bboyspin Objavljeno Junij 18, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Junij 18, 2012 sm su na tehnicnega, z afermarket zmigavci in nosilcem... pogleda zmigavce.... so to original? NE. Pa ves da mors to vpisat v hom. kart.? DA. Mas prvo pomoc? NE ... OK pocak v pisarni na prometno ni tezil.... sm pa skor preprican da na kakem LPP-ju nebi prsu skoz... Su sm pa v Skofljico ... Mam pa narocen (sicer drag) nosilec od Rizom-e in tud zmigavce od Rizom-e. Nosilc ma TUV dokument tko da bom verjetn lah oboje homologeru (ce mi nau skoda 100euro), pol bo pa vse "izpravno"....
RSTDRIVER Objavljeno Junij 18, 2012 Opozori Objavljeno Junij 18, 2012 sm su na tehnicnega, z afermarket zmigavci in nosilcem... pogleda zmigavce.... so to original? NE. Pa ves da mors to vpisat v hom. kart.? DA. Mas prvo pomoc? NE ... OK pocak v pisarni na prometno ni tezil.... sm pa skor preprican da na kakem LPP-ju nebi prsu skoz... Su sm pa v Skofljico ... s tole objavo tukaj, te bodo na škofljici izredno veseli.......... Kor13 1
bboyspin Objavljeno Junij 18, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Junij 18, 2012 bemtis... nism pomislu na to :/ nej moderator zbrise ?
halls Objavljeno Junij 19, 2012 Opozori Objavljeno Junij 19, 2012 s tole objavo tukaj, te bodo na škofljici izredno veseli.......... Imeli bodo naval motorjev z neorginalnimi deli.... Tut na našem koncu niso nič komplicirali,sploh me ni vprašal za homologacijski kartonček,če je Akrapo vpisan (je vpisan),žmigavčki,noisilec tablice........... Je pa res,da je položaj tablice pod kotom,da je lepo vidna,tut rdeč odsevnik odspodaj... Misli,da sem jim malo jebe,kaj maš gor. Če te ustavijo policaji in se vpikne v te predelave,si ga tak sam najebal! Saj tipu na tehničnih pregledih ne more dokazat,da takrat,ko je bil motor tam,ni imel orginalnih delov....
ImenitnaPriložnost Objavljeno Junij 19, 2012 Opozori Objavljeno Junij 19, 2012 bemtis... nism pomislu na to :/ nej moderator zbrise ? Ne. ...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se