Skoči na vsebino

Dan varne vožnje , Cerkno 21.4.2012


MK Cerkno

Priporočene objave

Dan varne vožnje , Cerkno 21.4.2012

Tudi letos bomo motoristi MK Cerkno prispevali delček k večji varnosti v cestnem prometu zato vabimo vse motoriste in vse ostale udeležence v prometu na trening varne vožnje z motornimi kolesi v Cerkno dne 21.04.2012 z pričetkom ob 9.30 uri. Najprej bo v sodelovanju z prometno policijo PU Nova Gorica potekal teoretični del v prostorih OŠ Cerkno za tem sledi spretnostna vožnja na poligonu pri tovarni Eta (na vstopu v Cerkno iz smeri Idrije in Tolmina, poleg heliodroma) ob nadzoru izkuŠenih inŠtruktorjev policistov- motoristov. Sočasno bo mogoče povsem neboleče na simulatorju vožnje testirati svoje motoristične sposobnosti!

Po okrepčilu se predvidoma okoli 13 ure organizirano podamo na žegenj motorjev v slikovito vas Šebrelje k cerkvici Svetega Ivana nad najdiŠčem "divje babe", ki ponuja najlepŠi razgled po Idrijski dolini in daleč naokoli. Po obredu in okrepčilu se vrnemo v Cerkno kjer bo prikaz reŠevanja ponesrečencev iz vozila s strani PGD Cerkno. Nato bomo lahko sprostili odvečno energijo in bomo svoje spretnosti lahko preizkusili v dirkanju z pravimi gokarti.

Sledil bo Še zabavni program z glasbeno skupino dolgo v noč.

Za dobro hrano in pijačo bo poskrbljeno, dobro voljo pa sem prepričan da prinese vsak s seboj.

Pridite v čim večjem Številu in si pridobite izkuŠnjo več, ki vam bo pomagala reŠiti kočljive trenutke v prometu in s tem prispevajte svoj kamenček v mozaik varnejŠe vožnje na naŠih cestah. Predvsem teoretični del je primeren tudi za voznike avtomobilov in ostale udeležence v prometu!

NE DOPUSTIMO, DA BI NAŠO USODO NA CESTI KROJILI DRUGI , ZATO STORIMO TUDI SAMI KORAK NAPREJ IN IZBOLJŠAJMO NAŠO SKUPNO VARNOST!!

Lep motoristični pozdrav,

MK Cerkno

post-32833-0-85446600-1333720440_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil MK Cerkno
  • Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • 2 tedne pozneje...

Vreme nam ni bilo naklonjeno tako da smo zaradi dežja vse skupaj odpovedali.Nadaljevali smo le z manjšo zabavo v klubskih prostorih.Nekaj se vas je ustavilo,nekaj se jih je peljalo mimo.Upamo na boljše vreme na našemu motozboru ki bo 30.06.

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!