sparonar Objavljeno Januar 15, 2003 Opozori Objavljeno Januar 15, 2003 A mogoče kdo ve kdaj in kje bo izšel koledar dogodkov za letošnjo sezono?
.T. Objavljeno Januar 15, 2003 Opozori Objavljeno Januar 15, 2003 http://www.motosvet.com/phpbb/viewtopic.php?t=734 Stran 14! Tadej
sparonar Objavljeno Januar 15, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Januar 15, 2003 TnX, a se da dobit kako neuradno verzijo preko pm-ja, ker bi si v klubu radi mal splanirali termine voženj za prihajajočo sezono?
MARJA Objavljeno Januar 16, 2003 Opozori Objavljeno Januar 16, 2003 TnX, a se da dobit kako neuradno verzijo preko pm-ja, ker bi si v klubu radi mal splanirali termine voženj za prihajajočo sezono? Lahko ti jih jaz jutri zvečer pošljem če želiš. Zaenkrat verzija ki smo jo dobil v Unionu, ni pa še tista dokončna. Verjetno pa bomo v klub dobil kaj več koledarjev pa ti ga lahko posredujem.
Einherjar Objavljeno Januar 16, 2003 Opozori Objavljeno Januar 16, 2003 TnX, a se da dobit kako neuradno verzijo preko pm-ja, ker bi si v klubu radi mal splanirali termine voženj za prihajajočo sezono? Lahko ti jih jaz jutri zvečer pošljem če želiš. Zaenkrat verzija ki smo jo dobil v Unionu, ni pa še tista dokončna. Verjetno pa bomo v klub dobil kaj več koledarjev pa ti ga lahko posredujem. Zivjo, a lahko to tudi meni posljes... Da vem, kdaj kam?
MARJA Objavljeno Januar 16, 2003 Opozori Objavljeno Januar 16, 2003 Ni problema. Lahko pa se dobiva s tvojim presidentom na pivu, saj sva skor soseda.
Noise Objavljeno Januar 16, 2003 Opozori Objavljeno Januar 16, 2003 M, prosim, pošlji še na info@motosvet.com...
sparonar Objavljeno Januar 16, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Januar 16, 2003 Lahko ti jih jaz jutri zvečer pošljem če želiš. Zaenkrat verzija ki smo jo dobil v Unionu, ni pa še tista dokončna. Verjetno pa bomo v klub dobil kaj več koledarjev pa ti ga lahko posredujem. To bi blo super in ziher vredno enega pira :wink:, pošl mi ga kr na e-mail !! Če vam bo pa slučajn v klubu kak koledar preveč hodu, sem pa tut interesent. Hvala zaenkrat
MARJA Objavljeno Januar 16, 2003 Opozori Objavljeno Januar 16, 2003 Dobite ni problema, vendar še počakimo na končno verzijo, da ne bo kaj navskriž hodil. Na skupščini smo dobil le začasno ( začetno verzijo ), vendar bo prišlo še do usklajevanj med klubi, saj so na kakšen vikend tudi štirje ali več zborov.
Einherjar Objavljeno Januar 16, 2003 Opozori Objavljeno Januar 16, 2003 Ni problema. Lahko pa se dobiva s tvojim presidentom na pivu, saj sva skor soseda. Tudi varianta... pa ne me pozabit obvestit, ker bi jaz tudi na kako pijaco picil.... (ceprav posljes lahko se vedno)
kekec III Objavljeno Januar 17, 2003 Opozori Objavljeno Januar 17, 2003 Ni problema. Lahko pa se dobiva s tvojim presidentom na pivu, saj sva skor soseda. Marja,prosi,pošlji še meni,hvala za trud !
Kucan Objavljeno Januar 29, 2003 Opozori Objavljeno Januar 29, 2003 Tudi jaz nebi imel nič proti če bi mi poslav
MARJA Objavljeno Februar 12, 2003 Opozori Objavljeno Februar 12, 2003 Koledar se menda že tiska. Objavljen bo tudi v marčevski številki Motosveta. Menda bodo tudi po klubih, tako da bomo kakšnega že priskrbeli. Za vse bo , samo če ne bo foušije. :P :P :P
Lucky Objavljeno Februar 12, 2003 Opozori Objavljeno Februar 12, 2003 ...Objavljen bo tudi v marčevski številki Motosveta. :?: :?: :?: A je motosvet postal mesečnik :?: :?: :?: :twisted: :lol: :lol: :wink:
MARJA Objavljeno Februar 12, 2003 Opozori Objavljeno Februar 12, 2003 ...Objavljen bo tudi v marčevski številki Motosveta. :?: :?: :?: A je motosvet postal mesečnik :?: :?: :?: :twisted: :lol: :lol: :wink: MOTORISTA sem mislu!!
mukki Objavljeno Februar 12, 2003 Opozori Objavljeno Februar 12, 2003 Zato pa počakte na marec in potem boste mel točne podatke, ker bo kar nekaj sprememb od skupščine.... :roll:
Ice Objavljeno Februar 25, 2003 Opozori Objavljeno Februar 25, 2003 TnX, a se da dobit kako neuradno verzijo preko pm-ja, ker bi si v klubu radi mal splanirali termine voženj za prihajajočo sezono? Lahko ti jih jaz jutri zvečer pošljem če želiš. Zaenkrat verzija ki smo jo dobil v Unionu, ni pa še tista dokončna. Verjetno pa bomo v klub dobil kaj več koledarjev pa ti ga lahko posredujem. marja poslji mi prosim,rabim.po moznosti najbolj aktualen izvod,ker gre kopija v tujino.hvala.
Zvezdica Objavljeno Marec 4, 2003 Opozori Objavljeno Marec 4, 2003 OJLA!!! Mene pa še ni bilo v tej mapci in bi samo rada prosila, da bi še meni poslali en izvod, za vse motozbore, ki bojo pri nas! Hmmm...kako nej zdej,a pustim mail, al kako?
Noise Objavljeno Marec 4, 2003 Opozori Objavljeno Marec 4, 2003 Saj bo zdaj-zdaj objavljeno v motosvetovem koledarju dogodkov... http://www.motosvet.com/motoscena.php?menu...scena&View=0001
MARJA Objavljeno Marec 4, 2003 Opozori Objavljeno Marec 4, 2003 OJLA!!! Mene pa še ni bilo v tej mapci in bi samo rada prosila, da bi še meni poslali en izvod, za vse motozbore, ki bojo pri nas! Hmmm...kako nej zdej,a pustim mail, al kako? Kaj smo nestrpni, saj je šele začetek marca. Najprej se dobimo v Gornji Radgoni konec aprila, potem pa naprej. Koledar je v tisku, bo pa objavljeno tud tukaj, nekaj je že. Nois kar dobro skrbi za to, da se koledar polni.
.T. Objavljeno Marec 5, 2003 Opozori Objavljeno Marec 5, 2003 OJLA!!! Mene pa še ni bilo v tej mapci in bi samo rada prosila, da bi še meni poslali en izvod, za vse motozbore, ki bojo pri nas! Hmmm...kako nej zdej,a pustim mail, al kako? V ta novem Motoristu, ki izide te dni bo koledar dogodkov od ZMKS. Tadej
Noise Objavljeno Marec 5, 2003 Opozori Objavljeno Marec 5, 2003 Čez nekaj dni bodo manjkajoči zbori tudi v motosvetovem koledarju dogodkov...
Brrrm Objavljeno Marec 9, 2003 Opozori Objavljeno Marec 9, 2003 V ta novem Motoristu, ki izide te dni bo koledar dogodkov od ZMKS. Tadej Sem močno prelistal Motorista, ki je prišel te dni (Motorist, letnik 5, številka 45, marec 2003) pa nikjer našel koledarja dogodkov, ki ga je napovedal Tadej.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se