Skoči na vsebino

Hvar, Dubrovnik, Vis


Matic7

Priporočene objave

Na kratko: Hvar, Dubrovnik, Vis.

Pozna kdo kake biker wellcome apartmaje/studie? Kak nasvet kaj si ogledat? Kam se it kopat?

Dol grema s trajektom iz Reke, prva postaja Hvar, potem iz juga Hvara na kopno, Dubrovnik, iz Dubrovnika skozi Split in na Vis, nazaj pa... verjetno kar po Magistrali s spanjem nekje okoli Senja/Crikvenice.

V vsakem kraju pa nameravama prespat 3 noči in šibat dalje.

Hvala za nasvete!

(Če je o tem že kje kaj napisanega me ne kregat, samo link nalepit, pa jezno faco zraven narisat ;) )

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

v dubrovniku vedno dobiš sobo malo bolj odaljeno od plaž in centra, ti bodo kar za cesto ponujali, če pa nadaljuješ par km do cavtata, pa ima moja teta za oddat apartma z pogledom na morje, če te zanima, javi termin pa ti javim nazaj..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nimas kaj zgresit, vprasaj na licu mesta in bosta kaj nasla. Za prvomajske sva spala v dubrovniku za 30e na noc, 2 osebi, lokacija je bila cca 10 min pes od starega mesta. Na hvaru je bile cena ista, le apartma je zelo nepriporocljiv, jebat ga, bila sva pozna in vzela prvega, ki sva ga nasla...

Uzivajta

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Na Hvaru je polno takšnih in drugačnih apartmajev. Odvisno od tega kaj si želiš, temu primerne so tudi cene. Naprimer mesto Hvar, Stri grad , Jelsa in Vrboska so kar prilično zasoljene cene. Potem je tu tudi Sveta nedelja, Ivan dolac in Zaval malo bolj zmirne cene. Če greš malo bolj proti jugu, proti Sučuraju je polno raznih zalivčkov kjer se da dobiti kakšno sobo za zmerno ceno. Mi bomo v zalivčku Vela stiniva, kamor hodimo že šesto leto, imamoi pol penzion za 40€ na dan za odraslo osebo. Če boš hodil na ta konc se lahko oglasiš na kakšno "bevondo". Kopaš se lahko v vsakem zalivu ki je na tvoji poti, mislim da glede tega pa res nimaš nobene bojazni kje se kopat.

Popravljeno . Popravil Sinki
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Najde se verjetno, ampak glede ugodnih cen je pa tezko rect...Glavna sezona je pred vrati in bojo vrjetn kar dvignl cene.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Trenutno polezavam na Visu. kar se tice namestitve....kar zal mi je, da sem rezerviral v naprej. predno sva prisla na otok so nama trije ponujali nastanitev. Otok je se precej prazen celo sobotni popldanski trajekt je bil le polovicno zaseden.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ej, kar se Visa tiče... obvezno pogledat Titovo špiljo (pajki na poti do tja so ogroooooomni in so nad tvojo glavo), pa če še nista bla na Modri špilji, ne hodit na oni izlet, ko te peljejo do špilje in potem na plažo. Za malenkost več dobiš izlet okoli celega otoka (modra in zelena špilja, srebrna uvala, podmorniški rov...). Jaz sem prvič na hitro vzel izlet, letos pa grem popravljat napako. Pa meni je blo ful zanimivo česat otok z motorjem... tisti vinogradi na ravnem, staro letališče, čvek z domačini... Prenočišče sem pa poiskal kar na licu mesta - ko so meli prazno, so lepo cene spuščali. In letos bom naredil isto, kot kaže. Tu sem vprašal čist tak, če ma kdo kako super dobro izkušnjo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Life sucks in danes sva ze doma. drgac pa....nism bil prvic in zelo verjetno nism bil zadnjic.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


  • Podobna vsebina

    • Blazheny
      4
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!