trebor Objavljeno Maj 6, 2012 Opozori Objavljeno Maj 6, 2012 Pridem, saj brez mene ne morete :grrr . LP Robert
semamiz Objavljeno Maj 6, 2012 Opozori Objavljeno Maj 6, 2012 Samo še vreme naj bo solidno , pa bo ...
tomash Objavljeno Maj 6, 2012 Opozori Objavljeno Maj 6, 2012 sej ne da bi bil nestrpen, ampak kake veze ima blagoslov z motorjem..... to mi pa ni jasno!!! baddad 1
semamiz Objavljeno Maj 6, 2012 Opozori Objavljeno Maj 6, 2012 sej ne da bi bil nestrpen, ampak kake veze ima blagoslov z motorjem..... to mi pa ni jasno!!! Očitno dragi tomash , ne rabiš nikakršne sreče ... To ni ravno cerkveno srečanje , je pa srečanje motoristov in motoristk , ki si želijo sreče na cesti in pri vožnji , ki jo prav ... in zelo potrebujemo ... , zato blagoslovimo svoje jeklene konjičke . Kdor želi , se blagoslova udeleži , nikogar pa v nič ne silimo . Bmflar, thumper, trebor in 1 other 4
baddad Objavljeno Maj 6, 2012 Opozori Objavljeno Maj 6, 2012 Očitno dragi tomash , ne rabiš nikakršne sreče ... To ni ravno cerkveno srečanje , je pa srečanje motoristov in motoristk , ki si želijo sreče na cesti in pri vožnji , ki jo prav ... in zelo potrebujemo ... , zato blagoslovimo svoje jeklene konjičke . Kdor želi , se blagoslova udeleži , nikogar pa v nič ne silimo . To je cerkveno srečanje. Sicer, kakšno vezo ima sreča in blagoslov?
Kmet2 Objavljeno Maj 6, 2012 Opozori Objavljeno Maj 6, 2012 Moje mišljenje in mislim,da se jih tud še nekaj najde na moji strani je......pridm na take dogodke zarad dobre družbe,zajebancije,vmes pa še dan izkoristim za kak potep z motorjem... Bmflar, thumper, Ninč in 1 other 4
motofrik Objavljeno Maj 6, 2012 Opozori Objavljeno Maj 6, 2012 Je Kmet2 lepo povedal, kaj je bistvo teh blagoslovov. Kdor misli, da če bo požegnal motor, da se mu potem nič ne more zgoditi, naj ga raje postavi v kot. Prvi pogoj je razpucano podstrešje, tistih par kapljic žegnane vode je le še pika na i. Škoditi ne more, če že koristi ne... Sicer pa, nihče nikogar ne sili, da gre tja.
Kmet2 Objavljeno Maj 8, 2012 Opozori Objavljeno Maj 8, 2012 se vidimo Če ne bo dežja,drgač bom pa mogoče z avtom prletu,a maš mogoče kak dober brezrokavnik za mene
maxiscooter Objavljeno Maj 8, 2012 Opozori Objavljeno Maj 8, 2012 Če ne bo dežja,drgač bom pa mogoče z avtom prletu,a maš mogoče kak dober brezrokavnik za mene ..z avtom .....
thumper Objavljeno Maj 8, 2012 Opozori Objavljeno Maj 8, 2012 ..z avtom ..... ne upa rečt " s skuterom" ... s katerim naj se pa jaz oglasim .... maxiscooter in wix 2
vaški Objavljeno Maj 12, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Maj 12, 2012 Vse je prištimano tako da VABLJENI na 9 Blagoslov motorjev motoristev in motoristk.bendi se že ogrevajo za zabavo po blagoslovu
Marko73 Objavljeno Maj 12, 2012 Opozori Objavljeno Maj 12, 2012 Vsi jutri pri VASKI BOYSI OB 10H !!!! SE VIDIMO ( Izvoz Domzale)
OSSA Objavljeno Maj 17, 2012 Opozori Objavljeno Maj 17, 2012 Dobro je bilo, navkljub slabemu vremenu. trebor in thumper 2
trebor Objavljeno Maj 20, 2012 Opozori Objavljeno Maj 20, 2012 Dobro je bilo, navkljub slabemu vremenu. Kakšno slabo vreme, kje ? LP Robert
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se