Ravbaski Objavljeno Junij 18, 2012 Opozori Objavljeno Junij 18, 2012 Pozdravljeni, predvidevam da se o tem motorju ni kaj veliko govorilo zato sem odprl kar novo temo. Zanima me če kdo vozi ta motor in kakšne ima izkušnje z njim. Namreč oče kupuje omenjeni motor letnik 2006 in mu je nek "mehanik" rekel da so pri teh motorjih težave z dobavljivostjo rezervnih delov ter da imajo probleme z pumpo za bencin ter s kardani kot MW na primer. Zanima me če je to res in kakšna je kaj vožna in pokvarljivost motorja ter na kaj mora biti pozoren ? Hvala za informacije.
KeC Objavljeno Junij 18, 2012 Opozori Objavljeno Junij 18, 2012 kakšnih 10 sekund dela z iskalnikom: http://www.motosvet.com/tabla/topic/15275-novosti-2006-moto-guzzi-norge-1200/page__hl__norge Ni veliko, je pa tema že odprta in ni potrebe po še eni na to temo.
Bremzer Objavljeno Junij 18, 2012 Opozori Objavljeno Junij 18, 2012 Pozdravljeni, predvidevam da se o tem motorju ni kaj veliko govorilo zato sem odprl kar novo temo. Zanima me če kdo vozi ta motor in kakšne ima izkušnje z njim. Namreč oče kupuje omenjeni motor letnik 2006 in mu je nek "mehanik" rekel da so pri teh motorjih težave z dobavljivostjo rezervnih delov ter da imajo probleme z pumpo za bencin ter s kardani kot MW na primer. Zanima me če je to res in kakšna je kaj vožna in pokvarljivost motorja ter na kaj mora biti pozoren ? Hvala za informacije. Bom kratek,ker nočem vse povprek kritizirat, tega motor (znamke) naj raje nekupuje !
mamkabozja Objavljeno Junij 18, 2012 Opozori Objavljeno Junij 18, 2012 Pri Guzzijih v sloveniji je največji problem dober servis in dobava delov. Se mi je zgodilo da delov za redni servis ni imel, a servis bi delal..... verjetno z starimi deli (podloške semeringi....). Na začetku sem svoj motor vozil na servis v italijo v CRM s.r.l (poglej na internetu) tu lahko povprašaš serviserja če so tvoji strahovi upravičeni ali pa si sposodiš isti model motorja za testno vožnjo....
kajote Objavljeno Junij 20, 2012 Opozori Objavljeno Junij 20, 2012 oče kupuje omenjeni motor letnik 2006 zdravo,... a tega kupujete v AVTO MIK d.o.o v Kopru? a si prebral to temo? Ker se nič več ne sliši o Koprski ponudbi....
Priporočene objave