Lipek Objavljeno Avgust 23, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2012 Nekaj me bega... namen imam na novo našminkati motor in sicer barvati plastike... zdaj pa prašanje... v prometni piše barva vozila: črno črne so plastike, original s sivimi nalepkami in črn okvir če pustim okvir črn, in plastike prebarvam na nevem, belo npr... mi lahko težijo? Kako se to gleda sploh? Večji del motorja v kateri barvi je al kako?
ludiluka Objavljeno Avgust 23, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2012 (popravljeno) Ja gleda se katera barva prevladuje plačaš pa neki malga in ti popravjo barvo u dokumentih Popravljeno Avgust 23, 2012. Popravil ludiluka
ForU2 Objavljeno Avgust 23, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2012 Nekaj me bega... namen imam na novo našminkati motor in sicer barvati plastike... zdaj pa prašanje... v prometni piše barva vozila: črno črne so plastike, original s sivimi nalepkami in črn okvir če pustim okvir črn, in plastike prebarvam na nevem, belo npr... mi lahko težijo? Kako se to gleda sploh? Večji del motorja v kateri barvi je al kako? Se ti ne zdi, da tole ne sodi v to temo......LIPEK ?
Lipek Objavljeno Avgust 23, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 23, 2012 če je tak se pardoniram, dal sem v to temo ker gre za off road motor... se opravičujem :$
motofrik Objavljeno Avgust 24, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2012 Načeloma ga lahko tudi mavrično pobarvaš, saj ti v prometno itak napišejo novo barvo. Če si kdaj gledal papirje, je napisana barva okvirja, posebej pa še rezervoarja in blatnikov.
gusar Objavljeno Avgust 24, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2012 Jaz tudi mislim prebarvat plastiko.V prometnem pa je napisano somo to:S7M
Lipek Objavljeno Avgust 24, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 24, 2012 torej, kak pobarvam plastiko je vseeno dokler okvir ostane? sicer tank in okvir bosta črna, maska tudi in stranske plastike, prednji in zadnji blatnik še ugotavljam in zadnje stranske plastike...
LooLekSLO Objavljeno Avgust 27, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2012 Pa saj niti ni pomembno. Na tehničnem plačaš novo prometno in spremembo podatkov (cca 20€), pa si miren. Mislim pa, da okvir nima nič s tem.
ludiluka Objavljeno Avgust 27, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2012 Pa saj niti ni pomembno. Na tehničnem plačaš novo prometno in spremembo podatkov (cca 20€), pa si miren. Mislim pa, da okvir nima nič s tem. tko je gleda se većinska barva celotnega motorja in če dve prevladujeta se piše obe
motofrik Objavljeno Avgust 27, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2012 Kaj pa za poslikane motorje -air brush...? Ne samo ena slika na keslu, cel da je porisan...?
ludiluka Objavljeno Avgust 27, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2012 Ja pač neko najbolj prevladujočo barvo;) sej to ti kr tam na tehničnem not upišejo
LooLekSLO Objavljeno Avgust 28, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2012 Točno tako, prevladujoča barva. BTW jaz sem kupil nov motor in imel 6 let vpisano narobno barvo v prometnem, šele na drugem tehničnem so ugotovili, da je temu tako in sami spremenili.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se