predragkp Objavljeno Februar 28, 2013 Opozori Objavljeno Februar 28, 2013 Miri kaj ti zdej to klobase stresaš?? Dirka oz.race day bo, če mam jaz prave info? Tako kot je že crusty napisal ! PRIREDITEV BO V SOBOTO 2.MARCA 2013. MiriGSX600 in ostale pamentjakoviče pa prosim, da preden kaj napišejo preverijo informacije pri organizatorjih !!!!! ste mogoče pomislili da je on svojo odločitel napisal da ne bo prišel ne pa da organizacija odpade?
MiriGSX600 Objavljeno Februar 28, 2013 Opozori Objavljeno Februar 28, 2013 js sm napisal za sebe predragkp 1
ssmiran Objavljeno Februar 28, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Februar 28, 2013 js sm napisal za sebe Potem moraš v tem smislu tudi napisat ! Veliko jih je namreč razumelu drugače in so nas takoj začeli klicat, ter spraševat kaj se dogaja.
MiriGSX600 Objavljeno Februar 28, 2013 Opozori Objavljeno Februar 28, 2013 Se opravičujem za nevšečnosti dam za pivo ko se vidimo
ssmiran Objavljeno Februar 28, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Februar 28, 2013 Se opravičujem za nevšečnosti dam za pivo ko se vidimo OK
Lencdo Objavljeno Februar 28, 2013 Opozori Objavljeno Februar 28, 2013 Se opravičujem za nevšečnosti dam za pivo ko se vidimo jaz bom Laško
MiriGSX600 Objavljeno Februar 28, 2013 Opozori Objavljeno Februar 28, 2013 Če rečem pivo to pomeni Laško ufff ja sm zvedu mal od znancev...da sm kr uzbono naredo hehe....Še enkrat se opravičujem za tak čudn komentar....
casper7 Objavljeno Februar 28, 2013 Opozori Objavljeno Februar 28, 2013 Je mogoče kdo, k bo šel iz Ljubljane, pa ma plac na prikoli al pa v kombiju še zame?
RVT Objavljeno Februar 28, 2013 Opozori Objavljeno Februar 28, 2013 Miri kaj ti zdej to klobase stresaš?? Dirka oz.race day bo, če mam jaz prave info? Dej Crusty tih bot nej devetga pridejo, boš druzga marca vsaj sam dol in zmaga ti ne uide
crusty Objavljeno Marec 1, 2013 Opozori Objavljeno Marec 1, 2013 Dej Crusty tih bot nej devetga pridejo, boš druzga marca vsaj sam dol in zmaga ti ne uide Ja le če še ti prestaviš na 9.3. ............drugače bom drugi Zoki461 1
Lencdo Objavljeno Marec 1, 2013 Opozori Objavljeno Marec 1, 2013 mislim da bom tudi jaz prestavil na 9.3. p.s. če kdo ve za kakšne rabljene d211 PM prosim.
NinjaRider04 Objavljeno Marec 2, 2013 Opozori Objavljeno Marec 2, 2013 mislim da bom tudi jaz prestavil na 9.3. p.s. če kdo ve za kakšne rabljene d211 PM prosim. mam eno..samo še je samo po sredini dobra..no nekaj malo še je pri robu tudi xD
BIZIXXX Objavljeno Marec 2, 2013 Opozori Objavljeno Marec 2, 2013 Crusty ma pole position! 2013-03-02 Trening.pdf kewo in Ghost_R1 2
Kawasaki81 Objavljeno Marec 2, 2013 Opozori Objavljeno Marec 2, 2013 Razpolaga kdo z rezultati dirk...
crusty Objavljeno Marec 2, 2013 Opozori Objavljeno Marec 2, 2013 Crusty ma pole position! .....do tukaj še vse ok......pol pa dva totalno zgrešena štarta, predvsem drugi, ugasnjen motor in v lov 300m za zadnjim .........sreča le da sem preživel šviganje fantov mimo na štartu http://www.grabarsport.hr/moto-utrke/maribormk-celje/ sesir, Demon in kewo 3
kewo Objavljeno Marec 2, 2013 Opozori Objavljeno Marec 2, 2013 .....do tukaj še vse ok......pol pa dva totalno zgrešena štarta, predvsem drugi, ugasnjen motor in v lov 300m za zadnjim .........sreča le da sem preživel šviganje fantov mimo na štartu http://www.grabarsport.hr/moto-utrke/maribormk-celje/ Vesev bot da maš tako srečo, pa da ni blo mene kje za tabo Zdej pa glej da je blo to zadnič! Dvakrat sigurn navš mev take sreče!!! :S Zoki461 1
gsxf750 Objavljeno Marec 2, 2013 Opozori Objavljeno Marec 2, 2013 (popravljeno) .....do tukaj še vse ok......pol pa dva totalno zgrešena štarta, predvsem drugi, ugasnjen motor in v lov 300m za zadnjim .........sreča le da sem preživel šviganje fantov mimo na štartu http://www.grabarsport.hr/moto-utrke/maribormk-celje/ Sam potem je blo pa kot lani Marquez v Moto2 ne vem kje že. Škoda, da je blo le 5 krogov! Posneto s hriba v celoti in bo objavljeno ko bo ready. Popravljeno Marec 2, 2013. Popravil gsxf750
planaj Objavljeno Marec 2, 2013 Opozori Objavljeno Marec 2, 2013 .....do tukaj še vse ok......pol pa dva totalno zgrešena štarta, predvsem drugi, ugasnjen motor in v lov 300m za zadnjim .........sreča le da sem preživel šviganje fantov mimo na štartu http://www.grabarsport.hr/moto-utrke/maribormk-celje/ Sandi preveč si ga predelal, zato ti je pa ugasnu na štartu
crusty Objavljeno Marec 2, 2013 Opozori Objavljeno Marec 2, 2013 Sam potem je blo pa kot lani Marquez v Moto2 ne vem kje že. Škoda, da je blo le 5 krogov! Posneto s hriba v celoti in bo objavljeno ko bo ready. ja madonca res......prekratka dirka je bla sem prvič potihem prosu da na tabli piše še kakšen krog več .....dva sta mi manjkala Sandi preveč si ga predelal, zato ti je pa ugasnu na štartu hahaha Žiga motor je kr serija pa še nč ni kriv ker...... sem v "nevtralu" štartal cepec.......pol na brzino v 1.prestavo no pol pa je crknu, pol pa ključ obrnit, kontakt, štart......pa sm ostal čist sam na ciljni k bi me en pozabu
planaj Objavljeno Marec 2, 2013 Opozori Objavljeno Marec 2, 2013 do slo dneva je še kr dolga, se boš že navadu drgač si pa letu bravo
hector Objavljeno Marec 3, 2013 Opozori Objavljeno Marec 3, 2013 ....takole je zgledalo malo pred Grobnikom (blizu Delnic)....bila sma malo v dvomih...... Za prvič letos je bilo super, lepa otvoritev sezone...... matgo in iom 2
DXR16 Objavljeno Marec 3, 2013 Opozori Objavljeno Marec 3, 2013 hahaha Žiga motor je kr serija pa še nč ni kriv ker...... sem v "nevtralu" štartal cepec.......pol na brzino v 1.prestavo no pol pa je crknu, pol pa ključ obrnit, kontakt, štart......pa sm ostal čist sam na ciljni k bi me en pozabu crusty pol pa si prveč dobr pilot za serjiski motor... :naughty:
SharpNinja Objavljeno Marec 3, 2013 Opozori Objavljeno Marec 3, 2013 Nekaj fotoutrinkov TakeALookAround, Zoki461, gsxf750 in 4 others 7
crusty Objavljeno Marec 3, 2013 Opozori Objavljeno Marec 3, 2013 Zarad zadnje slike je bla skoz gužva pred našim placom...........njaaaamiiiii markII in SharpNinja 2
SharpNinja Objavljeno Marec 3, 2013 Opozori Objavljeno Marec 3, 2013 Zarad zadnje slike je bla skoz gužva pred našim placom...........njaaaamiiiii Treba poskrbet za vnos energije :grim .....sm ne vem, kako boš zdj z mehankarjem, k sm ga zastrupila, bo treba vsakič "jednu kutiju keksića" nest dol hahahahah Zoki461 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se