francek1 Objavljeno Junij 22, 2012 Deli Objavljeno Junij 22, 2012 iščem sotrpina ki bi jo z menoj letos poeti potegnil do moskve.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
basbas Objavljeno Junij 22, 2012 Deli Objavljeno Junij 22, 2012 Moja mama mi je dejala , ne pogovarjaj se z neznanci nejcgs, Zok in dopolavoro 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 23, 2012 Deli Objavljeno Junij 23, 2012 Pozdravljen A maš kej razdelano,kako do Moskve,pot,prenočišča,finančno plat.....mi pošlješ kej več podatkov na pm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno Junij 23, 2012 Deli Objavljeno Junij 23, 2012 a plačaš stroške za oba Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matjazg Objavljeno Junij 24, 2012 Deli Objavljeno Junij 24, 2012 a plačaš stroške za oba Ti si cepec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
francek1 Objavljeno Junij 24, 2012 Avtor Deli Objavljeno Junij 24, 2012 stroške pa vsak sam..eh...če je pa kdo resen ..031 603 074 Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se