sbt Objavljeno December 7, 2012 Opozori Objavljeno December 7, 2012 Lep pozdrav. Zanima me, če mogoče kdo pozna koga, ki vari plastiko. Imam namreč malo počen oklep motorja. Po možnosti če je kje v okolici Ljubljane (lahko tudi daljša okolica :grrr ). Saj ne vem, če kdo to sploh še dela
HyperJack Objavljeno December 7, 2012 Opozori Objavljeno December 7, 2012 Iskalnik... Slike poškodbe so dobrodošle. Načeloma zadevo lahko popravim. lp
pohajač Objavljeno December 8, 2012 Opozori Objavljeno December 8, 2012 pripelji se enkrat na obalo pa bomo to porihtali
DIINGGO Objavljeno December 8, 2012 Opozori Objavljeno December 8, 2012 Lep pozdrav. Zanima me, če mogoče kdo pozna koga, ki vari plastiko. Imam namreč malo počen oklep motorja. Po možnosti če je kje v okolici Ljubljane (lahko tudi daljša okolica :grrr ). Saj ne vem, če kdo to sploh še dela Meni je gospod v Ljubljani v domači delavnici zašvasal par stvari. Lokacija: če se pelješ po stari cesti od viča proti brezovici, je pod mostom na desni strani avtopralnica. Zaviješ v avtopralnico in za njo desno v naselje, tam je druga ali tretja hišna na levi, nasproti pa je en malo večji objekt nekakšno skladišče se mi zdi.
mik55 Objavljeno December 8, 2012 Opozori Objavljeno December 8, 2012 Pozdrav ! Varjenje plastike opravi TERMOPLAST d.o.o. ,Ljubljana, delavnica Polje 12. TEL. 041/524-090.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se