Primosio Objavljeno Avgust 13, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2012 Živjo, sem začetnik in me zanima, ali menite, da je BMW R 1150 RT primeren motor za začetnika. Vem, da je precej težek. Kako je s tem? Če podobna tema že obstaja se opravičujem in prosim nalepite link. Hvala za odgovore. lp
mamkabozja Objavljeno Avgust 13, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2012 Živjo, sem začetnik in me zanima, ali menite, da je BMW R 1150 RT primeren motor za začetnika. Vem, da je precej težek. Kako je s tem? Če podobna tema že obstaja se opravičujem in prosim nalepite link. Hvala za odgovore. lp Si že sam pravilno odgovoril. Bolje da vzameš kaj lažjega z manj konji, vsaj za prvo leto. Če kupiš mali rabljen motor in ga naslednje leto prodaš boš zgubil precej manj denarja, kot boš dal za popravilo na bok zvrnjenega potovalnika. Pred nakupom obvezno sprobaj motor, vsaj par kilometrov.
solorider Objavljeno Avgust 13, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2012 Če si velik cca 185-200 cm je to kar dober motor tudi za začetnika..... ti samo korajžno trebor 1
Ruf Objavljeno Avgust 13, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2012 Živjo, sem začetnik in me zanima, ali menite, da je BMW R 1150 RT primeren motor za začetnika. Vem, da je precej težek. Kako je s tem? Če podobna tema že obstaja se opravičujem in prosim nalepite link. Hvala za odgovore. lp itak, da obstaja, tukaj jo imaš http://www.motosvet.com/tabla/topic/7705-bmw-r-1150-rt/page__hl__1150rt__st__165 , na vrhu strani imaš iskalnik in če kaj potrebuješ v njega vpišeš kaj, npr. 1150rt in dobiš rezultate
Priporočene objave