ssmiran Objavljeno Februar 4, 2013 Opozori Objavljeno Februar 4, 2013 V soboto 2.marca vabljeni vsi motoristi in motoristke štajerske, primorske, gorenjske in ostalih regij, ki se želite preizkusiti v vožnji po dirkališču Grobnik. Vozi se od 10 h -16 h. Vozniki se razdelijo v tri skupine, ki se menjujejo na vsakih 20 minut. Po želji bomo organizirali tudi dirke. Cena za cel dan 70 €, prijavite se čim prej zaradi omejenega števila voznikov. Plača se na dan prireditve.V primeru slabega vremena prireditev odpade. Zadnje obvestilo bo 28.2.2013 na Motosvetu. Prijave na tel.041/364-154 Frenk dgungi, gsxf750 in Prix 3
crusty Objavljeno Februar 4, 2013 Opozori Objavljeno Februar 4, 2013 Bravo Celjani........."prvi prinašalci pomladi" :notworthy: .....................mal bo še brrrrrr......... ampak "ta dolge gate, štrikano kapo pa gaaaaas" Prix, Zoki461, kewo in 1 other 4
RVT Objavljeno Februar 4, 2013 Opozori Objavljeno Februar 4, 2013 Bravo Celjani........."prvi prinašalci pomladi" :notworthy: .....................mal bo še brrrrrr......... ampak "ta dolge gate, štrikano kapo pa gaaaaas" Za po boksih hodt ja, na pisti pa ene dvakrat mal kasnej začneš bremzat pa hitr vroče pod kombinezonom rata Ghost_R1 1
crusty Objavljeno Februar 4, 2013 Opozori Objavljeno Februar 4, 2013 Za po boksih hodt ja, na pisti pa ene dvakrat mal kasnej začneš bremzat pa hitr vroče pod kombinezonom rata ......aha tko gre.....no pol bom pa kr za tabo vozu da se mal ogrejem Zoki461 in Ghost_R1 2
Lencdo Objavljeno Februar 5, 2013 Opozori Objavljeno Februar 5, 2013 Jaz bi šel pa nimam prevoza. Kakšen kandidat za deljenje stroškov? Sem iz Ljubljane (lesnina brdo)
bagio Objavljeno Februar 5, 2013 Opozori Objavljeno Februar 5, 2013 Bravo Celjani........."prvi prinašalci pomladi" :notworthy: .....................mal bo še brrrrrr......... ampak "ta dolge gate, štrikano kapo pa gaaaaas" Ma kakšna zima,še danes je blo kr ok,kaj bo šele marca,je pa res da se ne znam peljat 1.32.xx ,sem se danes komaj došlepal do 1.39.. Demon 1
MiriGSX600 Objavljeno Februar 5, 2013 Opozori Objavljeno Februar 5, 2013 Mal arcnejov da nas nebo zebl....ka češ lepšga ready to race
gsxf750 Objavljeno Februar 5, 2013 Opozori Objavljeno Februar 5, 2013 Ma kakšna zima,še danes je blo kr ok,kaj bo šele marca,je pa res da se ne znam peljat 1.32.xx ,sem se danes komaj došlepal do 1.39.. Bo treba dat letne gume gor za 1:33
Cufa Objavljeno Februar 6, 2013 Opozori Objavljeno Februar 6, 2013 vprašanje: v ZMKS koledarju za 2013 je za 24. 4. zapisana Rekreativna vožnja na Grobniku in 1. drika za Štajersko-Primorski pokal. Kaj je s tem?
ssmiran Objavljeno Februar 6, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Februar 6, 2013 vprašanje: v ZMKS koledarju za 2013 je za 24. 4. zapisana Rekreativna vožnja na Grobniku in 1. drika za Štajersko-Primorski pokal. Kaj je s tem? Vse kar je napisanu na ZMKS koledarju drži. Vsi predvideni dogodki so vpisani tudi na motosvetu v rubriki - scena. Štajersko-primorski pokal se začnes prvo dirko 24.4.2013. 2.marca pa je samo štajersko-primorski dan, ki pa se ne točkuje za pokal. Zoki461 in Demon 2
Cufa Objavljeno Februar 6, 2013 Opozori Objavljeno Februar 6, 2013 Vem da so notri zapisani, ker sem jih zapisala jaz. Sprašujem zato, ker se je v preteklih letih že zgodilo, da je ZMKS dal ven koledar z napakami, pa ne bi rada ponovila napake.
ssmiran Objavljeno Februar 6, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Februar 6, 2013 Vem da so notri zapisani, ker sem jih zapisala jaz. Sprašujem zato, ker se je v preteklih letih že zgodilo, da je ZMKS dal ven koledar z napakami, pa ne bi rada ponovila napake. V koledarju ZMKS za leto 2013 je vse točno zapisano. Še enkrat, da bo vsem jasno. 2.marca je samo štajersko-primorski dan, ki pa se ne točkuje za pokal. Štajersko-primorski pokal se prične s prvo dirko 24. aprila, druga bo na sporedu 25. junija in tretja 4. septembra 2013. iom, dgungi in sand66 3
Kawasaki81 Objavljeno Februar 6, 2013 Opozori Objavljeno Februar 6, 2013 Ma kakšna zima,še danes je blo kr ok,kaj bo šele marca,je pa res da se ne znam peljat 1.32.xx ,sem se danes komaj došlepal do 1.39.. Roberto vidim da pridno treniraš,....
gigser Objavljeno Februar 6, 2013 Opozori Objavljeno Februar 6, 2013 V koledarju ZMKS za leto 2013 je vse točno zapisano. Še enkrat, da bo vsem jasno. 2.marca je samo štajersko-primorski dan, ki pa se ne točkuje za pokal. Štajersko-primorski pokal se prične s prvo dirko 24. aprila, druga bo na sporedu 25. junija in tretja 4. septembra 2013. Zakaj se pa ne točkuje? Ena dirka več bi bila pa 2. marec bi bil verjetno bol obiskan....... Demon in Ghost_R1 2
ssmiran Objavljeno Februar 7, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Februar 7, 2013 Zakaj se pa ne točkuje? Ena dirka več bi bila pa 2. marec bi bil verjetno bol obiskan....... Zato, ker termin ni fiksen in lahko v primeru slabega vremena odpade.
bobr Objavljeno Februar 8, 2013 Opozori Objavljeno Februar 8, 2013 Jaz bi šel pa nimam prevoza. Kakšen kandidat za deljenje stroškov? Sem iz Ljubljane (lesnina brdo) Si našel prevoz? Jaz bi tudi šel z LJ in še nimam prevoza .Imam vezo za kombi tako da lahko greva na ta način...
david764 Objavljeno Februar 8, 2013 Opozori Objavljeno Februar 8, 2013 Prijatelj mi je omenil, da bo mogoče letos za štajerski pokal klasa 750 po neuradnih virih . Ali bo to držalo ?
hector Objavljeno Februar 9, 2013 Opozori Objavljeno Februar 9, 2013 kolikor vem,ne bo nobenih dirk in klas, bodo le tri različne skupine po 20 min....
crusty Objavljeno Februar 9, 2013 Opozori Objavljeno Februar 9, 2013 kolikor vem,ne bo nobenih dirk in klas, bodo le tri različne skupine po 20 min.... Lani novembra je tak dan v organizaciji Celjanov že bil in so dirke bile http://www.grabarsport.hr/moto-utrke/maribormk-celje/ verjetno se organizator tako zaščiti v primeru majhne udeležbe, začetek sezone majo še vsi cele mopede tko, da se ni za bat za številčnost ......dirke morjo bit drugač ni motivacije BIZIXXX 1
david764 Objavljeno Februar 9, 2013 Opozori Objavljeno Februar 9, 2013 Jaz sprašujem na splošno skozi celo sezono ne za 2.marec .
ssmiran Objavljeno Februar 10, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Februar 10, 2013 Jaz sprašujem na splošno skozi celo sezono ne za 2.marec . Dirke-razred 600 in open 2. marca bodo, če bo dovolj interestov-ponavadi s tem ni bilo težav. Za štajersko-primorski pokal bodo dirke, tako kot do sedaj v dve razredih 600 in open.
david764 Objavljeno Februar 10, 2013 Opozori Objavljeno Februar 10, 2013 Dirke-razred 600 in open 2. marca bodo, če bo dovolj interestov-ponavadi s tem ni bilo težav. Za štajersko-primorski pokal bodo dirke, tako kot do sedaj v dve razredih 600 in open. Hvala za odgovor .
Lencdo Objavljeno Februar 23, 2013 Opozori Objavljeno Februar 23, 2013 Kaj je zdej dirkači...a nam bo vreme sfizu vse? gledam zdele napoved za 1.3. rijeka +10c čez dan...ni to še mal mrzlo???
crusty Objavljeno Februar 23, 2013 Opozori Objavljeno Februar 23, 2013 Kaj je zdej dirkači...a nam bo vreme sfizu vse? gledam zdele napoved za 1.3. rijeka +10c čez dan...ni to še mal mrzlo??? ......ja nujna bo vsa rejsing oprema, sol, lopata, dolge gate.......... DXR16, Lencdo in Demon 3
DXR16 Objavljeno Februar 23, 2013 Opozori Objavljeno Februar 23, 2013 Ni glih za podirat rekorde,ma za se malo nalaufat je...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se