Skoči na vsebino

2003 Aprilia RS125?

Priporočene objave

Objavljeno

sj je rukzak tud kr ok, sam tezko si ga je gor dat, ce mas jakno s scitniki al pa kombinezon, pa ce je obtezen je v ovinkih full cudn filing ko zlezes dol s sedeza pa se nagnes v ovinek... drugac pa je fajn to, sam ruce si zategn na najkrajso mozno mero, da ti ne bo opletal! ;)

Objavljeno
drugac pa je fajn to, sam ruce si zategn na najkrajso mozno mero, da ti ne bo opletal! ;)

Z najdaljšimi naramnicami sa pa pomoje tut ti nebi pelov vč k 150 km/h. Bi zgledu tko k space shuttle pr pristanku :D

Objavljeno

Na RS 250 sem si lahko lepo namontiral kufer. Samo nosilec sem si moral sam naredit. Je prav dobro zgledalo. Samo malo, bom nekje še sliko zbrskal. :)

Objavljeno

no ja ;) še vseeno je brez kufra lepša B)

Objavljeno

aha! :D

Objavljeno
no ja ;) še vseeno je brez kufra lepša B)

Vsekakor. Vendar osebno ne prenesem ničesar na sebi (ali na tanku), ko vozim motor. Še posebej, če vozim malenkost hitreje. ;)

Objavljeno

kako ti pa kej sluzi tvoja rs 250? a si zadovoljen z njo?

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

lp usm k ste se prjavl na forum pred mano. Jest sm se prjavu k sm slisou od frenda (McMatko k ma yamaho DT 125), da se folk velik zgovarja od motorjou ipd... Jest sm kupu prek kratkim mitota pa me zanima ce ma kdo kj izkusenj z temu motorjm

Objavljeno
lp usm k ste se prjavl na forum pred mano. Jest sm se prjavu k sm slisou od frenda (McMatko k ma yamaho DT 125), da se folk velik zgovarja od motorjou ipd... Jest sm kupu prek kratkim mitota pa me zanima ce ma kdo kj izkusenj z temu motorjm

tema na forumu ali se malce pobrskas z iskalnikom.

Objavljeno
kako ti pa kej sluzi tvoja rs 250? a si zadovoljen z njo?

:lol: :lol: :lol:

Bolj kot si ti najbrž ni :P

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!