MaraudeR Objavljeno Junij 15, 2012 Deli Objavljeno Junij 15, 2012 V ponedeljek 18.junija poteka mednarodni »RIDE TO WORK DAY«, ko vozniki motorjev in skuterjev po vsem svetu pokažemo, da lahko z uporabo teh prevoznih sredstev prihranimo čas, zmanjšamo prometno gnečo, prihranimo gorivo in s tem prispevamo k zmanjšanju onesnaženosti in povečanju pretočnosti prometa. info: www.moto-aktivisti.si facebook Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boych Objavljeno Junij 15, 2012 Deli Objavljeno Junij 15, 2012 Jaz ga mam že danes ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 15, 2012 Deli Objavljeno Junij 15, 2012 V ponedeljek 18.junija poteka mednarodni »RIDE TO WORK DAY«, ko vozniki motorjev in skuterjev po vsem svetu pokažemo, da lahko z uporabo teh prevoznih sredstev prihranimo čas, zmanjšamo prometno gnečo, prihranimo gorivo in s tem prispevamo k zmanjšanju onesnaženosti in povečanju pretočnosti prometa. info: www.moto-aktivisti.si facebook Hrup tudi onesnažuje in kvari zdravje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLY Objavljeno Junij 15, 2012 Deli Objavljeno Junij 15, 2012 A jaz ki se vozim celo leto izključno z mopedom v službo lahko računam na kak obesek za ključe ali celo majico (XXL) z logotipom? LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Junij 15, 2012 Deli Objavljeno Junij 15, 2012 Hrup tudi onesnažuje in kvari zdravje. Menda ja ne!? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 16, 2012 Deli Objavljeno Junij 16, 2012 Poleg tega bo to idealen dan za bele kombije, bo pestra izbira Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno Junij 16, 2012 Deli Objavljeno Junij 16, 2012 Hrup tudi onesnažuje in kvari zdravje. ....in zato ne smemo v disko....pol so pa še fabrike zaprli.... thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 16, 2012 Deli Objavljeno Junij 16, 2012 Saj nisi razumel organizira se neka zadeva, ki bi naj pokazala kako so motoristi eko pa je ravno nasprotno. Ti pa kar v disko, saj je to v zaprtem prostoru. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLY Objavljeno Junij 16, 2012 Deli Objavljeno Junij 16, 2012 Saj nisi razumel organizira se neka zadeva, ki bi naj pokazala kako so motoristi eko pa je ravno nasprotno. Ti pa kar v disko, saj je to v zaprtem prostoru. Mene bolj hvata panika,da se bo zaradi takih akcij folk dejansko bolj preusmeril na dvocikle in mi delal gužvo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se