jama1100 Objavljeno Junij 29, 2012 Deli Objavljeno Junij 29, 2012 (popravljeno) Od 5.7 do 8.7. na novi lokaciji (prvič lani) ob morju .Lokacija Tar Vabriga zaliv Santamarina. Lani je bilo kar luštno,pa še plavat se da.A pride kdo? Popravljeno Junij 29, 2012. Popravil jama1100 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TICI Objavljeno Julij 3, 2012 Deli Objavljeno Julij 3, 2012 VALDA DA SE GRE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urkoman Objavljeno Julij 3, 2012 Deli Objavljeno Julij 3, 2012 jap,urko zurko bo tut tam SarahMonroe 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TICI Objavljeno Julij 3, 2012 Deli Objavljeno Julij 3, 2012 urko se dobimo ki v kopri pa gremo skupi dol ... greš že v četrtek? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urkoman Objavljeno Julij 3, 2012 Deli Objavljeno Julij 3, 2012 tici ja v cetrtek okoli 17ih bom v kp. se pa zagotov dol srecamo,mene bo povsod dost in kampek je ravnopravsnje velikosti da vse obdelam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TICI Objavljeno Julij 3, 2012 Deli Objavljeno Julij 3, 2012 hahahahahahahaha maš mojo cifro? če nimaš jebiga hahahahahaha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
piromanneo Objavljeno Julij 4, 2012 Deli Objavljeno Julij 4, 2012 tudi nekaj BLISSFUL-ov pride da preverimo, če je res tako hudo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Julij 8, 2012 Deli Objavljeno Julij 8, 2012 Aj blo to tam??? http://24ur.com/novice/crna-kronika/slovenec-v-istri-do-smrti-zabodel-25-letnika.html Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ruf Objavljeno Julij 8, 2012 Deli Objavljeno Julij 8, 2012 Aj blo to tam??? http://24ur.com/novi...25-letnika.html ja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BREITNER Objavljeno Julij 8, 2012 Deli Objavljeno Julij 8, 2012 (popravljeno) A ni to žalostno!? Mislite, da ta dogodek ne bo poslabšal odnosev z hrvaškimi moto prijatelji? Seveda bo, postavite se v njihovo kožo, če bi vam nekdo iz banalnih razlogov ubil prijatelja, me zanima če bi še kdaj z njim za mizo pili pivo. Itak so odnosi z hrvati že dovolj zaostreni zaradi politike, zdaj pa še to .... Škoda res, da je moralo priti do neljubega dogodka. Popravljeno Julij 8, 2012. Popravil BREITNER Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
musaschi64 Objavljeno Julij 8, 2012 Deli Objavljeno Julij 8, 2012 Ne morm verjet da zaradi take malekosti potegne nož..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno Julij 9, 2012 Deli Objavljeno Julij 9, 2012 nekoč so se take neumnosti reševale na moški način pa ko koga. pa taki pretepi so se ogromnokrat zalili s pirom. vsi bomo napisali "ZAHVALO" tom trdokurčnežu za prihajajoča maltretiranja na hrvaški meji, grde poglede iz strani hrvaških motoristov in še marsikatero hujšo peezdarijo. očitno je danes preveč pussyjev tudi med motoristi :-( sergini, DXR16, lasagna in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno Julij 9, 2012 Deli Objavljeno Julij 9, 2012 A ni to žalostno!? Mislite, da ta dogodek ne bo poslabšal odnosev z hrvaškimi moto prijatelji? Seveda bo, postavite se v njihovo kožo, če bi vam nekdo iz banalnih razlogov ubil prijatelja, me zanima če bi še kdaj z njim za mizo pili pivo. Itak so odnosi z hrvati že dovolj zaostreni zaradi politike, zdaj pa še to .... Škoda res, da je moralo priti do neljubega dogodka. Ni moralo priti! Upam, da se bodo predsedniki klubov članov, ki so bili upleteni v to osebno šli opravičiti Indijancem v Poreč. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Julij 9, 2012 Deli Objavljeno Julij 9, 2012 Ni moralo priti! Upam, da se bodo predsedniki klubov članov, ki so bili upleteni v to osebno šli opravičiti Indijancem v Poreč. sanjaj Efendi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rokovnjač Objavljeno Julij 9, 2012 Deli Objavljeno Julij 9, 2012 očitno je danes preveč pussyjev tudi med motoristi :-( pa prevec televizijo gledajo... DXR16 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno Julij 9, 2012 Deli Objavljeno Julij 9, 2012 Ni moralo priti! Upam, da se bodo predsedniki klubov članov, ki so bili upleteni v to osebno šli opravičiti Indijancem v Poreč. Je morda kdo zasledil ali je bil pokojni motorist ali pešak? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Julij 10, 2012 Deli Objavljeno Julij 10, 2012 Je morda kdo zasledil ali je bil pokojni motorist ali pešak? res pomembno..bil je ČLOVEK iom, Ninč, anja37 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urkoman Objavljeno Julij 10, 2012 Deli Objavljeno Julij 10, 2012 clovek,mlad fotr 2 hcerkam in motorist. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava SF Objavljeno Julij 10, 2012 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 10, 2012 (popravljeno) res pomembno..bil je ČLOVEK Se strinjam. Oba se tudi strinjava, da je butelj z nožem končno postal pravi biker in bo lahko razlagal, da je bikerstvo način življenja in podobna sranja kot jih nabijajo ljudem v glavo slovenski sociologi... Tisto vprašanje zgoraj sem postavil, ker se mi zdi, da klubi v prevelikem pohlepu na srečanja, ki bi morala biti prvenstveno namenjena motoristom vabijo in spustijojo množice pešakov (dobiček), pa tudi klubi - sploh bikerski, v želji da bi zgledali večji in vplivnejši (beri vsi imajo daljše kurce) vzamejo med članstvo ves ološ... Včasih, ko nas je bilo na zboru mogoče 100, si zjutraj zlezel iz šotora in še na kolenih sosedu, ki je isto zlezel iz šotora izdavil "Jebo ti pas mater!" Možakar se je odzval s kratkim "Hvala!". On je seveda zastopil "Sosed boš en šnopc?" Je pa res, da smo se vsi poznali med seboj, pa tudi konflikti so se dogajali večinoma z domorodsko pešadijo, ki je tisti dan nastopila kot taglavna, ker se je v njihovem kraju končno nekaj dogajalo. No to je le eden od možnih pogledov na ta žalostni dogodek... Popravljeno Julij 10, 2012. Popravil SF klimbra, cedevita, SLVR in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Dr_Jakob Objavljeno Julij 10, 2012 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 10, 2012 Javno tega noben klub nebi odobraval... se pa povsod najdejo posameniki, ki mislijo, da jim moč množice daje pravico do vsega. Poleg tega moto klubi kot sami, že sam imidž hard core bikerja nakazujejo na zlobo, nevarnost. Imidž ali ne, to je tu glavno vprašanje. Dokler je govora o "prijaznem vaškem zbirališču motoristov", nimam nič proti. Ko pa se ve, da so simboli motokluba samo krinka za ilegalno združbo, pa bi bilo treba zadeve hitro in učinkovito ustavit. Za vedno. Ponosen sem na člane Indians MC, ki so takoj po dogodku okoli obrnili cel kamp in storilca našli, groza me je pa tistih članov slovenskih motoklubov, ki so storilca probali skrivati. Slovenec ali ne, ni opravičila za pomoč morilcu. Kar se pa njega samega tiče, pa: Ni me sram, da sem Slovenec, ljubim svojo državo in sem ponosen nanjo. Moram pa priznat, da bom imel kar hude probleme pogledat v oči hrvaškemu bajkerju. Tako kot je rekel ELO: "...ob vsem tem me je kar sram da sem motorist, ki rad hodi na zbore, kjer mi vsak sleherni motorist predstavlja vsaj kolega, če že ne prijatelja..." Mislim, da bomo imeli vsaj za nekaj časa vsi slovenski motoristi en grd madež narisan na našem čelu, vsakič ko bomo na Hrvaškem. Mogoče celo po pravici. halls, Ruf, ipra in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Julij 10, 2012 Deli Objavljeno Julij 10, 2012 (popravljeno) Pa kaj je tem ljudem, jebelacestanazaj, no..? A res preveč gledamo filme in ne znamo več ločiti med resničnim življenjem?Julija 1998 sem skoraj izgubil veselje hoditi na moto zbore, zdaj spet to... Včasih so se ga nalili, pa so pele pesti. Ja, SF, včasih nas je bilo okoli 20, ki smo bili na vsakem zboru, ostalo lokalci. Čim enega dvajseterice ni bilo, je že begal pogled ''kje je Pilko, Rudka, Faker, Hozi, Part,...'' Zdaj, zdaj je vse preveč skomercializirano, do motorja lahko pride vsak, ki gre na banko po kredit. Mogoče je po eni strani prav, po drugi strani pa... eh, brezveze. Sožalje svojcem umrlega. Popravljeno Julij 10, 2012. Popravil motofrik Efendi, SF, Ninč in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
yamaha Objavljeno Julij 10, 2012 Deli Objavljeno Julij 10, 2012 Pa kaj je tem ljudem, jebelacestanazaj, no..? A res preveč gledamo filme in ne znamo več ločiti med resničnim življenjem?Julija 1998 sem skoraj izgubil veselje hoditi na moto zbore, zdaj spet to... Včasih so se ga nalili, pa so pele pesti. Ja, SF, včasih nas je bilo okoli 20, ki smo bili na vsakem zboru, ostalo lokalci. Čim enega dvajseterice ni bilo, je že begal pogled ''kje je Pilko, Rudka, Faker, Hozi, Part,...'' Zdaj, zdaj je vse preveč skomercializirano, do motorja lahko pride vsak, ki gre na banko po kredit. Mogoče je po eni strani prav, po drugi strani pa... eh, brezveze. Sožalje svojcem umrlega. Jebemti kako leti čas, julij 98 je še vedno v živem spominu, še pomneš Goriška brda za na konc??Sam pa tut ne hodim več po zborih, samo dnevni obisk in mogoče en samcat zbor-pa še to v pomurskih koncih.. Mladina je vedno bolj pokvarjena!! motofrik, cedevita in SF 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Julij 10, 2012 Deli Objavljeno Julij 10, 2012 (popravljeno) alkohol v krvi, možgani - 25%, in letno povprečje na slovenskega posameznika 10,4 litra čistega alkohola ! *Ena merica je približno 1 dcl vina ali 2,5 dcl piva ali malo šilce (0.3 dcl) žgane pijače in vsebuje okoli 10g čistega alkohola. Pravilo "ena merica na uro" nam pove tisto največjo količino alkohola, ki jo naše telo lahko razgradi v tem času. Seveda lahko pijemo tudi manj. Če pijemo intenzivneje, lahko pričakujemo, da se bo koncentracija alkohola v naši krvi pomembno povečala. Ženske z enako telesno maso kot moški lahko pri pitju enakih količin pijače, zaradi drugačne porazdelitve in presnove, dosežejo nekoliko višje koncentracije alkohola v krvi. Koncentracija alkohola v krvi g/kg (promili) Učinki alkohola 0.00 Zakonsko dovoljena količina alkohola za vožnjo za mlade in poklicne voznike 0.2 do 0.5 sprostitev Rahlo zavrta možganska aktivnost, zato občutek sproščenosti. Zakonsko dovoljena količina alkohola za vožnjo, čeprav je pri nekaterih sposobnost za vožnjo lahko že okrnjena. 1 do 2 merici /uro ali 3 merice/ 2 uri ali 4 merice /3 ure 0.5 do 0.8 zmanjšana kontrola Izguba zavor, ki se jo pogosto zamenjuje s stimulacijo . Poveča se pripravljenost za tveganje, lahko tudi agresivnost in zanesljivo ni mogoče več varno voziti. 3 do 4 merice /uro ali 5 meric/ 2 uri ali 6 meric /3 ure 0.9 do 1.5 nekoordiniranost Zastrupitev, sposobnost koncentracije in koordinacije bistveno zmanjšana, posebej za vožnjo in delo s stroji. 5 do 6 meric /uro ali 7 meric/ 2 uri ali 8 meric /3 ure 1.5 do 2.0 sedacija Ekstremna upočasnjenost in pijanost, že se pojavljajo motnje zavesti. 7 do 8 merice /uro ali 9 meric/ 2 uri ali 10 meric /3 ure 2.0 do 2.5 zaspanost Alkohol bistveno okvarja budnost, ponavadi ljudje zaspijo, že popiti alkohol se še absorbira, možnost zadušitve. 8 do 9 meric /uro ali 10 meric/ 2 uri ali 11 meric /3 ure 2.5 do 3.0 anestezija Ne le spanje, temveč nesposobnost zaznavanja bolečine in drugih močnih dražljajev in le še drobna črta vas loči do smrti. 9 do 10 meric /uro ali 11 meric/ 2 uri ali 12 meric /3 ure 3.0 do 4.0 koma 10 do 12 meric /uro ali 13 meric/ 2 uri ali 14 meric /3 ure 4.0 do 5.0 smrt 12 do 15 meric /uro ali 16 meric/ 2 uri ali 17 meric /3 ure Popravljeno Julij 10, 2012. Popravil Rude Boy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urkoman Objavljeno Julij 10, 2012 Deli Objavljeno Julij 10, 2012 naj bi bil storilec in del klape,ki je to zakuhala slovenska,mozno samo na papirju,imena in priimki pa zdalec ne. pise vecerni list vec o tem,kdo je glavni osumljenec. ce bi se zaradi vsake nesrece necemu odpovedal,bi sedel le se doma in cakal da me infatkt kresne. nekateri prodajo motor,ko prebirajo crno kroniko,drugi ne hodijo na zbore,itd., jest pa se naprej verjamem v dobre ljudi,ne glede od kod so. thumper in Dadi 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Julij 10, 2012 Deli Objavljeno Julij 10, 2012 Poreč je (bil?) zelo lep zbor, in slučaaajno se je zgodilo, da letos nisem zavil dol, ampak sem končal v Tolminu. . . Očitno sem mel mal sreče. @SF: Na indiansih se mi ne zdi dost pešadije. Glede na prestižno lokacijo in mal nadpoprečno organizacijo šankov se mi to zdi celo zelo majhen zbor. (pa ne da sm nek zbor expert amapk stari rokeri in Twinhorni so indians×3) Kakorkoli, upam da bo kreten deležen poštenega sojenja, ne da bo na prostosti čez 5 let. a Kdo ve, iz katerega Slovenskega kuba pa je bil? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se