Darko3g Objavljeno Oktober 7, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2012 Zanima me, kako z motorjem prevažate stvari, ki so občutljive na tresljaje (mehko hrano, rahlo pecivo, gobe, računalnike in še kakšne delikatne stvari). Opažam, da zadnji kovček zelo trese. Manj občutljive zadeve dam na mehko podlago (dežni komplet malo pomečkam) ali kakšne majice, flise, ...) ne vem pa, kako naj pripeljem recimo gobe, kremšnite, (razen v želodcu) ali podobne zadeve. Če je pot kratka in imam sovoznico, potem ona včasih stvar drži v rokah, za kakšno daljšo vožnjo pa ne vidim pravih rešitev.
Dr_Jakob Objavljeno Oktober 7, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2012 Jih ni. Probaš čimlepše založit, okrog in okrog... večina stvari ne preživi p.s. Če boš kdaj prevažal s-trojane, potem naj ti jih zavijejo najprej po dva skupaj, potem šele v škatlo, drugače boš mel pocukran kufer, ko da si taglaven đanki diler mig72 in trebor 2
mamkabozja Objavljeno Oktober 7, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2012 Vzmetenje daj na super mehko pa bo boljše. Sam nimam problemov z vožnjo računalnika, kremšnit ali sahar tortice. Vse se pripelje v zglednem stanju. nejcgs in mig72 2
CeneR Objavljeno Oktober 7, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2012 Kot že rečeno dobro podloženo in založeno z cotami in da ne skače po kovčku. Še boljše pa v pa v tank torbi,najmanj trese in nabija med vožnjo.
FLY Objavljeno Oktober 7, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2012 Sve se može kad se hoće (Konfucij) malakai, zverca, Kmet2 in 2 others 5
hajoktejn Objavljeno Oktober 7, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2012 Zanima me, kako z motorjem prevažate stvari, ki so občutljive na tresljaje (mehko hrano, rahlo pecivo, gobe, računalnike in še kakšne delikatne stvari). Opažam, da zadnji kovček zelo trese. Manj občutljive zadeve dam na mehko podlago (dežni komplet malo pomečkam) ali kakšne majice, flise, ...) ne vem pa, kako naj pripeljem recimo gobe, kremšnite, (razen v želodcu) ali podobne zadeve. Če je pot kratka in imam sovoznico, potem ona včasih stvar drži v rokah, za kakšno daljšo vožnjo pa ne vidim pravih rešitev. Če naus vozu nitroglicerina v glazih od kumarc bo vse okej. Fak, kva majo eni ljudje mejhne probleme.
solorider Objavljeno Oktober 7, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2012 v petek pripeljal v giviju 2l travarice...
krucymucy Objavljeno Oktober 7, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2012 v petek pripeljal v giviju 2l travarice... Shaken, not stirred. lasagna, solorider in Mavti 3
mkosir Objavljeno Oktober 7, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2012 Alko, laptop pa 200 kosov pištolske municije v 1 kosu po cca 150km. Pa je še vse celo. Sem pa tut že torto iz Postojno na Planino uspešno pripeljal.
SLVR Objavljeno Oktober 7, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2012 Ali pa si v ruzak nabašeš, sigurno manj trese od kovčka. Problem je le precej manjši volumen od kovčka.
Kmet2 Objavljeno Oktober 7, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2012 Zanima me, kako z motorjem prevažate stvari, ki so občutljive na tresljaje (mehko hrano, rahlo pecivo, gobe, računalnike in še kakšne delikatne stvari). Opažam, da zadnji kovček zelo trese. Manj občutljive zadeve dam na mehko podlago (dežni komplet malo pomečkam) ali kakšne majice, flise, .. .) ne vem pa, kako naj pripeljem recimo gobe, kremšnite, (razen v želodcu) ali podobne zadeve. Če je pot kratka in imam sovoznico, potem ona včasih stvar drži v rokah, za kakšno daljšo vožnjo pa ne vidim pravih rešitev. Če si omisliš še dva cilindra + bo več možnosti za preživetje občutljivih stvari SLVR 1
krucymucy Objavljeno Oktober 7, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2012 Jst sem s KTM LC4 peljal laptopa in mi je drefragmentiralo disk, pa tobak mi je s čikov ven popadal, tako da sem si na cilju sam papir prižgal. trebor, SLVR, mig72 in 2 others 5
SLVR Objavljeno Oktober 7, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2012 Kaj ti je pol šele iz prihov naredil ... omleto?! trebor 1
krucymucy Objavljeno Oktober 7, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2012 Kaj ti je pol šele iz prihov naredil ... omleto?! smetano je ven metal zvečer. trebor, SLVR in BenX 3
Bmflar Objavljeno Oktober 8, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2012 Men je pa to fajn.... Sem šel k žlahti k majo kure po jajca, ker je blo prezgodaj za domov sem šel še mal v hosto po gobe, vse skupaj dal v tank torbo nad cilindri. Ko sem prišel domov je bilo kosilo ravno pripravljeno - jurčki z jajci ;-) P.S. Sam pir je bi pa res mal preveč penast ;-)
BenX Objavljeno Oktober 8, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2012 jajca v hahrbtniku preverjeno preživijo 250+, sploh ni problema. O:-) sem enkrat šel z R1-ko na pošto in zunaj 2 poštara. reče prvi (s poštarsko APN-ko): "vidiš, to bi jaz mogo met za okoli vozit..." drugi (z avtom): "ki bi te tebe pa pošto iskali?!"
lord marduk Objavljeno Oktober 8, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2012 ja sm prpelau komplet ploščic za kopalnco v kufru... en kos stiropora na dno in to je blo to... 200 po avotcesti, potem 20km ovinkov do tačke... rezultat: brez razbite ploščice, kufr cel
lord marduk Objavljeno Oktober 8, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2012 ...pa tobak mi je s čikov ven popadal, tako da sem si na cilju sam papir prižgal. ...to s čiki je pa standard. Poln kufer tobaka
SharpNinja Objavljeno Oktober 9, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2012 Ko sem mela še 4 cilidraša in kufer sem peljala breskvice (piškote) od doma do kolegice v Postojno, vse lepo založila z brisačo, deko, napihnjeno žogo za na plažo.....ampak jim je vseen vs cukr dol padu, pa taspodnje so bile rahlo ploščate ......na sedanjih 2 cilindrih mislim, da kj velik od njih ne bi ostalo.....ajd kaki ful kompaktni piškoti čist na knap zloženi v kako tupperware posodico v ruzaku še nekak preživijo. Kake bolj delikatne sladice je pa še v avtu problem pelat, kaj šele na motorju.
nofla Objavljeno Oktober 9, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2012 ... prejšnji teden baziliko u teglcu s Krete v ta levem kovčku - je bila doma malo uvela, čeprav sva jo fejst zalila pred potjo, ampak 3dni u kufru, brez sonca, ... Je pa zdaj že spet kar živahna na okenski polici Kmet2 in trebor 2
sayo Objavljeno Oktober 9, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2012 Jaz občutljivo robo na mopedu vozim med nogami Urbii, BelaStrela, anja37 in 2 others 5
JONI 46 Objavljeno Oktober 14, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2012 Obcutljivo robo.. Laptop prezivel nekaj kratno voznjo, orodje ( raznorazna elektricna orodja ) brez problema, razen odscipnenega kabla pri priprtju kovcka. Interkiler za avto, v narocju, turbina v kovcku, in se marikateri del v kovcku, brez problema Vse je prezivelo, razen pico sem enkrat izgubil BelaStrela 1
SLVR Objavljeno Oktober 14, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2012 Joooooj, samo pice ne! Najhuje je pa ko lačen prispeš na cilj in izgubiš malico! anja37 in trebor 2
TONTO Objavljeno Oktober 16, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2012 Joj joj problemi, ni da ni kar sem že vse peljal v kufrih.Nikoli nisem preveč kompliciral, samo gasa pa je vse celo prispelo na cilj. Lep top pa vedno vozim v tank torbi in to na vrhu dežnih, nikoli problemiv. Edin sixpak Laškega redko pride do cilja, zmeraj se kakšen po poti usuši. :OK: JONI 46, trebor, NejcN in 2 others 5
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se