jakATV Objavljeno Avgust 8, 2012 Deli Objavljeno Avgust 8, 2012 Sem pa opazil, da je med letom 1983 in 2012 nekdo zamenjal vrata na tem objektu. Pridni so tile Črnogorci ! =========================== Ja, MNE se mi zdi od vseh bivših republik še najbolj urejena, čista in celo Evropsko usmerjena, plačilno sredstvo je euro, skratka je vredna ogleda in bivanja. Tudi sama sva se odločila dva dni ostati na Žabljaku, k temu je prispevala utrujenost, kot brinovc imam lepe spomine na 1 mesečno bivanje, ter lepota same narave. Naslednji dan sva bolj počivala in si privoščila kakšno vožnjico po okoliških hribčkih. Tukaj se je JLE počutila, kot da bo glavni dobitek Počasna panoramska vožnja, prijetno hladna temparatura, prelepa okolica, ja vse skupaj je prav lepo "sedlo". Iz bližnjih hribčkov, visokih cca 1800- 2000 m/nm pa prelepi razgledi. Sem in tja sem JLE privoščil kakšen makadam. Opss, no ja, slike so, ne bom pa izzival . Sem pa te točke, ki so mi poznane še iz tistega eno-mesečnega bivanja obiskal in poslikal, tako, da bo arhiv doma popoln. Tele sedežnice je malce škoda, kajti smučišče sploh ni tako nedolžno. Slikano z telefonom, zato je pogled slabši v živo pa čudovit. Počasi se spuščava v dolino z ugasnjenim mopedom, da ja ne bi vznemirjal živalc Ampak vseeno se da razbrati DOK- torski pogled " kva pa vidva tukaj težita" Še en lep dan je za nama. aders in RobiRoberto 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jakATV Objavljeno Avgust 8, 2012 Deli Objavljeno Avgust 8, 2012 12. dan. Odhod iz Žabljaka. Nekje v ozadju kanjon Pive Dva motorista z KP registracijo. Nekaj časa smo takole lepo vozili nato se ona dva (oz. on in ona spredaj) odpeljeta proti nekemu etno selu, midva pa nadaljujeba proti BiH. In že sva v kanjonu Pive, ki je v bistvu akumulacijsko jezero. Kreslin pravi, "od višine se zvrti" Po jezu na drugo stran. Tunelov, tunelčkov, mostičkov, viaduktov sploh ne štejeva več. Ene 5x sva zašla se znašla v Bih, se ene 3x zgubila in se znašla v Sarajevu. Privoščiva si Mc Donalda Baščaršijo eltrinajst, aders in RobiRoberto 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kolen Objavljeno Avgust 8, 2012 Deli Objavljeno Avgust 8, 2012 Krasna poučna geografija bivše juge..... Vidim da imam še veliko za pogledat... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mavti Objavljeno Avgust 8, 2012 Deli Objavljeno Avgust 8, 2012 Preprosto fenomenalno :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jakATV Objavljeno Avgust 8, 2012 Deli Objavljeno Avgust 8, 2012 Zapuščamo Konjic predvsem siti, kajti večerja od prejšnjega večerja še ni padla "v rit". Smo hoteli naročiti pivo. bajram, nič piva, pravi natakar. No ja, vsaj za drugič vemo, kaj pripeljati s seboj. Moje "sokolje oko" hito vidi tale napis. Neretva nam sledi Konec veselja. Se že vidi, da sonce "žge" . In pošteno je začelo "žgati" tudi v Mostarju. Kaj bi dal za en skok v Neretvo ? Na mostu bi po vsej verjetnosti rekel, kaj bi dal za en wc papir. RobiRoberto in aders 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jakATV Objavljeno Avgust 8, 2012 Deli Objavljeno Avgust 8, 2012 Mostar oblegan od turistov. Naj, bo, naj si ljudje opomorejo od grozot o katerih so nam pravili fantje v bližnjem kafiču. Zapuščamo Neretvo. Međugorje. Ja, tukaj pa se jim je res prikazala marija, dobesedno. Trgovine, vsaka druga je zlatarna, hoteli, gradijo se novi, registracije na avtomobilih, avtobusih, ni da ni. Hondlanje, trgovine, biznis, vse cveti. Siva cesta nas vodi v nam že znano okolje. Tale pa je res ta pravi navijač. In stari znanci smo spet skupaj. malakai, eltrinajst, Nikii in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jakATV Objavljeno Avgust 8, 2012 Deli Objavljeno Avgust 8, 2012 14. dan sva bila sita že vsega, premalo počitka je bilo vmes poleg tega pa je bila vročina ubijajoča. Plan smo malce spremenili in vožnja je bila v glavnem samo še z mislijo "čim prej domov". Kljub temu, pa tako kot vse dosedanje, tudi ta avantura ostaja, in bo ostala v lepem spominu. JLE delala brez težav v povprečju je bila poraba 6 l na 100 km, zahvaljujoč bolj zmerni vožnji. Hvala vsem za lepe želje, pohvale itd...hvala dukimenu za logistično pomoč za sponzorja WBC pa se ve. In še slika iz AC nekje pred Zagrebom. ============================= RobiRoberto, Sinki in maxiscooter 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
schani_ Objavljeno Avgust 9, 2012 Deli Objavljeno Avgust 9, 2012 jakATV kateri dan si bil v Žabljaku ? Mi smo spali tam 29 -30.7 in sicer v sosednjem apartmaju. Je kar posrečen ded tale lastnik Mišo, baje za naslednje pomlad razmišlja o organizaciji zbora v Žabljaku, tako da sem imel cel intervju z njim o Slo. klubski sceni! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Avgust 9, 2012 Deli Objavljeno Avgust 9, 2012 jakATV kateri dan si bil v Žabljaku ? Mi smo spali tam 29 -30.7 in sicer v sosednjem apartmaju. Je kar posrečen ded tale lastnik Mišo, baje za naslednje pomlad razmišlja o organizaciji zbora v Žabljaku, tako da sem imel cel intervju z njim o Slo. klubski sceni! to vsak let reče.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jakATV Objavljeno Avgust 9, 2012 Deli Objavljeno Avgust 9, 2012 Uh, ti šment, potem smo se pa "glih za glih" zgrešili. V ponedeljek 30.07 v večernih urah sva prišla k Mišotu in ostala tam do srede 1.08. Tudi midva sma imela debato ( ob tisti njegovi medenjači). Nekaj njegovih slovenskih prijateljev (GRS) je tudi mojih bivših sodelavcev in sošolcev sva pa že kar okvirno dogovorjena, da tudi mi (lastniki in ljubitelji štirikolesnikov) pridemo k njemu. Sem pa v torek (31.07) srečal ene par Sairach-ov v bližini jezer. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frischfleisch Objavljeno Avgust 9, 2012 Deli Objavljeno Avgust 9, 2012 to vsak let reče.... Tako je. Se pa še definitivno vračam še kdaj k mišotu... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Avgust 9, 2012 Deli Objavljeno Avgust 9, 2012 (popravljeno) Tako je. Se pa še definitivno vračam še kdaj k mišotu... upam sam da medota še ma.... pa rakijo .... Popravljeno Avgust 9, 2012. Popravil pajkica Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sinki Objavljeno Avgust 9, 2012 Deli Objavljeno Avgust 9, 2012 Lepe slike in super napisano. Hvala za tako super opis poti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se