Zok Objavljeno Junij 27, 2003 Opozori Objavljeno Junij 27, 2003 sj je rukzak tud kr ok, sam tezko si ga je gor dat, ce mas jakno s scitniki al pa kombinezon, pa ce je obtezen je v ovinkih full cudn filing ko zlezes dol s sedeza pa se nagnes v ovinek... drugac pa je fajn to, sam ruce si zategn na najkrajso mozno mero, da ti ne bo opletal! ;)
manjak Objavljeno Junij 27, 2003 Opozori Objavljeno Junij 27, 2003 drugac pa je fajn to, sam ruce si zategn na najkrajso mozno mero, da ti ne bo opletal! ;) Z najdaljšimi naramnicami sa pa pomoje tut ti nebi pelov vč k 150 km/h. Bi zgledu tko k space shuttle pr pristanku :D
Furioso Objavljeno Junij 30, 2003 Opozori Objavljeno Junij 30, 2003 Na RS 250 sem si lahko lepo namontiral kufer. Samo nosilec sem si moral sam naredit. Je prav dobro zgledalo. Samo malo, bom nekje še sliko zbrskal. :)
Jerry_exc Objavljeno Julij 8, 2003 Opozori Objavljeno Julij 8, 2003 no ja ;) še vseeno je brez kufra lepša B)
Furioso Objavljeno Julij 8, 2003 Opozori Objavljeno Julij 8, 2003 no ja ;) še vseeno je brez kufra lepša B) Vsekakor. Vendar osebno ne prenesem ničesar na sebi (ali na tanku), ko vozim motor. Še posebej, če vozim malenkost hitreje. ;)
Unknown Objavljeno Julij 8, 2003 Opozori Objavljeno Julij 8, 2003 kako ti pa kej sluzi tvoja rs 250? a si zadovoljen z njo?
d€nzi Objavljeno Julij 17, 2003 Opozori Objavljeno Julij 17, 2003 lp usm k ste se prjavl na forum pred mano. Jest sm se prjavu k sm slisou od frenda (McMatko k ma yamaho DT 125), da se folk velik zgovarja od motorjou ipd... Jest sm kupu prek kratkim mitota pa me zanima ce ma kdo kj izkusenj z temu motorjm
Ice Objavljeno Julij 18, 2003 Opozori Objavljeno Julij 18, 2003 lp usm k ste se prjavl na forum pred mano. Jest sm se prjavu k sm slisou od frenda (McMatko k ma yamaho DT 125), da se folk velik zgovarja od motorjou ipd... Jest sm kupu prek kratkim mitota pa me zanima ce ma kdo kj izkusenj z temu motorjm tema na forumu ali se malce pobrskas z iskalnikom.
igralec Objavljeno Julij 19, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Julij 19, 2003 kako ti pa kej sluzi tvoja rs 250? a si zadovoljen z njo? :lol: :lol: :lol: Bolj kot si ti najbrž ni :P
Priporočene objave