harko222 Objavljeno Junij 25, 2012 Opozori Objavljeno Junij 25, 2012 Zanima me pri mojem motorju neki časa sem se drkal da vžge in zdai vze iz prve samo imam pa zdei drug problem in sicer ne dobi gasa in sicer tako ko mu pustim gas je vredu laufa čim mu pa hočem dodat gas pa hoče crknt spucal sem mu vse šope plovček svečka je uredu kdo ve če je še kaj drzga ??? Hvala za odgovore. Lp
trojan69 Objavljeno Junij 25, 2012 Opozori Objavljeno Junij 25, 2012 Preveč zraka oz. premal bencina. Preglej če kje ne pušča/ vleče fouš lufta če na airboxu ni kake razpoke itd. Če si iz Lj oz. okolice ga lahko prpeleš do mene pogledat...sam kitajc je hja...kitajc
harko222 Objavljeno Junij 25, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Junij 25, 2012 Preveč zraka oz. premal bencina. Preglej če kje ne pušča/ vleče fouš lufta če na airboxu ni kake razpoke itd. Če si iz Lj oz. okolice ga lahko prpeleš do mene pogledat...sam kitajc je hja...kitajc sem iz okolice dei povej na pvt točno ke si pa mi cifro pripopi pa te pol pokličem čemi ne rata lp
bobiboss Objavljeno Junij 25, 2012 Opozori Objavljeno Junij 25, 2012 pa še malo pravopisa se spotoma nauči sem iz okolice dei povej na pvt točno ke si pa mi cifro pripopi pa te pol pokličem čemi ne rata lp
harko222 Objavljeno Junij 25, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Junij 25, 2012 Mi lahko povete ali gre mešanica ali cisti benzin za 4-takni kros motor ? Štromar: Brigaj se zase ! Lp
benny0104 Objavljeno Junij 25, 2012 Opozori Objavljeno Junij 25, 2012 Mi lahko povete ali gre mešanica ali cisti benzin za 4-takni kros motor ? Lp Samo bencin.
harko222 Objavljeno Junij 26, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Junij 26, 2012 no zdei sem malo napredoval in zdai sm se že malo vozil in gre kr tko ampak problem je v tem da če dam malo več gasa mi začne ga dušit. vse sm pegledal : notočil olje je poln , bencina je dost , frgazer sm spucu v nulo edin svečka nism zihr sm ona daje dobro iskro idino k je mal zaliva pa tud užge normalno ?? dejte prosim mi pomagat ??
ludiluka Objavljeno Junij 26, 2012 Opozori Objavljeno Junij 26, 2012 pomoje imaš slabo nastavljen karburator
harko222 Objavljeno Junij 26, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Junij 26, 2012 pa kako se ga da nastavit če se da sploh?
harko222 Objavljeno Junij 26, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Junij 26, 2012 pomoje imaš slabo nastavljen karburator drggač sm probal vse na frgazeju vse dizne tud tisto za gas štelat sm noče ko ga vžgem ima al ful gasa al pa mal pa kokrl kol vrtim tiste šrafke ko dam gas hoče zrknt
trojan69 Objavljeno Junij 26, 2012 Opozori Objavljeno Junij 26, 2012 Je svečka mokra ko ti crkne, kakšne barve je svečka? si preveril če ti kje vleče zrak? Pazi pri nastvaitvah-če bo prerevan mešanca ti zna ribnt mašina.
harko222 Objavljeno Junij 26, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Junij 26, 2012 Je svečka mokra ko ti crkne, kakšne barve je svečka? si preveril če ti kje vleče zrak? Pazi pri nastvaitvah-če bo prerevan mešanca ti zna ribnt mašina. čaki motor je na čisti bencin 4-taktni svečka ni mokra je pa tko bl črne barve ampak vseno normalno vžge za zrak pa ne vleče nikjer kajti je vse dobr zadihtan edino filter je malo star samo sm probu brez njega pa sm daju tud neko cunjo čez ampak vseno kod da bi preveč al pa premal zraka dobil
trojan69 Objavljeno Junij 26, 2012 Opozori Objavljeno Junij 26, 2012 Težko rečt tkole prek foruma kej več. Črna svečka ponavad pomen preveč benza oz. slabo izgorevanje. Zdej odvisno na kterih obratih...skratka težko rečt na blef... Je fergazer membranski, imam zgoraj kako membrano ali gre zajla direkt na batek??
harko222 Objavljeno Junij 26, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Junij 26, 2012 Težko rečt tkole prek foruma kej več. Črna svečka ponavad pomen preveč benza oz. slabo izgorevanje. Zdej odvisno na kterih obratih...skratka težko rečt na blef... Je fergazer membranski, imam zgoraj kako membrano ali gre zajla direkt na batek?? glei sliko isti uplinjač : http://www.bolha.com/enduro-cross/cross-lifan-125-oglas1280850944
trojan69 Objavljeno Junij 26, 2012 Opozori Objavljeno Junij 26, 2012 Ok...ej težko kej več rečt...sploh ker ne vem točne težave, glede na to da si svoje nastavljanje opisal z tem da si nekaj drkal.... moram videt zadevo, še enkrat pa..kitajc je kitajc...ravn dans sem eno motorko stran vrgu, ker nisem mogu dobit delov + izdelava je ponavad boga
harko222 Objavljeno Junij 26, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Junij 26, 2012 Ok...ej težko kej več rečt...sploh ker ne vem točne težave, glede na to da si svoje nastavljanje opisal z tem da si nekaj drkal.... moram videt zadevo, še enkrat pa..kitajc je kitajc...ravn dans sem eno motorko stran vrgu, ker nisem mogu dobit delov + izdelava je ponavad boga
bhhjjBlaž Crnjavicz Objavljeno Februar 14, 2019 Opozori Objavljeno Februar 14, 2019 Lp mene pa zanima za loncin kros 125 koliko gre pri kuplongi na mašini noter olja in katero olje?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se