Kmet2 Objavljeno November 15, 2012 Opozori Objavljeno November 15, 2012 Ej kmet, kolk ti dam za bencin, da me vzameš zraven????? ..... sej bom čist prmer odzad sedu .... Tebe bo Snecer vzel z sabo :lol:
corser Objavljeno November 15, 2012 Opozori Objavljeno November 15, 2012 Tako lepa trajna pa vseeno nič? Eh...
pik1 Objavljeno November 15, 2012 Opozori Objavljeno November 15, 2012 Tebe bo Snecer vzel z sabo :lol: ja, sam če bo hotu mene naložit, bo mogu pa prikoličarja kupt, k drgač bova vse fedre polomila na tistmu njegovmu brenclnu ....
Snečer Objavljeno November 15, 2012 Opozori Objavljeno November 15, 2012 Samo eno fedro ma zadaj Nosilnost (dovoljena) je 180kg, tak da če si dobrih 100kg težek pol še gre skozi. Je pa res, da tipov ne vozim na zadnjem sedežu, al žensko al pa prtljago. Je pa to srečanje er5 in ne er6/versys. Res pa je tudi, da se lastniki er5 ne bi bunili, če pride še kdo iz družine, za razliko od bmw fahrerje, kjer smo lepo že na forumu videli kako so navadni GSofci popadli uporabnika advenčerja, ki je hotel ločeno srečanje :grrr
pik1 Objavljeno November 15, 2012 Opozori Objavljeno November 15, 2012 Samo eno fedro ma zadaj Nosilnost (dovoljena) je 180kg, tak da če si dobrih 100kg težek pol še gre skozi. Je pa res, da tipov ne vozim na zadnjem sedežu, al žensko al pa prtljago. Je pa to srečanje er5 in ne er6/versys. Res pa je tudi, da se lastniki er5 ne bi bunili, če pride še kdo iz družine, za razliko od bmw fahrerje, kjer smo lepo že na forumu videli kako so navadni GSofci popadli uporabnika advenčerja, ki je hotel ločeno srečanje :grrr no, pol se pa res lahko zmenva ........ imam kilco al dve manj kot 100-tko, lahko me pa tud pička kličeš, če se bova pol res lahko skupi pelala ....
TICI Objavljeno November 15, 2012 Avtor Opozori Objavljeno November 15, 2012 hahahahahahahha dobrodošli so tudi er6 in seveda versys tako da vsaj probam svoj bodoči motor hahaahahaha
izibajker Objavljeno Marec 23, 2013 Opozori Objavljeno Marec 23, 2013 Evo, mene bi tudi zanimalo to srečanje. A je organizatorka še kej pri volji, da to spelje, al je presedlala na kakšno drugo mašino, pa to ni več aktualno...
c3c Objavljeno Marec 23, 2013 Opozori Objavljeno Marec 23, 2013 Evo, mene bi tudi zanimalo to srečanje. A je organizatorka še kej pri volji, da to spelje, al je presedlala na kakšno drugo mašino, pa to ni več aktualno... tko malu prebiram te teme da tega sploh nism vidu.jst sm za
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se