Skoči na vsebino

Yamaha XTX problem

Priporočene objave

Objavljeno

Pozdravljeni

Pred kratkim sem nabavil rabljeno yamaho xtx 660 2006 in imam eno težavo

in sicer , pri večji hitrosti nad 100kmh mi namreč sprednji del trese ne od vibracij temveč gre cel volan levo in desno večja hitrost bolj nevarno je.

kaj bi lahko bila težava ???

Objavljeno

Pozdravljeni

in sicer , pri večji hitrosti nad 100kmh mi namreč sprednji del trese ne od vibracij temveč gre cel volan levo in desno večja hitrost bolj nevarno je.

Malo zategni v križu !

Objavljeno

pozdravljen tudi ti .... če bi malo bolj po forumu pobrskall, bi mogoče našel odgovor ... ker obstaja tema o yamahi xt ... drugače pa pri novah gumah se to rad pojavlja, po nekaj prevoženih kilometrih se pa neha .. pri recimo 100km+

Objavljeno

Pozdravljeni

Največkrat ni kriva tehnika ampak preprosto zračni tokovi,sploh na motorjih,ki nimajo neke solidne vetrne zaščite.....
Objavljeno

Pozdravljeni

Malenkost dvigni tlak v sprednji gumi, po enih 500km se bo zadeva stabilizirala...smo meli tudi mi težave z roadsmart II, je motor prestavljalo vse povsod.

Objavljeno

Največkrat ni kriva tehnika ampak preprosto zračni tokovi,sploh na motorjih,ki nimajo neke solidne vetrne zaščite.....

XT nima teh težav. To je bolj težava motorjev, ki bi radi imeli veterno zaščito, pa imajo slabo.

smo meli tudi mi težave z roadsmart II, je motor prestavljalo vse povsod.

Stavim tut jaz, da so gume krive, sploh če ima Roadsmart. Ni vredna pol pi*de. Sem jo drgnil 2000km na prejšnjem mopedu pa še ni nehala trest. V bistvu je bla čezdalje slabša. Pol sem se je pa znebil.

če bi malo bolj po forumu pobrskall, bi mogoče našel odgovor ...

Ja, se čudim, da te moderator še ni za ušesa :music4:

Tukaj imaš temo o gumah (izraz za tresenje balance je shimmy)

Tukaj maš temo o XT

Zgoraj desno maš pa iskalnik.

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!