nejc93 Objavljeno Marec 3, 2013 Opozori Objavljeno Marec 3, 2013 mogoče kdo ve za kakšne slike? namreč videl sem nekoga ki je skakal po pisti z kanonom drugače pa lepa igra za prvič letos casper7 1
crusty Objavljeno Marec 3, 2013 Opozori Objavljeno Marec 3, 2013 crusty pol pa si prveč dobr pilot za serjiski motor... :naughty: tisti ki pravi, da je treba bavarca kaj rihtat, da mu serijski ni dovolj ga še ni peljal.......ti se kr oglasi naslednjič, dobiš za kakšne 3 kroge pa boš povedal, če bi kaj dodal .) .......jaz mam spredaj je trše vzemti (ne celotne kartuše) in to je to, za svoje znanje ne rabim več.......mogoče kakšna dodatna jajca Demon in Zoki461 2
DXR16 Objavljeno Marec 3, 2013 Opozori Objavljeno Marec 3, 2013 (popravljeno) tisti ki pravi, da je treba bavarca kaj rihtat, da mu serijski ni dovolj ga še ni peljal.......ti se kr oglasi naslednjič, dobiš za kakšne 3 kroge pa boš povedal, če bi kaj dodal .) .......jaz mam spredaj je trše vzemti (ne celotne kartuše) in to je to, za svoje znanje ne rabim več.......mogoče kakšna dodatna jajca Haha... ja verjamem da bavarcu ne manjka čisto nič.... kar se tiče pa znanja in vožnje :notworthy: Popravljeno Marec 3, 2013. Popravil DXR16
crusty Objavljeno Marec 3, 2013 Opozori Objavljeno Marec 3, 2013 Haha... ja verjamem da bavarcu ne manjka čisto nič.... kar se tiče pa znanja in vožnje :notworthy: ja saj ti pravim bavarc je norc, ko se ga nekak navadiš je fantazija le trening more bit, da ti je ta brutalnost nekaj normalnega.........kar se pa šoferja tiče je pa včeri "padel na izpitu" .......ampak bojo še popravci ni hudič da ne Ghost_R1 1
crusty Objavljeno Marec 3, 2013 Opozori Objavljeno Marec 3, 2013 .....trenutek ko se je "cajt ustavu zame" haha, matr tud za 1 cm se nism premaknu DXR16 1
nejc93 Objavljeno Marec 3, 2013 Opozori Objavljeno Marec 3, 2013 crusty nisi bil edini ki se ni premaknil iz štarta
crusty Objavljeno Marec 3, 2013 Opozori Objavljeno Marec 3, 2013 crusty nisi bil edini ki se ni premaknil iz štarta hahaha madonca sam noben me ni počakal.......čez 10sec sm bil čist sam sred ravnine s kupom dela
sesir Objavljeno Marec 3, 2013 Opozori Objavljeno Marec 3, 2013 melandriju se to tudi pred tremi leti ni zgodilu.....drugače pa smola...
nejc93 Objavljeno Marec 3, 2013 Opozori Objavljeno Marec 3, 2013 hahaha madonca sam noben me ni počakal.......čez 10sec sm bil čist sam sred ravnine s kupom dela heheh bo drugič boljše
bladzo Objavljeno Marec 3, 2013 Opozori Objavljeno Marec 3, 2013 .....trenutek ko se je "cajt ustavu zame" haha, matr tud za 1 cm se nism premaknu Crusty, a ti ključa ni prepoznal... dgungi 1
crusty Objavljeno Marec 3, 2013 Opozori Objavljeno Marec 3, 2013 Crusty, a ti ključa ni prepoznal... tko nekak.......a teb ga tud ne?
RVT Objavljeno Marec 3, 2013 Opozori Objavljeno Marec 3, 2013 Crusty, a ti ključa ni prepoznal... Če je biu mau nervozn je pa unga od avta not dal sesir in dgungi 2
crusty Objavljeno Marec 3, 2013 Opozori Objavljeno Marec 3, 2013 Če je biu mau nervozn je pa unga od avta not dal hahaha ja matr pa ponesreč sm s še not zaklenu
nejcracing Objavljeno Marec 3, 2013 Opozori Objavljeno Marec 3, 2013 .....trenutek ko se je "cajt ustavu zame" haha, matr tud za 1 cm se nism premaknu Si mel pa srečo da vas je bilo bolj malo na štartu. Pred leti se je na hapeningu enmu to zgodil pa se ni dobr končal. predragkp 1
gsxf750 Objavljeno Marec 5, 2013 Opozori Objavljeno Marec 5, 2013 ... Posneto s hriba v celoti in bo objavljeno ko bo ready. Video, natrgan: SiKi, david764, Ghost_R1 in 3 others 6
crusty Objavljeno Marec 5, 2013 Opozori Objavljeno Marec 5, 2013 Video, natrgan: sm neki časa rabu da sm se najdu na posnetku "tam zadaj" :slap: david764 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se