kalimero3 Objavljeno Julij 27, 2012 Opozori Objavljeno Julij 27, 2012 Pozdravljeni. Včeraj sem imel manjši padec in motor je padel na bok. Za videt je vse celo, nič ne pušča, ... Vžge normalno, vendar noče priti na obrate. Pride do določenih obratov (nekje na pol), nato pa kot da ga začne dušiti. Menjavam lahko normalno vendar spet v vsaki brzini samo do določenih obratov. Imam pa 4t motor. Bi mi lahko kdo pomagal in povedal kaj bi lahko bilo narobe? Hvala pa lep pozdrav vsem )
jjag3r Objavljeno Julij 27, 2012 Opozori Objavljeno Julij 27, 2012 (popravljeno) Pozdravljeni. Včeraj sem imel manjši padec in motor je padel na bok. Za videt je vse celo, nič ne pušča, ... Vžge normalno, vendar noče priti na obrate. Pride do določenih obratov (nekje na pol), nato pa kot da ga začne dušiti. Menjavam lahko normalno vendar spet v vsaki brzini samo do določenih obratov. Imam pa 4t motor. Bi mi lahko kdo pomagal in povedal kaj bi lahko bilo narobe? Hvala pa lep pozdrav vsem ) Moj kolega je imel podoben problem. Ugotovili smo, da je v fergazer prišla smet. Razstavli, spucali pa je blo to to nisn pa ziher Popravljeno Julij 27, 2012. Popravil jjag3r
Roky994 Objavljeno Julij 28, 2012 Opozori Objavljeno Julij 28, 2012 Pozdravljeni. Včeraj sem imel manjši padec in motor je padel na bok. Za videt je vse celo, nič ne pušča, ... Vžge normalno, vendar noče priti na obrate. Pride do določenih obratov (nekje na pol), nato pa kot da ga začne dušiti. Menjavam lahko normalno vendar spet v vsaki brzini samo do določenih obratov. Imam pa 4t motor. Bi mi lahko kdo pomagal in povedal kaj bi lahko bilo narobe? Hvala pa lep pozdrav vsem ) Tako kot je že predhodnik rekel poglej fergazer ali pa zračni filter.
Bremzer Objavljeno Julij 28, 2012 Opozori Objavljeno Julij 28, 2012 Pozdravljeni. Včeraj sem imel manjši padec in motor je padel na bok. Za videt je vse celo, nič ne pušča, ... Vžge normalno, vendar noče priti na obrate. Pride do določenih obratov (nekje na pol), nato pa kot da ga začne dušiti. Menjavam lahko normalno vendar spet v vsaki brzini samo do določenih obratov. Imam pa 4t motor. Bi mi lahko kdo pomagal in povedal kaj bi lahko bilo narobe? Hvala pa lep pozdrav vsem ) Kot ti je bilo že rečeno preglej dovod goriva + fergazer,vsisno cev +filter ter izpušni sistem -pretok,da ni kje stisnjena cev.
kalimero3 Objavljeno Julij 29, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Julij 29, 2012 Hvala za vaša mnenja. Bom razstavu pa vam sporočim kako je. Lep dan še naprej
kalimero3 Objavljeno Julij 29, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Julij 29, 2012 Razstavili smo fergazer In res je bilo nekaj zamaseno. Zdej dela spet vse tako kot mora. Hvala za pomoć Roky994 1
jjag3r Objavljeno Julij 30, 2012 Opozori Objavljeno Julij 30, 2012 Razstavili smo fergazer In res je bilo nekaj zamaseno. Zdej dela spet vse tako kot mora. Hvala za pomoć Sam da ste zrihtal Roky994 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se