Joško Objavljeno Junij 3, 2012 Opozori Objavljeno Junij 3, 2012 Zaradi premalo časa prodajam Lt-ja,občasno pa bi se še vedno zapeljal kakšen krog.Ker sem že po letih in in izkušnjah veteran ,me zanimajo vtisi in izkušnje z delovanjem Honde cb 750.Pred leti sem imel hondo CB400F ,s katero sem bil kar zadovoljen.Vem,da bi bil zame morda boljša izbira kakšen moped ,toda tudi na stara leta si želim ,da mi v garaži včasih zarohni motor.lp
I30 Objavljeno Junij 5, 2012 Opozori Objavljeno Junij 5, 2012 Zaradi premalo časa prodajam Lt-ja,občasno pa bi se še vedno zapeljal kakšen krog.Ker sem že po letih in in izkušnjah veteran ,me zanimajo vtisi in izkušnje z delovanjem Honde cb 750.Pred leti sem imel hondo CB400F ,s katero sem bil kar zadovoljen.Vem,da bi bil zame morda boljša izbira kakšen moped ,toda tudi na stara leta si želim ,da mi v garaži včasih zarohni motor.lp Imel to Hondo in je carska veteranka, a za občasen prevoz si raje omisli kakšen modernejši, vsaj 20 let novejši motorček, recimo magari CB500 če si si že Hodo zamislil. tehnika je čisto druga in za občasne vožnje je stara nerodna veteranka malo žleht! Pa še ceneje bo na koncu! Cartman 1
Bremzer Objavljeno Junij 5, 2012 Opozori Objavljeno Junij 5, 2012 Zamenjaj za kakega F-800-ST mogoče v Krškem imajo par F-800 tako S,R kot tudi ST ! Ps: motorček je enkraten ! ! pelje se kot moped imaš pa še vedno pravi motor !
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se