moped Objavljeno Januar 8, 2003 Deli Objavljeno Januar 8, 2003 Potreboval bi nekoga z kombijem za prevoz motorja iz Kranja do Ljubljane. Sem imel že urejen prevoz, zdaj je pa kolega kombi prodal. Če se najde kak motosvetov pripravljen pomagati :arrow: :arrow: :arrow: , jaz very hapi :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jason Objavljeno Januar 8, 2003 Deli Objavljeno Januar 8, 2003 Oprosti, ker ti moj prispevek ne bo nič pomagal, ampak mogoče ima pa motosvetovec BINCA kakšen kombi. :wink: Edino kar ti lahko ponudim je ena motorska registrska tablica in spremstvo na motorju. Malo bi se kršil zakon. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Januar 8, 2003 Deli Objavljeno Januar 8, 2003 kombija nimam, imam pa kljuko na avtu, prikolice tudi nimam :oops: če ne dobiš boljše ponudbe, si sposodi prikolico in zavij motor v "windstopper" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno Januar 8, 2003 Deli Objavljeno Januar 8, 2003 ti jest jutr pošljem telefonsko od enga tipa, k je men cbr pelov če hočeš seveda (tip je iz KR) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moped Objavljeno Januar 8, 2003 Avtor Deli Objavljeno Januar 8, 2003 Bi bilo dobro. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
robberrt Objavljeno Januar 9, 2003 Deli Objavljeno Januar 9, 2003 jest ti lahko peljem s tamaumu tovornjakam, samo bi mogla dobr prvezat, pa za en pametn dnar ker drugace se mi ne splaca laufat...ker motor pa mas??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tratnjak Damijan Objavljeno Januar 9, 2003 Deli Objavljeno Januar 9, 2003 Za kombi poklič Miha: tel: 031 326 294 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Januar 9, 2003 Deli Objavljeno Januar 9, 2003 Če pa kdo slušajno posoja - renta kombi (s sedeži) sem zelo zainteresiran. Rabim ga dvakrat do trikrat na leto za Evropo (Avstrija, Nemčija, Nizozemska) do 10 dni maksimalno, največkrat preko vikenda. Dodatne info na PM ! SKA BIKE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Perla Objavljeno Januar 9, 2003 Deli Objavljeno Januar 9, 2003 @moped, oprosti prosim, ker se vmesavam v tvojo temo :oops: , vendar bi izkoristila priloznost, da mi ne bo treba kdaj kasneje spet *najedati* s tem: februarja bi potrebovala kombi ali prikolico (kljuko na avtu imam) za prevoz motorja iz Ljubljane na Bled, plz. Če se najde kak motosvetov pripravljen pomagati :arrow: :arrow: :arrow: , jaz very hapi :P jaz tudi! :D tnx! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gidl Objavljeno Januar 9, 2003 Deli Objavljeno Januar 9, 2003 Hm jah, kombi imamo, tud kdaj kkšn moped prpeljemo......vse pa je odvisn od vas, kolk ste namreč pripravljeni tolarčkov odštet. ps. sem zelo podkupljiv :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno Januar 9, 2003 Deli Objavljeno Januar 9, 2003 moped sm se pozanimal, ampak žal :( bo tip sigurno še 2 tedna odsoten... drgač pa vidm, da ne bo problema s prevozom :D kandidatov je dost... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno Januar 10, 2003 Deli Objavljeno Januar 10, 2003 Pred časom je en ponujal svoje usluge tudi za prevoze iz tujine. Malo Ice-funkcijo uporabit, pa bo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
robberrt Objavljeno Januar 10, 2003 Deli Objavljeno Januar 10, 2003 6000 kr-lj, pa lahko jih 10 naloziva....zal ce bi bil tamau kombi bi se dal kej cenej.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moped Objavljeno Januar 10, 2003 Avtor Deli Objavljeno Januar 10, 2003 Za kombi poklič Miha: tel: 031 326 294 Ni odziva. :( A je še kdo s kombijem morda pripravljen pomagat ? :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Januar 11, 2003 Deli Objavljeno Januar 11, 2003 Poglej sem not: http://www.motosvet.com/phpbb/viewtopic.ph...=asc&highlight= in se osredotoči na Doreta. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
robberrt Objavljeno Januar 11, 2003 Deli Objavljeno Januar 11, 2003 2 motorja v transporterja s sedezi na nalozis nikoli , razen ce jih nalozis enega na drugega, samo pol ne vem kaj od plastik ne ostane... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moped Objavljeno Januar 11, 2003 Avtor Deli Objavljeno Januar 11, 2003 V Transporterja gresta dva motorja zlahka. Sam sem večkrat prepeljal z njim Diversion 900 in TDM ( hkrati ), kombi drugače sposojen od serviserja z Brezovice, ki je sam prepeljal z njim že ničkoliko motorjev. Aja, pomaga če daš ven sedeže :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moped Objavljeno Januar 11, 2003 Avtor Deli Objavljeno Januar 11, 2003 Hvala za ponudbo kamiona, samo nič mi ne pomaga če se potem premisliš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
robberrt Objavljeno Januar 11, 2003 Deli Objavljeno Januar 11, 2003 Hvala za ponudbo kamiona, samo nič mi ne pomaga če se potem premisliš. premisliš?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dore Objavljeno Januar 12, 2003 Deli Objavljeno Januar 12, 2003 Robert,oprosti ampak očitno ti mere transporterja niso prav blizu. Zakaj? Zato, ker ti jaz povem,da brez težav peljem dva motorja. Naprimer: DIVERSION+SUZUKI RF-brez težav. Seveda predhodno odstranim sedeže. Še vedno sem pripravljen prepeljati kakšen motor,ali dva ,za zmerno ceno. pozdrav Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moped Objavljeno Januar 12, 2003 Avtor Deli Objavljeno Januar 12, 2003 Motor sem že pripeljel domov. Hvala vsem ki ste bili pripravljeni pomagati. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Perla Objavljeno Januar 13, 2003 Deli Objavljeno Januar 13, 2003 8) jaz grem pa v akcijo, kot receno, v zacetku februarja. tnx :arrow: all za info :!: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aja Objavljeno December 13, 2004 Deli Objavljeno December 13, 2004 Za kombi poklič Miha: tel: 031 326 294 ← A to še vedno velja?? :? .) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spidy Objavljeno December 13, 2004 Deli Objavljeno December 13, 2004 8) jaz grem pa v akcijo, kot receno, v zacetku februarja. tnx :arrow: all za info :!: ← Glede na to da se okvarjam s prevozi lahko tudi jaz opravim prevoz do ljubljane kadar koli. kontakt na PM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dave Objavljeno December 15, 2004 Deli Objavljeno December 15, 2004 Glede na to da se okvarjam s prevozi lahko tudi jaz opravim prevoz do ljubljane kadar koli. kontakt na PM ← A mislis, da clovek res tole se rabi po slabih dveh letih? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se