Karai Objavljeno Julij 22, 2012 Opozori Objavljeno Julij 22, 2012 Ker se odločam za nakup K1300r in glede na to, da ga v Avtovalu nimajo, kaj šele da bi ga preizkusil (kar se mi mimogrede zdi zelo slab odnos do kupcev. razlagajo češ da ne izdelujejo motociklov serijsko ampak po naročilu-bosa finta), me zanima, če ga kdo od tukaj ima in če se ga da vsaj videt.. Lp
Janez123 Objavljeno Julij 22, 2012 Opozori Objavljeno Julij 22, 2012 Pred kratkim sem enega videl v A-Cosmosu. Pokliči jih in povprašaj, če ga še imajo. To, da trgovec motorja nima na zalogi ni slab odnos do kupca, ampak odraz gospodarskega stanja, zato se zaradi tega ne pritožuj ! zverca in Zivnorc 2
Ruf Objavljeno Julij 22, 2012 Opozori Objavljeno Julij 22, 2012 Ker se odločam za nakup K1300r in glede na to, da ga v Avtovalu nimajo, kaj šele da bi ga preizkusil (kar se mi mimogrede zdi zelo slab odnos do kupcev. razlagajo češ da ne izdelujejo motociklov serijsko ampak po naročilu-bosa finta), me zanima, če ga kdo od tukaj ima in če se ga da vsaj videt.. Lp Greš v Avstrijo, ga rentaš za en dan in to je to http://www.1000ps.de/forum_druck.asp?id=2354060
Ice Objavljeno Julij 22, 2012 Opozori Objavljeno Julij 22, 2012 tema o tem motorju ze obstaja. klonk.
Priporočene objave