Skoči na vsebino

vožnja psa ali mačke na motorju?

SiR

Priporočene objave

Thundercat, vrabček se je hotel peljat en krog na tvojem motorju, ti si ga pa zbil... Ccccccc..... :twisted: :lol:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hotschko, vrabček se je hotel peljat en krog na znamenitem "Hotschko Edition-u", ti si ga pa zbil... Ccccccc..... :twisted: :lol:

To se ti pa zgodi če ne štopaš na opravem mestu!!

Ciao,by Pero

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:oops: Upsa, oprosti, Thundercat. Sem samo avatar pogledal in ne imena. Post sem že popravil. No ja, prej je bil za vrabčka "kriv" Hotschko, zdaj si pa ti... :twisted: :lol:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vidim da več ali manj govorite o hišnih ljubljenčkih ampak bolj majhnih :o

Pa mi povejte kako bi jaz vzel s seboj mojo psičko bernsko planšarko :?:

Aha aha to mi povejte :lol:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Čisto simpl: Vzami bočno ali vlečno prikolico in jo postavi notri, tako kot jaz doma furam pese (ne vem kako se to napiše po slovensko) ali cucke kar na traktroski prikolici ali na zadnjem sedežu v avtu. Seveda če so na prikolici radi skočijo dol tudi pri 30 km/h, kar je velika sreča, da se ne polomijo, čeprav jih včasih kar po tleh lepo razmeče, ko pristane malo bolj nerodno.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pet minut (sekund) za lepši jezik, da ne pozabimo, kako to gre:

Lep pes.

Pse vozim.

Psov se bojim.

Rad bi imel psa.

Dva psa sta tekla po cesti.

Mačka se je tepla z dvema psoma.

:wink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pet minut (sekund) za lepši jezik, da ne pozabimo, kako to gre:

Ja, samo si malo narobe napiso:

Lepi p^es (ali p˘esek :)).

P^ese okul vozjim.

P^esov se nea bojim.

Joj kak bi m^eu p^esa.

Dva p^esa sta laufala po stézi.

Mačka se je fajtala z dvema p^esama.

POPRAVLJENO :) :wink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

našemu Lux-u je na motorju najbolj všeč sprednje kolo, sploh kadar se vrti.... :wink: da bi ga pa na motor spravla pa ni šans,razen če bi imela prikolico , pol pa sploh ni problema..... :wink: :wink:

kajti najraja se vozi z avtom in v tem ful uživa. :wink: :wink:

dr.looney :twisted:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ko se je moj pes (cca 50 kg) bližnje srečal z mojim motorjem, se je tragično končalo za oba. Pes je šel skoraj na operacijo (šivanje), motor pa je tudi rabil serviserja (na srečo ne preveč). Od zdaj se pes izogiba motorja na daleč in ne razmišljam o tem, da bi ga s seboj kam vozila.... Še to, krivda ni bila moja, pes se je od strani butnil vame, z vso hitrostjo s pleči direkt na prednji stabilizator... rajši bi imela pikapolonice in kobilice....

BMG

PS: glede na zgornje vaje v stilu, a je p`esa lažje vozit kot pésa?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kaj se tiče je lepo videti zagovornike štajerskega slovničnega jezika, kajti:

Če bi bil Maribor glavno mesto Slovenije, bi mi sklanjali PESA ne pa psa.

bmg: ubogi pesek, ker je trpel take bolečine. Pri naših sosedih je pa pes slabše preživel srečanje s traktorsko prikolico, tako je zacvilil, da sta naša oba pesa šla pogledat nemudoma, kaj se pri sosedih dogaja. Rezultat: prikolica nepoškodovana, ubogi pes ni preživel :( .

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ko se je moj pes (cca 50 kg) bližnje srečal z mojim motorjem, se je tragično končalo za oba. Pes je šel skoraj na operacijo (šivanje), motor pa je tudi rabil serviserja (na srečo ne preveč). Od zdaj se pes izogiba motorja na daleč in ne razmišljam o tem, da bi ga s seboj kam vozila.... Še to, krivda ni bila moja, pes se je od strani butnil vame, z vso hitrostjo s pleči direkt na prednji stabilizator... rajši bi imela pikapolonice in kobilice....

BMG

PS: glede na zgornje vaje v stilu, a je p`esa lažje vozit kot pésa?

Ma ne ti nam. Skrivaj kljuce, da se ti pes ne bo vec sam okol vozil!!!!

lp DTW :D :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!