Popularna objava MiNa Objavljeno Januar 1, 2013 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 1, 2013 Danes v celju! Slike povedo največ. rdeci_vragec, tones, Janez123 in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vanucci Objavljeno Januar 1, 2013 Deli Objavljeno Januar 1, 2013 šminkerji :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava MiNa Objavljeno Januar 1, 2013 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Januar 1, 2013 Pa še video vožnje na kateri sem preštel 358 motociklov in njihovih "krotilcev". http://youtu.be/vHiC6FbEUnk DRVOWP, Janez123, umetnica51 in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Banek Objavljeno Januar 1, 2013 Deli Objavljeno Januar 1, 2013 Blo je super. 2'04'' tones 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gasperX Objavljeno Januar 1, 2013 Deli Objavljeno Januar 1, 2013 koliko se vas je nabralo?????' Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmetica2 Objavljeno Januar 1, 2013 Deli Objavljeno Januar 1, 2013 hudoooo, ampak doma na toplem je kr pasal vanucci in gasperX 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gasperX Objavljeno Januar 1, 2013 Deli Objavljeno Januar 1, 2013 kva pa vem.. Meni je pa kr mal žal ker nisem šel.... Kmetica2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Januar 1, 2013 Deli Objavljeno Januar 1, 2013 Na videu sem se našel na 0:25.. Hladno ni bilo, razen zjutraj je do Hude luknje bilo...pač rahlo se je svetila cesta. Ampak, je šlo. Pred Faraonom sem bil že malo pred 12.uro, kasneje se je začelo nabirati, kot na kakšnem poletnem srečanju. Meni je bilo fajn. Kogar ni bilo iz tega ali onega razloga, pa mu je lahko žal. Aja, Jaka in Kmet menda nista preveč čevljala skuterašev, ki jih je tudi bilo kar nekaj. Kot že nekje zapisano, vsem vsaka čast in pozdrav. Črtica je pa tudi bil v Božičkovi opravi. Elo si ni mogel kaj, da ne bi kuril gume. Pa...Enfielda se je dalo videti, ej... Kmet2, ELO, jami65 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno Januar 1, 2013 Deli Objavljeno Januar 1, 2013 (popravljeno) Motofrik - s kolegom sva prišla med zadnjimi, toliko, da sva še ujela slikanje. Na koroškem je bila kr prava zima napram temperaturam v Celju - skozi hudo luknjo kot si rekel je bilo kr ostro - sem malo z zobmi zaškripal ob prvih ovinkih Popravljeno Januar 1, 2013. Popravil PURPLE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava avtomoto Objavljeno Januar 1, 2013 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 1, 2013 (popravljeno) Skupinska(e) Ostale slike s srečanja v albumu. http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=1-3114 Popravljeno Januar 1, 2013. Popravil avtomoto Maximus, Kmetica2, Janez123 in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CAPI Objavljeno Januar 1, 2013 Deli Objavljeno Januar 1, 2013 Pa smo še eno srečanje dal skoz Fajn fotke @Avtomoto, da si še mal po-zoomiral Kmetica2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Januar 1, 2013 Deli Objavljeno Januar 1, 2013 umetnica51 in DXR16 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rajkocotic Objavljeno Januar 1, 2013 Deli Objavljeno Januar 1, 2013 odlično je bilo,čestitke Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
student Objavljeno Januar 1, 2013 Deli Objavljeno Januar 1, 2013 Super je blo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mavti Objavljeno Januar 1, 2013 Deli Objavljeno Januar 1, 2013 Fantje kapo dol ,super je ratalo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Januar 2, 2013 Deli Objavljeno Januar 2, 2013 Maximus, baddad in DXR16 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Izek Objavljeno Januar 2, 2013 Deli Objavljeno Januar 2, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=mF7Yfx4RUwU vanucci, DXR16, moto rider in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mbjojo Objavljeno Januar 2, 2013 Deli Objavljeno Januar 2, 2013 Enako kot lani, blo je super. Zadeva ki je enostavno ne smeš zamudit. motofrik 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DRVOWP Objavljeno Januar 2, 2013 Deli Objavljeno Januar 2, 2013 Kako že pravijo? Kar delaš prvega januarja delaš...... :grim motofrik in sendyR6 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ELO Objavljeno Januar 2, 2013 Deli Objavljeno Januar 2, 2013 Elo si ni mogel kaj, da ne bi kuril gume. Pa...Enfielda se je dalo videti, ej... nisem jaz kuril gume... moj vmax je sicer bil tam, sem ga posodil guni, ni pa on kuril gume. je pa ma dogodku bil še en gen2 vmax, tako da lahko da je bil on. sam sem bil z Royal Enfieldom. jaz sem tisti, ki je ob 3:19 posnetka odstopil prednost skupinici z desnega parkinga. na moji levi pa je guna na mojemu vmaxu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Januar 2, 2013 Avtor Deli Objavljeno Januar 2, 2013 Legenda in LEGENDA . ELO 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Januar 6, 2013 Deli Objavljeno Januar 6, 2013 Da ne odpiram nove teme (mogoče je že, pa ne najdem), kaj je z letošnjim GoMotoGo..? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
avtomoto Objavljeno Januar 6, 2013 Deli Objavljeno Januar 6, 2013 Da ne odpiram nove teme (mogoče je že, pa ne najdem), kaj je z letošnjim GoMotoGo..? GoMotoGo 13. jan. 2013 (v Italiji). Celjani odhod ob 08.uri izpred LOGO BS Velika Pirešica. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Januar 6, 2013 Deli Objavljeno Januar 6, 2013 (popravljeno) Skupinska(e) Ostale slike s srečanja v albumu. http://www.motosvet.....php?cid=1-3114 O, pi.... Skoraj sami stari deci...! Popravljeno Januar 6, 2013. Popravil moto rider vanucci in DXR16 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Januar 6, 2013 Deli Objavljeno Januar 6, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=mF7Yfx4RUwU Mirč, da nisi pozabil sebe šteti zraven!?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se