exe`FZS Objavljeno April 30, 2012 Deli Objavljeno April 30, 2012 (popravljeno) Torej.. verjamem, da vas bo glede na Brno dosti manj obiskalo Le Mans, tudi jaz ga sicer nebi, ampak sem po spletu okoliščin tiste dni ravno v okolici in bom skočil še na ogled dirke MotoGP. Več informacij tukaj http://www.gpfrancemoto.com/ Cena navadnih vstopnic se mi zdi presenetljivo nizka, glede na to, da naj bi bil kao Brno najcenejši, tudi VIP je cenejša. Skopirano iz uradne strani in prevedeno z google translate. Francosko pač ne znam. Še ena zanimivost, vlak iz centra Pariza (200km) pripelje do dirkališča v pičlih 55 minutah. WEEKEND PROMO until April 17 € 67 WEEKEND from 18 April € 72 Sunday € 57 FORUMS TRIBUNE APRILIA GP Plus € 110 including general access speaker GREEN GARAGE FULL TRIBUNE € 121 including general access speaker DUCATI COMPLETE TRIBUNE € 129 including general access speaker CHAPEL COMPLETE TRIBUNE € 129 including general access speaker HONDA RACING FORUM FULL € 129 including general access speaker YAMAHA TRIBUNE € 129 including general access speaker ROSSI FAN CLUB FORUM FULL € 129 including general access speaker TRIBUNE PRIVILEGE € 162 including general access speaker TICKET "TRIBUNE" are valid for 3 days. Numbered seats. No charge for children under 16 years. No price for one day (Sunday or tests). BENEFIT "VIP" LUXURY LODGE BENEFIT Saturday + Sunday € 465 BENEFIT Sunday € 372 Exclusive PHA Kje se nahaja: http://maps.google.f...ugatti&t=m&z=15 Popravljeno April 30, 2012. Popravil exe`FZS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
exe`FZS Objavljeno April 30, 2012 Avtor Deli Objavljeno April 30, 2012 (popravljeno) Temo pa sem odprl z razlogom, ker me zanima, kako zadeva izgleda. Kakor se vidi po slikah imajo tudi tukaj naravne tribune. Torej, če je že bil kdo tu, me zanima kaj si lahko obetam za splošno vstopnico (57 €) Popravljeno April 30, 2012. Popravil exe`FZS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lord marduk Objavljeno Maj 1, 2012 Deli Objavljeno Maj 1, 2012 ja sm bil lani na 24ur LeMana... po moje je daleč najbolša tribuna na koncu štartno-ciljne ravnine, odličen pogled na sklop dveh ovinkov takoj po koncu ravnine... na ostalih delih motoGP proge pa ne vem kako je, ker je 24ur drugače speljana ...tako pa zgleda pogled nazaj na ciljno ravnino... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se