?... kajti študiral sem že, da bi si nabavil takratke ročke, ker me te kar malo motijo, ker itaq vedno stiskam sklopko in zavoro z dvemi prsti....
Dr_Jakob Objavljeno April 12, 2012 Opozori Objavljeno April 12, 2012 ...ko je Saladin govoril o "zavijanju" motorja iz smeri... ..mnooogo motoristov ali vulkanizerjev se zanaša pri montaži zadnjega kolesa samo na "črtice" na zadnji nihajki.... ...mislim, da na nobenem motorju niso črtice vtisnjene tako, da sta kolesi vzporedni 100%....potem pa imaš občutek, da gre "pošrek" in v ovnike enkrat, ko da gre zadnje kolo v ovinek, enkrat pa sili iz ovinka..... Jaz VEDNO ob vsaki menjavi zadnje gume ali zategovanju verige naštelam "optiko" z dvema alu letvama tako, da ju namontiram na zadnje kolo, potem pa štelam , da je razmak letev na prvem kolesu levo in desno enak. Rezultat: Zadnje kolo naštimaš tko, da stran ob verigi naštimaš na pravilni razmak, potem pa gumo POšTENO nabrcaš, da se vsede tudi druga stran. Pa zategneš. Zivnorc 1
Zok Objavljeno April 12, 2012 Opozori Objavljeno April 12, 2012 ...ko je Saladin govoril o "zavijanju" motorja iz smeri... ..mnooogo motoristov ali vulkanizerjev se zanaša pri montaži zadnjega kolesa samo na "črtice" na zadnji nihajki.... ...mislim, da na nobenem motorju niso črtice vtisnjene tako, da sta kolesi vzporedni 100%....potem pa imaš občutek, da gre "pošrek" in v ovnike enkrat, ko da gre zadnje kolo v ovinek, enkrat pa sili iz ovinka..... Jaz VEDNO ob vsaki menjavi zadnje gume ali zategovanju verige naštelam "optiko" z dvema alu letvama tako, da ju namontiram na zadnje kolo, potem pa štelam , da je razmak letev na prvem kolesu levo in desno enak. Rezultat: dobra ideja. will do. :
urbee Objavljeno Oktober 22, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2012 Pravkar prisel domov s KP z "novo" ZX-6R..motor nikoli prej na tleh..in evo, ga polozim pred garazo Zlomil ogledalo, poribal stransko in sprednjo plastiko, malo ročko za bremzi. Druga pa zdajle zvečer ni ratalo videt Najraje bi se pretepu.. KARMEN1 1
nxyz Objavljeno Oktober 22, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2012 Na mestu je padla in take posledice? Meni je v garaži na mestu padla in je pokasirala samo 4 3-5mm črtice na plastiki.
krucymucy Objavljeno Oktober 22, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2012 Pravkar prisel domov s KP z "novo" ZX-6R..motor nikoli prej na tleh..in evo, ga polozim pred garazo Zlomil ogledalo, poribal stransko in sprednjo plastiko, malo ročko za bremzi. Druga pa zdajle zvečer ni ratalo videt Najraje bi se pretepu.. Vsaj tebi ni nič. En je hondo lovil ko mu je padala in si je še ključnico zlomil.
ludiluka Objavljeno Oktober 22, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2012 Pravkar prisel domov s KP z "novo" ZX-6R..motor nikoli prej na tleh..in evo, ga polozim pred garazo Zlomil ogledalo, poribal stransko in sprednjo plastiko, malo ročko za bremzi. Druga pa zdajle zvečer ni ratalo videt Najraje bi se pretepu.. dej se fajn pa še prjatle pokliči da ti pomagajo pik1 1
mkosir Objavljeno Oktober 22, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2012 (popravljeno) Če ti je to davek, potem bodi vesel. Popravljeno Oktober 22, 2012. Popravil mkosir
urbee Objavljeno Oktober 22, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2012 Ma ja..na žalost mam zunaj bolj grob asfalt, pa še za kakšen centimeter nižje je. Groza :glare:
Cufa Objavljeno Oktober 22, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2012 Kupi hard enduro. tam se nič ne vidi.
maus Objavljeno Oktober 23, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2012 (popravljeno) Pravkar prisel domov s KP z "novo" ZX-6R..motor nikoli prej na tleh..in evo, ga polozim pred garazo Zlomil ogledalo, poribal stransko in sprednjo plastiko, malo ročko za bremzi. Druga pa zdajle zvečer ni ratalo videt Najraje bi se pretepu.. na žalost je tko .. ni vprašanje, a bo motor padel/se prevrnil ... vprašanje je le, kje in kako se bo to zgodilo ... je pa res, da je na prvi furci to najverjetneje. p.s. noben "taprau" motorist nau tega javno priznal, preveč ego trpi Popravljeno Oktober 23, 2012. Popravil maus anja37, vanucci, halls in 2 others 5
urbee Objavljeno Oktober 23, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2012 No, mogoče ni prava tema, oddal sem tudi oglas ampak vseeno, če kdo pozna koga da ima Ninjo '08 po delih iščem: - ročka za sprednjo zavoro - utež za sprednjo ročko (desno) - fostraster zadnji (sopotnikov) skupaj z nosilcem - ročka za zadnjo zavoro (nožna) - desno ogledalo Iščem samo originalne in brezhibne dele (kot nove
Cartman Objavljeno Oktober 23, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2012 No, mogoče ni prava tema, oddal sem tudi oglas ampak vseeno, če kdo pozna koga da ima Ninjo '08 po delih iščem: - ročka za sprednjo zavoro - utež za sprednjo ročko (desno) - fostraster zadnji (sopotnikov) skupaj z nosilcem - ročka za zadnjo zavoro (nožna) - desno ogledalo Iščem samo originalne in brezhibne dele (kot nove pa kaj si ga pred garažo zvrnil z 100Km/h trebor, KARMEN1 in BelaStrela 3
urbee Objavljeno Oktober 23, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2012 Ne, do polovice sem ga nekje držal, potem me jepa skor prevrglo in sem ga spustil. Saj pri vseh delih razen pri ogledalu (ki ga je zlomilo) gre za minimalne kozmetične napake (rise) ampak vem da me bo to naslednje x let motilo in opominjalo, zato želim zamenjat vse, pa tudi če bom dal par deset ali sto eur več. Hočem da je motor nazaj kot prej
Fazer03 Objavljeno Oktober 23, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2012 ... pa tudi če bom dal par deset ali sto eur več. Če si z € neomejen, potem greš pač na servis in naročiš poškodovane dele. Če hočeš prav tako nove in mogoče malo cenejše, greš v Louisa v Beljak in tam nabereš potrebne dele. Prav tako pa lahko pri nas na kakšnem servisu "naloviš" posamezne rabljene. Imaš sedaj čas celo zimo. V nedeljo bo tako sneg do nižin .... Cartman 1
urbee Objavljeno Oktober 23, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2012 Če si z € neomejen, potem greš pač na servis in naročiš poškodovane dele. Če hočeš prav tako nove in mogoče malo cenejše, greš v Louisa v Beljak in tam nabereš potrebne dele. Prav tako pa lahko pri nas na kakšnem servisu "naloviš" posamezne rabljene. Imaš sedaj čas celo zimo. V nedeljo bo tako sneg do nižin .... Nisem neomejen, original kawasaki deli bi prišli okoli 415€ in to mi je ogromno glede na to da imam minimalne poškodbe. Če bi z rabljenimi originalnimi prišel za 200 čez pa bi bil vesel
ludiluka Objavljeno Oktober 23, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2012 (popravljeno) Ne, do polovice sem ga nekje držal, potem me jepa skor prevrglo in sem ga spustil. Saj pri vseh delih razen pri ogledalu (ki ga je zlomilo) gre za minimalne kozmetične napake (rise) ampak vem da me bo to naslednje x let motilo in opominjalo, zato želim zamenjat vse, pa tudi če bom dal par deset ali sto eur več. Hočem da je motor nazaj kot prej Pisi mail temu tipu : nonsolomoto, oziroma nardini moto če ne bo mel en bo mel pa tadrugi Popravljeno Oktober 23, 2012. Popravil ludiluka
trojan69 Objavljeno Oktober 23, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2012 Kakšen del od teh, ki jih rabiš ti lahko verjetno jst zrihtam naslednjič ko grem v nemčijo, Je pa tko, da so originali novejših letnikov dokaj dragi in se jih redko dobi v popolnoma brezhibnem stanju, zato premisli tudi o aftermarket zadevah (sploh špegli, uteži, tačke,...), so ponavadi ravnotake kvalitete kot originali oz, celo mal bolj dodelani (to velja za nemčijo ne za kako kitajsko ) Če te zanima mi pošlji Pm
krucymucy Objavljeno Oktober 23, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2012 Meni je tudi motor padel in poškodoval tlakovec na dvorišču. urbee, SIMPLE MEN, KARMEN1 in 4 others 7
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se